- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Ben de yarın 2 günlük ayran detoksuna başlıyorum. Çok kafama yattı. Biraz ödem atayım
Ödem için detoks suları ya da çay içsen daha iyi değil mi canım? Detokstan sonra ağız yaraları çıktı bende .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yarın 2 günlük ayran detoksuna başlıyorum. Çok kafama yattı. Biraz ödem atayım
afiyet olsun kuzum ellerinize sağlıkÖğle yemeğimiz @ekilem81 ile kizlar . Cok iyi geldi ellerine saglik arkadasimin. Herkesin bir ekürisi olmalı
tşk ederimmm ben bütün sebzeleri seviyorumAfiyet olsun canım harika gözüküyor. Enginarı çok severim
2 gün detoks mu yaptınBen de bildirim yapayim
Cumartesi
Sabah 11.30
Yeşillikli omlet
Şekersiz çay
Peynir zeytin 1 dilim tb ekmeği
13.30
detoks corba
16.30
Detoks corba
18.30
Detoks corba
2.5 litre su
şekersiz 9 günde kaç kilo gitti bu detoks çorba nedir:)Ben de bildirim yapayim
Cumartesi
Sabah 11.30
Yeşillikli omlet
Şekersiz çay
Peynir zeytin 1 dilim tb ekmeği
13.30
detoks corba
16.30
Detoks corba
18.30
Detoks corba
2.5 litre su
Çok sağlıklı olmuş, afiyet olsun.Öğle yemeğimiz @ekilem81 ile kizlar . Cok iyi geldi ellerine saglik arkadasimin. Herkesin bir ekürisi olmalı
Çorba büyük merak uyandırdı yalnızPazar sabah 9.30
2 haşlanmış yumurta
Yesil cay
Peynir zeytin yesillik karışımı 1 dilim ekmek kendi ekmeğim bitmişti
12.00
Şekersiz türk kahvesi
15.00
Detoks corba
17.30
Detoks corba
20.00
Detoks corba
22.00
1 bardak kefir
Çok sağlıklı olmuş, afiyet olsun.
İnternette görmüştüm, aklıma geldi, hani şu cadılar bayramında trick or treat diye kapıları dolaşan çocuklar var ya, birisi de brüksel lahanasını çikolataya batırıp çocuklara ikram etmiş. Nasıl bi vicdansızlık.
Cubuk muuu usenmiyor da yaa.bana da yolla ben sabah mercimek krebine bile usendim islanmis mercimekleri dolaba attim yarin insallahKızlaarr bilin bakalım ben ne yapyrm
Ahahhaha eveett çubuk ama bn yuvarlak yaptımCubuk muuu usenmiyor da yaa.bana da yolla ben sabah mercimek krebine bile usendim islanmis mercimekleri dolaba attim yarin insallah
Valla cnm ben buna başladığımda 74 kiloydum buraya başladığımda 2 kilo vermistim 72 ile bu topigebasladim suan 70.2 yim cnmşekersiz 9 günde kaç kilo gitti bu detoks çorba nedir:)
HahhahaÇorba büyük merak uyandırdı yalnız
ha ayran detoksu.. nasıl yapılıyor:) iki günde 1,8 kilo çok iyi vallaValla cnm ben buna başladığımda 74 kiloydum buraya başladığımda 2 kilo vermistim 72 ile bu topigebasladim suan 70.2 yim cnm
Ayran detoksu diye geçiyor ben iki gün yaptım 1.8 kilo verdim
offff çok güzel gözüküyor afiyet olsunKızlarrbizimkiler bayıla bayıla yediyanına naneli yoğurt yaptım bitane kalmadı
Valla tadı da güzeldioffff çok güzel gözüküyor afiyet olsun