- 18 Şubat 2010
- 15.979
- 19.852
- 498
alışınca spor artık bi ihtiyaç oluyorMaşallah ya vücudun kaldırıyor çok yemiyorsun çünkü
yapmayınca vicdan azabı çekiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alışınca spor artık bi ihtiyaç oluyorMaşallah ya vücudun kaldırıyor çok yemiyorsun çünkü
ben yengemle ayniyim neredeyse görümcecik zayif gerçekten çildiriyorum yarisindan fazlayim yahu. bide zayifliycam diyo bana resmen nispet yapıyo. uyuzgünaydın cnm
afiyet olsun beğenmene sevindimmm
hahaha 49 kilo ve kilom var mı diyor pess biz de durumlar tam tersi gelin 56 kilo görğmce 70 lerde maşallah gelin bana bakarak kilo aldı
bi bunu yapamıyorum
sağ ol cnm benm artık piskopatlık seviyesinde
dün 2 saat antreman yaptım bi de yoga mı yapsam diye düşünürken buldum kendimi
25 yaşında:)
onun sülaleleri zayıf.. anne dedesi tarafina çekmiş zayif çoğu..
evet 45 olmak istiyor hiç bişey yemicem dedi ben şok agzimdan bi 45 mi olcan dedim
boyu kaçki yani çok mu kısa da zayıflıycam diyorben yengemle ayniyim neredeyse görümcecik zayif gerçekten çildiriyorum yarisindan fazlayim yahu. bide zayifliycam diyo bana resmen nispet yapıyo. uyuz
çayı şekersiz içiyor zaten tatlıyla alakasi pek yok. ama herşeyi yiyo sonra bitirmeden birakiyor. ben onun ne sevdiği ne sevmediği biliyorum sonuçta iyi taniyorum :) altlı üstlüyüz kaynanamla.Bırak olsun boşver , o da başlasın şekersiz hayata da görsün
Sen azimli olup dikkat edersen çok kısa zamanda büyük farklar göreceksin vücudundan ödemde gidecek
benim boy: 1,65 onun ki 1,56-160 felan.. boyuna göre çok zayif..boyu kaçki yani çok mu kısa da zayıflıycam diyor
alışınca spor artık bi ihtiyaç oluyor
yapmayınca vicdan azabı çekiyorum
ayy o da kötü yaabenim boy: 1,65 onun ki 1,56-160 felan.. boyuna göre çok zayif..
evet ya beraber yapınca daha bi iştahlı isteyerek oluyırCanım bende spor yapmayı hareketli olmayı çok severim keyif alıyorum seni anlayabiliyorum. bir arkadaş bulsam yanıma daha çok yürürdüm,yürürken birşeyler paylaşabileceğim, yeni şeyler öğrenebileceğim bir arkadaşla çok daha güzel oluyor .
bünyesi yapısı öle. sülaleri zayifayy o da kötü yaa
ben 59 olsam yeter dyrm boyum 159.8
benim sülalem şişkobünyesi yapısı öle. sülaleri zayif
allahtan eşim kilolu bana baka baka kilo aldi hehehe
benimki de öle:) eşimin sülaleri de şişko. da anne dede tarafi zayıf. kaynanam da o taraflara çekmiş.. anneanne tarafi şişko eşimin dayisi kilolu mesela. eşimin anne dede tarafi zayıf.. halalari zayif bi tanesi şişko. benim sülaleleri maşaallahi var bendeki genetik galiba. babam annem kilolu hep abilerim de ölebenim sülalem şişko
sülale baya karmaymışş ortaya karışık kebap gibibenimki de öle:) eşimin sülaleri de şişko. da anne dede tarafi zayıf. kaynanam da o taraflara çekmiş.. anneanne tarafi şişko eşimin dayisi kilolu mesela. eşimin anne dede tarafi zayıf.. halalari zayif bi tanesi şişko. benim sülaleleri maşaallahi var bendeki genetik galiba. babam annem kilolu hep abilerim de öle
bünyesi yapısı öle. sülaleri zayif
allahtan eşim kilolu bana baka baka kilo aldi hehehe
sorma hepsinde ayri kebapi varsülale baya karmaymışş ortaya karışık kebap gibi
yapma bence dişardan kendi yesinBenim eşim hep zayıftı annesi de zayıf hormonal sanırım. evliliğimin ilk yılları , hamilelik lohusalaık zamanlarımda şaşkın şaşkın bakardı ben yerken çünkü ben oldum olası iştahlıyım , şimdi sigarayı bıraktı yiyor ama neler neler yiyor biraz kilo aldı normal halini aldı ama ben yemek yemiyorum o yiyor çok sinir bozucu bu durum. O zamanlar hadi şunu yiyelim dediğimde ben şiştim patlıcam sen de yeme bence derdi , şimdi tatlılar istiyo benden ben yapmıyorum
ben zararlı olduğuna eminim. yine de belirtmek istedim.Hindi füme kuzum diyetisyenim de verirdi cnm peynir yumurta istemyince yiyorum sadece
Geçmiş olsun canım neyin var
tşk ederim cnm biliyorum kötü niyetle söylemedğiniben zararlı olduğuna eminim. yine de belirtmek istedim.
geçmiş olsun bol bol sıvı tüketboğazım kötü. burnum tıkalı. mevsim geçişi hastalığı sanırım.
bana da oluyor arada takibe aldın mı belki ondan gelmiyorduryaa bu sayfaya bildirim gelmiyor. Kimse yazmıyor mu diye bir baktım ki 5 sayfa yazılmış