• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Ara öğn yapanlar için diper bi alternatif

Eklentiler

• 25476990-5F20-43A4-A773-2784B26C8172.jpeg
    25476990-5F20-43A4-A773-2784B26C8172.jpeg
    142,8 KB · Görüntüleme: 26
Canım inan çalışmak daha hayırlı şu zamanda. ben de 1 çocuk annesiyim ilk ayrılırken neden çalışıyorum evde çocuğum bana hasret vs hep duygusal yönden düşünürdüm ama çocuk büyüdüğünde ona yetememek korkusu da kötü. Piyasaları biliyorsun şu devirde 2 kişi çalışmazsa zor. Eşin çok rahata alışmış keşke hiç aravermeseydi. Geceleri ne bakacak anlamadım. Çocuğun mu var da o bakıyor.
evet çocuğumu eşim bakiyor. geceleri eşim ilgileniyor 2 yaşında kızım var.

ahh aahh sormaa bi baktım +600 olmuşum ama dün Birbardakcay Birbardakcay ve @Phoenix_32 e attım çorabım nasıl kesti bacağımı bildiğin çukur oluşmuş :KK70:
kesinlikle kızartma falan yeme, eğer canın isterse evde fırına at miss gibi sulu sulu oluyor :KK70:
afiyet olsun cnm gayet güzelll
:S yaa işte arada yiyorum o yüzden bazen 1 paket aylarca duruyo ama bırakırım sorun yok
bu sefer çuvallama yok kaldı 86 gün, ne kadar çabuk geçiyor oysaki

allah yardımcın olsun ya
ben de işsizim ama iş arayıp bulamayan cinsinden
sanki bütün iş yerleri bana karşı cephe almış
napıcamı şaşırdım
ya maaş vermiyolar ya da aynı yere 3 kere gidip geliyorum aynı soruları soruyolar :KK70: nefret ettim
iş bulmak zor. eşimde bunalmiş durumda. iş bul diye baskı kuruyorum. milletten kocan niye çalışmıyo evi sen mi geçinmiyorsun agzimdan bal ariyor. bulur diye geçiştiriyorum ser verip sir vermeyen birisiyim genelde.
tabi duymayan kalmadi kaynanamin kulagina kadar geldi kadin susuyor tabi üzülüyor bu duruma.

Ara öğün kakaolu süt yanına küçük boy muz 😂😂😂 muzsuz olmazzzz Birbardakcay Birbardakcay

Eklentiler

• C7E01A41-9F5C-4239-AB41-3A011223CCD4.jpeg
    C7E01A41-9F5C-4239-AB41-3A011223CCD4.jpeg
    135,4 KB · Görüntüleme: 21
İp atlamaya başlayım ben bugün o zaman... Canım şuan spor salonuna gidemem ben @pofu evde yapıcam artık ne olursa yaa.. İp atlamaya adam akıllı düzenli başlayacağm..
bende ip atliycam ama nerdeee.
ev müstakil camdan dişariya gözeten komşular :işsiz:evde atlatsam lambaya gelirse patlar.
yer yok.

2 yasindaki cocugun artik cok gece yuku olmazki esiniz biraz bahane ediyor gibi belki de isine geldi boylesi bilemiyorum.
geceleri uyuyor altini aliyorgece altını almayıp sabah alidiğinda islanmiş bi durumda oluyor. uyurken aliyor hemen.
gece ben duymadığım için bakamayacagimi düşünüyor ( işitme kaybım var bide uykum agir)

dün tartıldık görümcecik 49 kilo..
takmiş vercem aldim .önceden 44 kiloydu.. lan ben dedim ki 45 kilo mu olcan... :olamaz: kahkaha attı. ne bu be yengesi 90 üstü kendisi 45 yarisindan fazlayim.

burda konu vardi ne güzel zayifsin diyen yengesinin nazarindan 5 kilo alan konu sahibi vardi :D
benim görümce minyon tipli zayif. kıskaniyorum valla.

geceleri uyuyor altini aliyorgece altını almayıp sabah alidiğinda islanmiş bi durumda oluyor. uyurken aliyor hemen.
gece ben duymadığım için bakamayacagimi düşünüyor ( işitme kaybım var bide uykum agir)

Yazın bezden kurtulursanız daha rahat edersin canım. Eşin biraz bahane ediyor, sonuçta annede gece kaç kez uyanıyor emzirirken olsun çişe alıştırırken. Ben hala kışın bir yazın 2 kez uyanıryorum kızım çok sıvı alıyor işiyor yoksa.

bende ip atliycam ama nerdeee.
ev müstakil camdan dişariya gözeten komşular :işsiz:evde atlatsam lambaya gelirse patlar.
yer yok.

Canım iple atlamak zorunda değilsin iple atlar gb de yapabilirsin ellerini hareket ettirip ya da evde leslie ile yürüyebilirsin.

Gunaydin herkese 😊

Kahvaltida mercimekli krep yaptim, pek bir guzel oldu. Bir de cok doyurucu. Cok begendim valla. 😍
günaydın cnm
afiyet olsun beğenmene sevindimmm
takmiş vercem aldim .önceden 44 kiloydu.. lan ben dedim ki 45 kilo mu olcan... :olamaz: kahkaha attı. ne bu be yengesi 90 üstü kendisi 45 yarisindan fazlayim.

burda konu vardi ne güzel zayifsin diyen yengesinin nazarindan 5 kilo alan konu sahibi vardi :KK70:
hahaha 49 kilo ve kilom var mı diyor pess :KK70: biz de durumlar tam tersi gelin 56 kilo görğmce 70 lerde maşallah :KK70: gelin bana bakarak kilo aldı :KK70:
pofu pofu cum sporda çok iddialı maşallahı var. Onun yaptığı sporları yapayım deme canım ertesi güne kalkamam . Bende de 2 tane fıtık var ansızın tutuyor. Leslie iyidir bacım yürüyorum :-) Elime ağırlık alacağım ilerleyen günlerde.
:KK49::KK49:bi bunu yapamıyorum :KK70:
sağ ol cnm benm artık piskopatlık seviyesinde
dün 2 saat antreman yaptım bi de yoga mı yapsam diye düşünürken buldum kendimi :KK70:

burda konu vardi ne güzel zayifsin diyen yengesinin nazarindan 5 kilo alan konu sahibi vardi :KK70:

Yeni yeni ergenken 40 lardaydım 49 kilo mu olur :olamaz:

Yazın bezden kurtulursanız daha rahat edersin canım. Eşin biraz bahane ediyor, sonuçta annede gece kaç kez uyanıyor emzirirken olsun çişe alıştırırken. Ben hala kışın bir yazın 2 kez uyanıryorum kızım çok sıvı alıyor işiyor yoksa.
evet plan öle yavaş yavaş gösteriyorum bebekle başladim önce bak bebegin çişi gelmiş gidelim diyorum :D anlamiyo ama anlatmaya hala çalışıyorum.:olamaz:

günaydın cnm
afiyet olsun beğenmene sevindimmm
hahaha 49 kilo ve kilom var mı diyor pess :KK70: biz de durumlar tam tersi gelin 56 kilo görğmce 70 lerde maşallah :KK70: gelin bana bakarak kilo aldı :KK70:
:KK49::KK49:bi bunu yapamıyorum :KK70:
sağ ol cnm benm artık piskopatlık seviyesinde
dün 2 saat antreman yaptım bi de yoga mı yapsam diye düşünürken buldum kendimi :KK70:

Maşallah ya vücudun kaldırıyor çok yemiyorsun çünkü

Back