Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ben yengemle ayniyim neredeyse görümcecik zayif gerçekten çildiriyorum yarisindan fazlayim yahu. bide zayifliycam diyo bana resmen nispet yapıyo. uyuz

25 yaşında:)
onun sülaleleri zayıf.. anne dedesi tarafina çekmiş zayif çoğu..
evet 45 olmak istiyor hiç bişey yemicem dedi ben şok agzimdan bi 45 mi olcan dedim

Bırak olsun boşver , o da başlasın şekersiz hayata da görsün

Sen azimli olup dikkat edersen çok kısa zamanda büyük farklar göreceksin vücudundan ödemde gidecek

Bırak olsun boşver , o da başlasın şekersiz hayata da görsün

Sen azimli olup dikkat edersen çok kısa zamanda büyük farklar göreceksin vücudundan ödemde gidecek
çayı şekersiz içiyor zaten tatlıyla alakasi pek yok. ama herşeyi yiyo sonra bitirmeden birakiyor. ben onun ne sevdiği ne sevmediği biliyorum sonuçta iyi taniyorum :) altlı üstlüyüz kaynanamla.

boyu kaçki yani çok mu kısa da zayıflıycam diyor
benim boy: 1,65 onun ki 1,56-160 felan.. boyuna göre çok zayif..
ben eşime dedim kardeşin kadar zayif olucam diye. istemiyor 60 olsan yeter diyo.
onun bünyesi öle.. hep zayif hiç bi zaman kilolu kız olmadi.

alışınca spor artık bi ihtiyaç oluyor
yapmayınca vicdan azabı çekiyorum

Canım bende spor yapmayı hareketli olmayı çok severim keyif alıyorum seni anlayabiliyorum. bir arkadaş bulsam yanıma daha çok yürürdüm,yürürken birşeyler paylaşabileceğim, yeni şeyler öğrenebileceğim bir arkadaşla çok daha güzel oluyor .

evet ya beraber yapınca daha bi iştahlı isteyerek oluyır
bazen tek başına insan sıkılıyor
ama bnim öyle bi şansım yok maalesef
hangi arkadaşıma desem ya kıçı ağrıyo ya beli ağryo ya bilmem nesi o yüzden tek tabanca takılıyorum

benim sülalem şişko
benimki de öle:) eşimin sülaleri de şişko. da anne dede tarafi zayıf. kaynanam da o taraflara çekmiş.. anneanne tarafi şişko eşimin dayisi kilolu mesela. eşimin anne dede tarafi zayıf.. halalari zayif bi tanesi şişko. benim sülaleleri maşaallahi var bendeki genetik galiba. babam annem kilolu hep abilerim de öle

sülale baya karmaymışş ortaya karışık kebap gibi

bünyesi yapısı öle. sülaleri zayif
allahtan eşim kilolu bana baka baka kilo aldi hehehe

Benim eşim hep zayıftı annesi de zayıf hormonal sanırım. evliliğimin ilk yılları , hamilelik lohusalaık zamanlarımda şaşkın şaşkın bakardı ben yerken çünkü ben oldum olası iştahlıyım , şimdi sigarayı bıraktı yiyor ama neler neler yiyor biraz kilo aldı normal halini aldı ama ben yemek yemiyorum o yiyor çok sinir bozucu bu durum. O zamanlar hadi şunu yiyelim dediğimde ben şiştim patlıcam sen de yeme bence derdi , şimdi tatlılar istiyo benden ben yapmıyorum

yapma bence dişardan kendi yesin
benim eşimin tatlı ile arasi yok. sütlü tatli sever :)
artık yapmıyorum yapsam yemiyom kaynanama gönderiyorum direk
alsin kilolari ya ne bu be zayıf zayıf

ben zararlı olduğuna eminim. yine de belirtmek istedim.
tşk ederim cnm biliyorum kötü niyetle söylemedğini
boğazım kötü. burnum tıkalı. mevsim geçişi hastalığı sanırım.
geçmiş olsun bol bol sıvı tüket
yaa bu sayfaya bildirim gelmiyor. Kimse yazmıyor mu diye bir baktım ki 5 sayfa yazılmış
bana da oluyor arada takibe aldın mı belki ondan gelmiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…