- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Canım aklıma bişi geldi. Eğer uygunsa. Mezura ile ölçü alıp bide 21 haziran da ölçü alıp karşılaştırma yapsak mıı?? Çünkü tartıdan ziyade mezura her zaman doğruyu söylüyobilmiyorum tatlım bakmak lazım
aa tabikii hatta en güzeli o oluyorCanım aklıma bişi geldi. Eğer uygunsa. Mezura ile ölçü alıp bide 21 haziran da ölçü alıp karşılaştırma yapsak mıı?? Çünkü tartıdan ziyade mezura her zaman doğruyu söylüyo
Benim de defterim var kuzu bende yaptığım sporu hedefi ve ölçülerimi yazıyorum. Şimdi bidaha 21 nisanda alırım ölçüaa tabikii hatta en güzeli o oluyor
benim defterim var oraya yazıyorum
o yüzden almadım siz alın bnce
beden incelmesi kilodan daha önemli
nedenini kısaca açıklayayım
benim diyetisyenim bana tartılma diyodu ben tabi dinlemiyordm
neyse son randevumda (2 hafta boyunca russian twist yaptım düzenli) kilom sabit çıkmıştı ama kas oranım 700 gram vücut su oranım 300 gram artmış ama aynı oranda belden -1 kilo yağ vermiştim
hatta ben tahmin ediyordum çünkü ölçülerim değişmişti
o yüzden tartı yanıltıcı oluyor
diğer bi örnek online spor hocasıyla aralık sonu-ocak sonu 1 ay beslenme ve antreman programı uyguladım, kilom sadece -1 değişti ama gel gör ki -29 cm komple incelme oldu hele belim en incelen bölge olmuştu, pantolonla before afterım var gerçekten bariz belli oluyor
aynenn benimde öyleBenim de defterim var kuzu bende yaptığım sporu hedefi ve ölçülerimi yazıyorum. Şimdi bidaha 21 nisanda alırım ölçü
afiyet olsun cnmpofu cuma akşamı ızgara köfte 1 adet tavuk sis 1 adet adana küçücük 1 adet salata ayran cmt sabahı 1yumurta 1 adet salatalik domates zeytin akşam kuru fasulye yeşil salata pzr sabah yumurta salatalik domates zeytin yeşillik aşamada taze fasulye ve börülce salatasi yiyeceğim
Ama spor yok yapamıyorum
Ben de öyle sözde başka şeyler yazıyordmaynenn benimde öyledefter sözde iş defteriydii spor ve beslenmeye döndüüü hahhaha
ben de p90x in ilk ayı bitince alıcam ölçü daha 2 hafta var
ben de sonuçlarını çok mrk ediyorruumm :) bakalım istediğimi elde edebilecek miyimBen de öyle sözde başka şeyler yazıyordmp90xi çok merak ediyorum
Pofuuu ne cok muz yiyorsunŞekersiz dondurma tarifi (deneyeceğim isteyen yapabilir)
2 tane olgun muzu buzluğa atın şöyle 2-3 saat bekletin ( önce dilimleyin sonra atın)
sonra blenderden 2-3 dakka geçirin
eğer yanına başka bi meyve daha eklemek isterseniz aynı işlemi ona da yapın
hatta 1 çay kaşığı bal katabilirsiniz
içine isterseniz ceviz ekleyebilirsiniz
hepsi bu kadarcık :)
Yookk kızbn 2 porsiyon yiyorumPofuuu ne cok muz yiyorsunben korkuyorum meyve yemeye bi elma yiyorum o da yarim
Bi de bosaltim sistemini etkiliyor ya haniYookk kızbn 2 porsiyon yiyorum
Yemektenkorkmuyorum ki spor yapıyprum enerji lazım
Yaaa bnm hiç öyle değil şekersiz ve ekmek tüketmediğimşu son bi kaç gündür 2-3 kere wvye çıkıyorumBi de bosaltim sistemini etkiliyor ya hanizaten rejim de en buyuk sıkıntı ama aclik otu bi muzice
Hiii yok bende durum oyle degil ara ara sıkıntıya giriyorumYaaa bnm hiç öyle değil şekersiz ve ekmek tüketmediğimşu son bi kaç gündür 2-3 kere wvye çıkıyorumhatta geçen sorucaktım size de ayıp olur diye sormadım, sadece ben de mi böule acaba
Ama şu var karatay yaparken de aynısı olmuştu aslında en büyük etmen ekmek gibi gelyr bana
Zeytinyağı kullan cnm ben tereyağızeytinyağı çok tüketiyorumHiii yok bende durum oyle degil ara ara sıkıntıya giriyorumben hic ekmek yemiyorum
Zeytinyagi tuketiyorum canim oglum tereyag sevmiyor diye pek kullanmiyorum artik ama zeytinyagi kahvaltiya bile koyarim ekmek banmalikZeytinyağı kullan cnm ben tereyağızeytinyağı çok tüketiyorum
Canim.nasil soguk birşeyler.istiyor bu hafta denerdenerim.olmadiŞekersiz dondurma tarifi (deneyeceğim isteyen yapabilir)
2 tane olgun muzu buzluğa atın şöyle 2-3 saat bekletin ( önce dilimleyin sonra atın)
sonra blenderden 2-3 dakka geçirin
eğer yanına başka bi meyve daha eklemek isterseniz aynı işlemi ona da yapın
hatta 1 çay kaşığı bal katabilirsiniz
içine isterseniz ceviz ekleyebilirsiniz
hepsi bu kadarcık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?