Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Cuma sabah
-kahve
-ceviz
-badem

öglen
-mantar sote
-haslanmis brokoli
-yogurtlu pancar
-yeşil salata

akşam
-haşlanmış karnabahar
-yogurt
-3 kaşık manca (sebzeler yazdan)
-2 mercimek kofte

-1.5 lt su
-soda limon (dışarıdayken)
-türk kahvesi

afiyet olsun tatlım
suyu azcık daha arttırsan süper

Oglum dusundugumden daha akilli cikti
Ip atlamaya basladim anne ip mi atliyorsun tebrik ederim dedi alkisladi bitince ben de atlayabilir miyim dedi ve hic yanima yaklasmadi

90 gün sonunda puding yiyebilirim ama biraz ara verip tekrar 90 gün devam etsek mi?
90.gün sonra canın istemeyecek, önüne koysalar bile hiç bişey ifade etmeycek. Olur da yersen büyük ihtimal ilk kasikda miden bulanacak. Ben de böyle olmuştu 1 ay sonunda, ama gerçi ben ne unlu ne.şekerli yedim. 7.kg vermiştim

Tabi, herkes kendi bünyesini tanımalı. İnşallah sağlıkla,kolaylıkla hedefine kavus. :)
aynen cnm
ben 2 öğün de denedim ama yok yapamadım
if de denedim olmadı
sonra diyetsiyenim listesine geri döndüm çat çat veriyorum kiloları o zmn
bir de bugünkü iştah regl olcam ondan, yoksa aç kalıncak bi durum yok, herşey çiğ sağlıklı
kasıklarım karnım ağrıyo şuan :S

Bugün 2 öğün.olacak benim de gec kahvalti.olunca
1 saat leslie yaptim 400 ip atladim kizlar su içinde kaldım.

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bu grubu görünce çok şaşırdım çünkü bende 2 gün önce şekeri bıraktım makarna pilav türevi yemiyorum şekerim çok düşüyo ve kışın 7 kilo aldım yani hem sağlık için hemde eski kiloma geri dönebilmek için bi yola çıktım kabul eserseniz size katılmak isterim

Kızlaaar sabah kahvaltıda yumurtalı yulaf unlu ıspanaklı bişiy yaptım tadı çok güzel oldu. Şimdi de avokado pudink yaptım fındıkta koydum. Birazdan yiyeciğiiz. Bugün evdeyiz şimdilik galiba sanırsam.
Akşam tam menüyü yazarım

Şekersiz bir hayatı yaşamıma geçirmeyi cok isterim . Inanin çocuğuna çikolata kek vs gb hazır gıdalar verirken icin sızlıyor.elimle zehirliyorum diyorum.cok üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…