afiyet olsun tatlımCuma sabah
-kahve
-ceviz
-badem
öglen
-mantar sote
-haslanmis brokoli
-yogurtlu pancar
-yeşil salata
akşam
-haşlanmış karnabahar
-yogurt
-3 kaşık manca (sebzeler yazdan)
-2 mercimek kofte
-1.5 lt su
-soda limon (dışarıdayken)
-türk kahvesi
arada gel buraya videoları falan izle inan sonra aklına bile gelmiyor absürük şeyler yemekBu sabah
-3 kaşık yulaf
-3 kaşık yogurt
-beyaz peynir
-badem ve kaju
-roka
-turk kahvesi
allahim sen azmimi kirma
90 gün sonunda puding yiyebilirim amaarada gel buraya videoları falan izle inan sonra aklına bile gelmiyor absürük şeyler yemek
Gerçi kendi pudingimi yaparım ama yazın muzu nereden bulacağım90 gün sonunda puding yiyebilirim amabiraz ara verip tekrar 90 gün devam etsek mi?
Gayet güzel oldu, börek gibi. İstediğin baharati ekle. Bi de içinde yulaf kepegi var ya, peynir zeytinin yanında ekmek görevini de görüyor. 5 saat oldu, gram açlık yok.Tadı nasıl olduSamsonn ? Buradan çok hoş duruyor. :)
Hele bi 90 gunu tamamlayalim da90 gün sonunda puding yiyebilirim amabiraz ara verip tekrar 90 gün devam etsek mi?
Tabi, herkes kendi bünyesini tanımalı. İnşallah sağlıkla,kolaylıkla hedefine kavus. :)kuzu ben şuan ara öğün yapmazsam kilo veremiyorum
en azından hedefime kadar böyle ilerlemem daha iyi olacak
90.gün sonra canın istemeyecek, önüne koysalar bile hiç bişey ifade etmeycek. Olur da yersen büyük ihtimal ilk kasikda miden bulanacak. Ben de böyle olmuştu 1 ay sonunda, ama gerçi ben ne unlu ne.şekerli yedim. 7.kg vermiştim90 gün sonunda puding yiyebilirim amabiraz ara verip tekrar 90 gün devam etsek mi?
ahaha 87.5 gün sonra evet90 gün sonunda puding yiyebilirim amabiraz ara verip tekrar 90 gün devam etsek mi?
yaa zamane çocukları bizden akıllıOglum dusundugumden daha akilli cikti
Ip atlamaya basladim anne ip mi atliyorsun tebrik ederim dedi alkisladi bitince ben de atlayabilir miyim dedi ve hic yanima yaklasmadi
aynen cnmTabi, herkes kendi bünyesini tanımalı. İnşallah sağlıkla,kolaylıkla hedefine kavus. :)
Absürt?arada gel buraya videoları falan izle inan sonra aklına bile gelmiyor absürük şeyler yemek
abur cubur yani :)Absürt?
Absürt?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?