Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süper yaa, pazar günü bile bu kadar erken güne başlayıp, sabahın o saatlerini spor ile değerlendirmek. HelalGünaydın kizlar . Sabah 6.30 da uyanıp su dk kadar sporumu yaptim yine 1 saat leslie 200 ip.atladim 20 dk pilates calistim. Güne erken başladık.simdi dünkü yulafli krebi deneyecegim
Afiyet olsun tatlımm
Thank youu Pofuuu, sana daa. O kalpli tabağına bayılıyorum Bir başka iç açıcı duruyor yediklerinAfiyet olsun tatlımm
Tşk ederim cnmThank youu Pofuuu, sana daa. O kalpli tabağına bayılıyorum Bir başka iç açıcı duruyor yediklerin
afiyet olsuunnn tatlımmKızlar günaydınnnnn Bugün Samsonn un yulaflı omletinden yaptım ekmek almadım ekstra. Gayet lezizzzz
teşekkür ederim Canımmmmafiyet olsuunnn tatlımm
Yine leziz sağlıklı bir tabakGüzel kahvaltımla herkese tekrar mrrhabaaaa
tşk ederim kuzuummm şimdi şekersiz türk kahvesi höpürdetiyorum keyfineeYine leziz sağlıklı bir tabak
Afiyet olsun cnm benm.. Ben de rüyamda meyveli top yapıyodm aldım kuru meyveyi kakaoyu başlıyorm yapmayatşk ederim kuzuummm şimdi şekersiz türk kahvesi höpürdetiyorum keyfinee
Ben kesin alırım yaakızlar 9 nisanda bime sporsu sütyeni geliyormuş haberiniz olsun
hahahah rüyalara giriyor artık yaa bilinçaltınıza işlendiAfiyet olsun cnm benm.. Ben de rüyamda meyveli top yapıyodm aldım kuru meyveyi kakaoyu başlıyorm yapmaya
eğer sıkıysa muhakkak alınBen kesin alırım yaa
ayakkabısız hayatta yapmamOo cocukken çok atletikdim ben. İp nedir, monkey bar bile yapardım kaç kez. Galiba 10 kg fazlam olmadığından
Yok canım kullanmadım. Ayakkabı ile daha mı iyi? Teşekkürler, moral oluyor :)
Aynen penti pahalı ama bu bimdeki poliamidmiş oda kötü bi kumaş türü değil mihahahah rüyalara giriyor artık yaa bilinçaltınıza işlendi
eğer sıkıysa muhakkak alın
penti gibi yerlerde çok çok pahalı
ben 20 tlye aldım tuhafiye gibi bi yerden geçen kışın, hiç bi şey olmadı gayet sıkı tutuyo
bilmiyorum tatlım bakmak lazımAynen penti pahalı ama bu bimdeki poliamidmiş oda kötü bi kumaş türü değil mi