- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Çok aktifiz canım benimyaa bu sayfaya bildirim gelmiyor. Kimse yazmıyor mu diye bir baktım ki 5 sayfa yazılmış
ahaha güzel benzetme olduuÇok aktifiz canım benimŞekersiz olabilirz ama bal damlıyor sohbetimiz maşallah
İvit takibe de almışım. Neyse düzelir herhaldetşk ederim cnm biliyorum kötü niyetle söylemedğini
geçmiş olsun bol bol sıvı tüket
bana da oluyor arada takibe aldın mı belki ondan gelmiyordur
Efsane bir özet olmuş!! 3 dk da olayı anlatmış, artık anlamak isteyenetekrar tekrar paylaşmalıyımmm
kilo gitmiyo hergün tartılıyorum ayninapacagimi bilmiyorum nerede yanlış yapıyorum...
Paylaşılan hiç bi resim de ekstrem bişey yok, ama senin kilo özellikle iyi duruyor sanki Ekilem. Hiç 2 çocuk annesi gibi durmuyorsun maşallahpofu Bu hande_buse ile kahvaltimiz buda benim foto
Neden spor yapamıyorum akşam anca yemek ye ikizlerim 1 e başladı odevlerı yaptır ertesi günün yemegini yap pek fırsat olmuyor anlayacaginiz
Gunaydin herkese
Kahvaltida mercimekli krep yaptim, pek bir guzel oldu. Bir de cok doyurucu. Cok begendim valla.
geceleri uyuyor altini aliyorgece altını almayıp sabah alidiğinda islanmiş bi durumda oluyor. uyurken aliyor hemen.
gece ben duymadığım için bakamayacagimi düşünüyor ( işitme kaybım var bide uykum agir)
Organik, doğal fermente elma sirkesi tavsiye ederim. Benim ne zaman boğazlar sinyal verse, onunla gargara yaparım. Çok iyi geliyor. Gün içinde aklında geldikçe yap, özellikle gece son yapıp yatarsan, daha da iyi olur. Ayrıca suya katıp içince de bağışıklık için 10 numura.boğazım kötü. burnum tıkalı. mevsim geçişi hastalığı sanırım.
Şimdiden iştahım kabardı. Teşekkürler Pofu.Samsonn kırmızı ya da yeşil mercimek ( yarım su bardağı) geceden üzerini biraz geçecek şekilde suya bırakıyorsun, sabaha kadar suyunu çekiyor, fazla su kalırsa onu dök
içine süt ve yumurta ekle, kıvam olarak da krep hamuru gibi olacak,
istersen içine dereotu maydonoz peynir baharatta koyabilirsin
sonra da tavada krep gibi ön arka pişir
bu kadar :)
çok basit pişiyo ben 3 kere falan yaptımŞimdiden iştahım kabardı. Teşekkürler Pofu.Kolay pişermi ki?
Bir kez fırında mercimek keki yapmıştım, o da gerçekten dereotlu poğaça tadında olmuştu.
İlk fırsatta denicem!! Thank you! Böyle şeyler yapınca görsel atmayı unutmayın pleaseeçok basit pişiyo ben 3 kere falan yaptım
yarın sabah gene yaparım
bi tarif daha buldumsize de yazıcam onu
Daha önceki sayfalarda atmıştım vardı cnmİlk fırsatta denicem!! Thank you! Böyle şeyler yapınca görsel atmayı unutmayın pleasee
50 dk öğle yürüyüş dediği gibi düğün çorbasi ve yoğurt ( yoğurtta sarımsaklı çikti) markete uğradim naneli sakiz aldim sarı leblebi aldim. Koku gitti oh ben mahvoldum
Nasıl ya? Sadece ayran mı 2 gün boyunca?Ben de yarın 2 günlük ayran detoksuna başlıyorum. Çok kafama yattı. Biraz ödem atayım
ya bence normal beslenip spor yapmak daha mantıklıBen de yarın 2 günlük ayran detoksuna başlıyorum. Çok kafama yattı. Biraz ödem atayım
Ben bunu belirttim yetkililere ama pek orali olmadilar sorun bende gibi davrandilar ustelemedim aybi sey bende de oluyor malesefyaa bu sayfaya bildirim gelmiyor. Kimse yazmıyor mu diye bir baktım ki 5 sayfa yazılmış
Evet ya banada gelmiyor bildirim takipte ediyormuşum ama neden acabayaa bu sayfaya bildirim gelmiyor. Kimse yazmıyor mu diye bir baktım ki 5 sayfa yazılmış
Insallahİvit takibe de almışım. Neyse düzelir herhalde
Afiyet olsun canım harika gözüküyor. Enginarı çok severimÖğlen yemeğim
Kıymalı enginar
Cacık
3 kaşık bulgur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?