- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Afiyet olsun canim güzel örnek bir menüBu da benim 11 de yaptığım kahvaltı.
2 yumurta, mozerella, yulaf kepeği ve baharat var. Az da karbonat kattım, börek gibi kabardı. Resimde belli olmuyor. Eki Görüntüle 2249434
Sen kaç öğün besleniyorsun Summer-girl
Bu da benim 11 de yaptığım kahvaltı.
2 yumurta, mozerella, yulaf kepeği ve baharat var. Az da karbonat kattım, börek gibi kabardı. Resimde belli olmuyor. Eki Görüntüle 2249434
Aynen ben de böyle yapıyorumSabah ve akşam olmak üzere 2 öğün ama bu ikisinin arasına meyve, kuruyemiş gibi şeyleri sıkıştırıyorum.
Sşimdi dışarı gezmeye gidiyoruz biraz etrafa bakinmaya görüşürüz kızlar gelince tüm yazdıklarınizi okicam dışarda yememek için ara öğünümü çantama attım
kuzu ben şuan ara öğün yapmazsam kilo veremiyorumyedikçe yiyesi geliyor insanın. O yüzden ara öğünler aslında çok mantıklı değil. Aromalı, ya da bitkisel çaylar iç. Ev yapımı ayran da çok tok tutar.
afiyet olsun tatlım1.aram öcünüm.kizlar. biraz dut ve yeşilçay 1 tane ceviz
benim de sanırım 1.5 olduSuyum nerdeyse 1.5 lt oldu ,günün erken saatlerinde içmek daha faydaliyms günün geri kalanında 1 içip 2.5 tamamlayacagimm bn kizlar
cuk oturdu he
Cuma grubunda paylasmislar dedim tam bize gore hemen kaptimkuzu ben şuan ara öğün yapmazsam kilo veremiyorum
en azından hedefime kadar böyle ilerlemem daha iyi olacak
afiyet olsun tatlım
benim de sanırım 1.5 olduakşam daha fazla su içmicem düğünde habire wc aramak zoırunda kalırım
cuk oturdu he
hehehe iyi olmuşCuma grubunda paylasmislar dedim tam bize gore hemen kaptim
Aynen 90i ben de bilmiyordum iyi bir sey yapiyormusuz bak bilmedenhehehe iyi olmuş
ben bilmiyodum öyle bişey 21 gün tamam ama 90 gün ilk defa gördüm
tbrk ederim cnmMerhaba dün kaçamak yapmadim 8de bitti yemek ondan sonra bişey yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?