• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

kızlar pazartesi sendromu mu bilmem hiç halim yok
işe gidesim de yoktu..
ölü gibiyim insan evinde olmak için nelere verirdim çalışmak zorundayim.
benim eşim çalışmıyor. 15 aydir işsiz.. ben devlet memuruyum. ev geçimi bende..
işe gir çalış diyorum iş nerde geceleri kim bakacak diyo.
geceyi bahane ariyor. kendisi gece kuşu baykuş yani. ne yapacagimi bilmiyorum çok mu yüz verdim ilk başta bişey demiyordum. şimdi işe girmemek için bahane üretio

Karşı masamda arkadaşım biz hep birlikte diyete girip çıkıyoruz ya motive oluyoruz ya da olmayıp çuvallıyoruz.. :KK70:
Motive olun çuvallamayın. Şurda topu topu 3 ay sabredeceğiz. Sonrasında zaten canımız da istemeyecek. 3 ay sonrasındaki sağlıklı ve fit halinizi düşünün :KK19:

Ya kızlar benim bacak sorunum var çok rahatsızım 2 tane 36 beden pantolon aldım çok güzeller ama ekstra spor yapmak istiyorum hem basen var hem üst bacaklarım çok iri bana tavsiye verseniz... Leslie yapıyorum ama bacaklara etkili mı leslie..bilemedim....haziranda ince olmak istiyorum

Mazeretin var anacım cuma günü de ben + gelmezsem şaşırmam:110:
ahh aahh sormaa bi baktım +600 olmuşum ama dün Birbardakcay Birbardakcay ve Anka Anka e attım çorabım nasıl kesti bacağımı bildiğin çukur oluşmuş :D
bugün yemekte düğün çorbasi yoğurt yiyecegim digerleri agir
kızartma salçalı makarna bu şekersiz 21 gün diyete uygun degil.
kesinlikle kızartma falan yeme, eğer canın isterse evde fırına at miss gibi sulu sulu oluyor :D
Kahvaltımız kizlar @ekilem81 ile
afiyet olsun cnm gayet güzelll
bence de pofucum yavaş yavaş onu da bıraksan sonuçta işlem görmüş.
:S yaa işte arada yiyorum o yüzden bazen 1 paket aylarca duruyo ama bırakırım sorun yok
Karşı masamda arkadaşım biz hep birlikte diyete girip çıkıyoruz ya motive oluyoruz ya da olmayıp çuvallıyoruz.. :KK70:
bu sefer çuvallama yok kaldı 86 gün, ne kadar çabuk geçiyor oysaki
işe gidesim de yoktu..
geceyi bahane ariyor. kendisi gece kuşu baykuş yani. ne yapacagimi bilmiyorum çok mu yüz verdim ilk başta bişey demiyordum. şimdi işe girmemek için bahane üretio
allah yardımcın olsun ya
ben de işsizim ama iş arayıp bulamayan cinsinden
sanki bütün iş yerleri bana karşı cephe almış
napıcamı şaşırdım
ya maaş vermiyolar ya da aynı yere 3 kere gidip geliyorum aynı soruları soruyolar :D nefret ettim

Ya kızlar benim bacak sorunum var çok rahatsızım 2 tane 36 beden pantolon aldım çok güzeller ama ekstra spor yapmak istiyorum hem basen var hem üst bacaklarım çok iri bana tavsiye verseniz... Leslie yapıyorum ama bacaklara etkili mı leslie..bilemedim....haziranda ince olmak istiyorum
ağırlık antremanı tek önerim sana :) ben faydasını fazlasıyla görüyorum herkese de öneriyorum
kardiyo tek başına işe yaramıyor malesef

Valla ben suan bacaklarimin agrisindan duramiyorum ip atlamaktan demekki bacaklara baya etkili bol bol ip atlaben bugun off um ip falan atlayamam pofu pofu haberin olsun

İp atlamaya başlayım ben bugün o zaman... Canım şuan spor salonuna gidemem ben @pofu evde yapıcam artık ne olursa yaa.. İp atlamaya adam akıllı düzenli başlayacağm..

Ya benim dizlerimde kikirdak yumusamasi var spor iyi gelir dedim ama tam terai etki yapti cok yuklendim birden 2 gun rest var ya birinde kapatirim acigi bugun dinlenmem lazim ama dun gece ders calistim biraz oturdum kalkinca bi ara yuruyemedim 😂

İp atlamaya başlayım ben bugün o zaman... Canım şuan spor salonuna gidemem ben @pofu evde yapıcam artık ne olursa yaa.. İp atlamaya adam akıllı düzenli başlayacağm..
Takil bize

Eklentiler

• IMG-20190322-WA0008.jpg
    IMG-20190322-WA0008.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 29
başla cnm ne yaparsan kardır
Ya benim dizlerimde kikirdak yumusamasi var spor iyi gelir dedim ama tam terai etki yapti cok yuklendim birden 2 gun rest var ya birinde kapatirim acigi bugun dinlenmem lazim ama dun gece ders calistim biraz oturdum kalkinca bi ara yuruyemedim 😂
aaa bilmiyodum o zmn aman dikkat et sağlık daha önemli spor yapacağım diye de hırpalama kendini

Bacak için leslie'den sonra yani ısınınca hemen squata başla. 3 4 çeşit squat yap genelde bacaklar omuz hizasından açık olsun. 1 ayda aradaki fark inanılmaz oluyor. Ayrıca squattan sonra da deat lift ve walking lunge ile bitir. Spor sonrası esnemeyi unutmayın. Kaslarınız açılsın.

Bacak için leslie'den sonra yani ısınınca hemen squata başla. 3 4 çeşit squat yap genelde bacaklar omuz hizasından açık olsun. 1 ayda aradaki fark inanılmaz oluyor. Ayrıca squattan sonra da deat lift ve walking lunge ile bitir. Spor sonrası esnemeyi unutmayın. Kaslarınız açılsın.
Tmm onu da yapayım bakalım leslie bitince bölgesel çalışıp esneme ile bitireyim

işe gidesim de yoktu..

Canım inan çalışmak daha hayırlı şu zamanda. ben de 1 çocuk annesiyim ilk ayrılırken neden çalışıyorum evde çocuğum bana hasret vs hep duygusal yönden düşünürdüm ama çocuk büyüdüğünde ona yetememek korkusu da kötü. Piyasaları biliyorsun şu devirde 2 kişi çalışmazsa zor. Eşin çok rahata alışmış keşke hiç aravermeseydi. Geceleri ne bakacak anlamadım. Çocuğun mu var da o bakıyor.

Back