valla bilemedim ki :SZeytinyagi tuketiyorum canim oglum tereyag sevmiyor diye pek kullanmiyorum artik ama zeytinyagi kahvaltiya bile koyarim ekmek banmalikayy ne banardim eskiden
ayy valla ben de istyrm ama hava buz gibi burdaCanim.nasil soguk birşeyler.istiyor bu hafta denerdenerim.olmadi
Bugun burda bile soguk havavalla bilemedim ki :S
ben hiç öyle ekmeği banıp yemedim genelde salata suyuna yapardım
ayy valla ben de istyrm ama hava buz gibi burda
anadolu kar altında biz de güzeell güzeell soğuğunu yiyoruz afiyetleBugun burda bile soguk hava
Saga sola sogugu vuruyo demekkianadolu kar altında biz de güzeell güzeell soğuğunu yiyoruz afiyetle
aynen öyle zaten eskiler hep der ya hava güneşli ama soğuksa bi yerde kar yağıyo bu kar soğuğu diyeSaga sola sogugu vuruyo demekkiburda saganak ve ruzgar var baya da serin
Afiyet olsun bende büyük bir bardak ayran içiyorum 40 dk yürüdüm tempoluSpor öncesi ara öğün türk kahvesi fındık hurma
Afiyet olsun canım akşama leslie yapıcam bendeSpor öncesi ara öğün türk kahvesi fındık hurma
olmaz olur mu alışınca ve yapmayınca insan vicdanazabı çekiyoAfiyet olsun bende büyük bir bardak ayran içiyorum 40 dk yürüdüm tempolu90 gun boyunca hareketli yaşarsam alışkanlık.haline gelir belki
ip atlıycan mıAfiyet olsun canım akşama leslie yapıcam bende
Peki tatlım ne diyeyimCanlar ben bozdum yine ya
Sizlere kolay gelsin başarılar diliyorum. Muhabbete gelirim ben ama şekersizlik bana göre değil ya
:) beklerizMotivasyonumu toplarsam adımı eklemeniz için söylüycem
Afiyet olsun super canim.Aksam yemegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?