Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Ara öğn yapanlar için diper bi alternatif

Eklentiler

• 25476990-5F20-43A4-A773-2784B26C8172.jpeg
    142,8 KB · Görüntüleme: 27
evet çocuğumu eşim bakiyor. geceleri eşim ilgileniyor 2 yaşında kızım var.

iş bulmak zor. eşimde bunalmiş durumda. iş bul diye baskı kuruyorum. milletten kocan niye çalışmıyo evi sen mi geçinmiyorsun agzimdan bal ariyor. bulur diye geçiştiriyorum ser verip sir vermeyen birisiyim genelde.
tabi duymayan kalmadi kaynanamin kulagina kadar geldi kadin susuyor tabi üzülüyor bu duruma.

Ara öğün kakaolu süt yanına küçük boy muz muzsuz olmazzzz Birbardakcay

Eklentiler

• C7E01A41-9F5C-4239-AB41-3A011223CCD4.jpeg
    135,4 KB · Görüntüleme: 22
İp atlamaya başlayım ben bugün o zaman... Canım şuan spor salonuna gidemem ben @pofu evde yapıcam artık ne olursa yaa.. İp atlamaya adam akıllı düzenli başlayacağm..
bende ip atliycam ama nerdeee.
ev müstakil camdan dişariya gözeten komşular evde atlatsam lambaya gelirse patlar.
yer yok.

2 yasindaki cocugun artik cok gece yuku olmazki esiniz biraz bahane ediyor gibi belki de isine geldi boylesi bilemiyorum.
geceleri uyuyor altini aliyorgece altını almayıp sabah alidiğinda islanmiş bi durumda oluyor. uyurken aliyor hemen.
gece ben duymadığım için bakamayacagimi düşünüyor ( işitme kaybım var bide uykum agir)

dün tartıldık görümcecik 49 kilo..
takmiş vercem aldim .önceden 44 kiloydu.. lan ben dedim ki 45 kilo mu olcan... kahkaha attı. ne bu be yengesi 90 üstü kendisi 45 yarisindan fazlayim.

burda konu vardi ne güzel zayifsin diyen yengesinin nazarindan 5 kilo alan konu sahibi vardi
benim görümce minyon tipli zayif. kıskaniyorum valla.

geceleri uyuyor altini aliyorgece altını almayıp sabah alidiğinda islanmiş bi durumda oluyor. uyurken aliyor hemen.
gece ben duymadığım için bakamayacagimi düşünüyor ( işitme kaybım var bide uykum agir)

Yazın bezden kurtulursanız daha rahat edersin canım. Eşin biraz bahane ediyor, sonuçta annede gece kaç kez uyanıyor emzirirken olsun çişe alıştırırken. Ben hala kışın bir yazın 2 kez uyanıryorum kızım çok sıvı alıyor işiyor yoksa.

bende ip atliycam ama nerdeee.
ev müstakil camdan dişariya gözeten komşular evde atlatsam lambaya gelirse patlar.
yer yok.

Canım iple atlamak zorunda değilsin iple atlar gb de yapabilirsin ellerini hareket ettirip ya da evde leslie ile yürüyebilirsin.

Gunaydin herkese

Kahvaltida mercimekli krep yaptim, pek bir guzel oldu. Bir de cok doyurucu. Cok begendim valla.
günaydın cnm
afiyet olsun beğenmene sevindimmm
hahaha 49 kilo ve kilom var mı diyor pess biz de durumlar tam tersi gelin 56 kilo görğmce 70 lerde maşallah gelin bana bakarak kilo aldı
bi bunu yapamıyorum
sağ ol cnm benm artık piskopatlık seviyesinde
dün 2 saat antreman yaptım bi de yoga mı yapsam diye düşünürken buldum kendimi

Yeni yeni ergenken 40 lardaydım 49 kilo mu olur

evet plan öle yavaş yavaş gösteriyorum bebekle başladim önce bak bebegin çişi gelmiş gidelim diyorum anlamiyo ama anlatmaya hala çalışıyorum.

Maşallah ya vücudun kaldırıyor çok yemiyorsun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…