• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Kızzz var yaaa kaç kere boşalttım dolabı halaaa daha var 😂😂😂

Yahu ayakkabılarım bile terlik gibi olmuş içindw ayağım kayığı her şeyimi satıcam hiç giymediğim ayakkabılar elbiseler var hepsi bol
sat dolap.com denen site var..:)
bende aticam herade çünkü uzun zaman giydiklerim.

bi zayiflayım şu bol gelen kıyafetleri kaldircam gözüm görmesin...yenilemem lazim dolabimi..40-44 beden arasi kiyafetlerim olsun dolapta.

Orkidee daha büyük hedeflere oynaa..Gün gelecek sadece 38 beden olacak dolaplarımızda :rolleyes:
Kızzz var yaaa kaç kere boşalttım dolabı halaaa daha var 😂😂😂

Yahu ayakkabılarım bile terlik gibi olmuş içindw ayağım kayığı her şeyimi satıcam hiç giymediğim ayakkabılar elbiseler var hepsi bol
Burda 2. el satıyorum topkileri var ya, bizim grup olarak bir topik de biz açarız :D
tut kocaanı götür yaaa. Sevmiyor mu gezmeyi. Bezdirme politikası uygula. Hergün aynı konudan böyle minik minik bahset. Ah samsunun dereleri vay samsunun dağları aman samsunun keçileri diye. :KK70: Bi bakmışsın samsundasın. Ben bu taktikle dünya turu yapıyorum haahadhjaskdhakjhak :KK70::KK70:

Var mı Avrupa da tavsiye ettiğin görülecek bir yer Fulias, şuraya gittim, imkanım olsa yarın tekrar giderim diye?:KK55:

Bu bnm boydan resmim 🙈🙈🙈38 beden olduğum için sevinçten pantolon deneyip durmuştum😂😂😂
F02CFAEC-DCA8-48B1-BC87-61D8053FCE5C.jpeg
p

Dün bir pantolon verdim daraltmak için 15 tl ödedim bu iş bize pahalıya patlayacak . :eek:Bütün kotlarım bol geliyor belimden düşecek haftasonundan haftasonuna giydiklerim var ama yavaş terziye götürmem lazım
evde makineniz yokmu bol gelen kıyafetlerini kendin daratabilirsin.:)
terziye verecegi parayı birikim yapıp yeni kıyafetler alirsin.

Orkidee daha büyük hedeflere oynaa..Gün gelecek sadece 38 beden olacak dolaplarımızda :rolleyes:

Burda 2. el satıyorum topkileri var ya, bizim grup olarak bir topik de biz açarız :KK70:

Var mı Avrupa da tavsiye ettiğin görülecek bir yer Fulias, şuraya gittim, imkanım olsa yarın tekrar giderim diye?:KK55:
önce küçük hedef koyayim şimdi hedefim 85 olsun ulaştım mı 5 kilo hedef koyayım:)
inşaallah 38 beden kıyafet çok kaliyo alışveriş sitelerde.:D
hiç kendime göre beden bulamiyorum çok zor buluyorum ya düşündüm ki herkes mi kilolu...

Benim aklım en çok Amsterdam'da kaldı. Merkezi az çok tahmin edersiniz de köyleri inaaanııılmaaaaaz. Kafayı yiyip geri döndüm oradan. Tabi euro bu haldeyken Avrupa artık gezilecek gibi değil. O yüzden Prag, Budapeşte tavsiyemdir çok ucuz ve güzel yerler. Benim sırada Belgrad var 2 günlük. Havalar ısınınca düşünüyoruz orası da çok eğlenceli.

Yeni sayılır hala 38 bedenim😂😂şubat sonu çekmiştim

:nazar: darısı başımıza inşallah :rolleyes:
Benim aklım en çok Amsterdam'da kaldı. Merkezi az çok tahmin edersiniz de köyleri inaaanııılmaaaaaz. Kafayı yiyip geri döndüm oradan. Tabi euro bu haldeyken Avrupa artık gezilecek gibi değil. O yüzden Prag, Budapeşte tavsiyemdir çok ucuz ve güzel yerler. Benim sırada Belgrad var 2 günlük. Havalar ısınınca düşünüyoruz orası da çok eğlenceli.
Amsterdam'a o patatesleri için gidebilirim yine bak. Prag çok mu kalabalık? Belgrad da aklıma yattı . :halay: düş Euro düş :dua:

:nazar: darısı başımıza inşallah :rolleyes:

Amsterdam'a o patatesleri için gidebilirim yine bak. Prag çok mu kalabalık? Belgrad da aklıma yattı . :halay: düş Euro düş :dua:
Praga biz sonbahar döneminde gitmiştik hatta orta avrupa turuydu 3 4 ülke gezdik. Boğucu bir kalabalığı yoktu ama yaz zamanı kalabalıktır. Çok tarihi bir yer büyüleyici. Brugge de öyleymiş. Hatta In Bruges filmini izleyin :KK71:

Back