- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Neden veriyorsunuz peki? Kac yasinda?Şekersiz bir hayatı yaşamıma geçirmeyi cok isterim . Inanin çocuğuna çikolata kek vs gb hazır gıdalar verirken icin sızlıyor.elimle zehirliyorum diyorum.cok üzücü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden veriyorsunuz peki? Kac yasinda?Şekersiz bir hayatı yaşamıma geçirmeyi cok isterim . Inanin çocuğuna çikolata kek vs gb hazır gıdalar verirken icin sızlıyor.elimle zehirliyorum diyorum.cok üzücü.
Pilav ise yeme üstte tavuk varsa onu ye tamamSon ara öğünüm
Ahududu çiğ badem kaju şekersiz türk kahvesi
Evde yemek yemicm kızlar malum yemekli düğün
Hayır kuzum genel yazdım onu yanlış anladın:) hani arada gel buraya takıl diyeti bozmazsın demeye çalıştımYani kotu bi şey mi yedim
Ne kadar çeşitli menü afiyet olsunAksam menüm
-kiymalı dugun çorbası (yarim kase)
-az bamya yemegi (yazdan)
-az patlican oturtma (yazdan)
-haslanmis karnabahar
-1-2 mercimek koftesi
-yogurt
Bn daha tamamlayamadım düğüne gitcm hayırlısıyla sağ salm gelcmKızlar ben bu günü de tamamladım
Benim başım aşrıyor yineHayır kuzum genel yazdım onu yanlış anladın:) hani arada gel buraya takıl diyeti bozmazsın demeye çalıştım
Bnm her yanımbeni evde bıraksalar valla hayır dememBenim başım aşrıyor yine
Aynen beybi pilav olmaz işte yoğurtlu bişey varsa o tavuk et ne varsa Allah kerimPilav ise yeme üstte tavuk varsa onu ye tamam
Neden veriyorsunuz peki? Kac yasinda?
Ben taraftari değilim canim cok duskun bir couk degil yalniz sutlac puding vs gibi tatlilari cok seviyor reflusu oldugundan yutamiyordu muhallebi kivaminda yedi herseyi.calisan oluncada bütün gun yanında olamıyorum annem veriyor arada biz alıyoruz markete gidince . Ama evde pişirdiğimiz pudingler tatlıları da araştırıp uygun tarifler bulacağım yetişebilirsem .
Allahım.icli.kofte mi oda yasaktır heralde bulgur ve kiyma var ama haşlama.olsa yenmez.mi.ki.İçli köfte var onu yaptım canım çekti :/
Gayet güzel oldu, börek gibi. İstediğin baharati ekle. Bi de içinde yulaf kepegi var ya, peynir zeytinin yanında ekmek görevini de görüyor. 5 saat oldu, gram açlık yok.
Aynen 90i ben de bilmiyordum iyi bir sey yapiyormusuz bak bilmeden 90 diyen Summer-girl e sevgiler❤❤
Kahvalti da gozleme aksam pirinc pilavi yemedigin ne malum niye yazmadin canim23.03.2019-Muhtesem Programin 3. Gunu:
- Kahvalti
- Ceviz, kakaolu sut, elma, portakal
- Aksam yemegi
Yeme olayini 16:30'da bitirdim. 20:00 gibi de 1 saat yuruyup programi tamamlayacagim.
Bugun de tamamdir.
Yememiştir kızKahvalti da gozleme aksam pirinc pilavi yemedigin ne malum niye yazmadin canim