• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Dünkü menümü yazayim
Sabah 9.30 Şekersiz türk kahvesi
Ara ogun 11.00 Yeşil çay 1 kepekli galeta
Öğle 12.30 Izgara tavuk Ayran domates salatalik 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara ogun 17.30 Şekersiz nescafe 5-6 adet beyaz leblebı
Aksam bisey yemek istemedim sadece salatalik meyve ve yogurt yedim ama kayınpederim memleketten dut pestili getirmis sekersiz çayla 1 parca ondan yedim

Birbardakcay Birbardakcay @blackkrosee21

İp Atlamanın Faydaları

Bu kardiyo egzersizi ile saatte 600 ila 1200 kalori yakabilmek mümkündür.
İp atlamak komple bir vücut çalışmasıdır.
Hızınızı ve eforunuzu çok rahat ayarlayabileceğiniz bir egzersizdir.
İp atlama sizi daha iyi bir sporcu yapabilir.
El ayak koordinasyonunu sağlar ve beyninizin iki yarısını da eş zamanlı çalıştırır.
Kaslarınızın beyin ile iletişimini hızlandırarak verdiğiniz tepki süresini kısaltabilir.
İp atlayarak bacakları sıkılaştırıp, kalçanızı dikleştirebilirsiniz.
Selülit ile baş etmenin uygun yollarından birisidir.
Lenf sistemini çok iyi çalıştırır.
Zihninizi dinginleştirmek için birebirdir. Stres attırır.
Varisleri ve örümcek ağı damarları giderebilir.
O zaman zıp zıp zamanı :spor:

Dünkü menümü yazayim
Sabah 9.30 Şekersiz türk kahvesi
Ara ogun 11.00 Yeşil çay 1 kepekli galeta
Öğle 12.30 Izgara tavuk Ayran domates salatalik 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara ogun 17.30 Şekersiz nescafe 5-6 adet beyaz leblebı
Aksam bisey yemek istemedim sadece salatalik meyve ve yogurt yedim ama kayınpederim memleketten dut pestili getirmis sekersiz çayla 1 parca ondan yedim
Afiyet olsun ama akşam meyve yeme bnce daha çok acıkırsın

Günaydın pofu pofu . Erkenciyiz :KK49: Günaydın kızlar :KK28:

Ya burada en az 2 tane A101, 1 tane File 3 tane Migros var, ama 1 tek BİM bulamadım yaw :KK34: Bim de tarif ettiler o da A101 çıktı.
İp için decathlon a bakayım ben.

Ya rüyamda meyvalı ekmek, ve çikolata yiyordum. Kızlara ne diyeceğim, ahanda 2 gün gitti, sil baştan diye de stress içindeyim bir yandan. Bir de evde armutlu çikolata buldum, ama içinde şarap var. Ben alkol almam, bunu @Summer-girl ister mi ki dedim...:KK70:

Günaydın pofu pofu . Erkenciyiz :KK49: Günaydın kızlar :KK28:

Ya burada en az 2 tane A101, 1 tane File 3 tane Migros var, ama 1 tek BİM bulamadım yaw :KK34: Bim de tarif ettiler o da A101 çıktı.
İp için decathlon a bakayım ben.

Ya rüyamda meyvalı ekmek, ve çikolata yiyordum. Kızlara ne diyeceğim, ahanda 2 gün gitti, sil baştan diye de stress içindeyim bir yandan. Bir de evde armutlu çikolata buldum, ama içinde şarap var. Ben alkol almam, bunu @Summer-girl ister mi ki dedim...:KK70:
Günaydıınn

Ay evet bi kaç gündür acaip erken kalkıyrm, dün hele 6 da uyandım😂😂😂zorladım kendimi uyumuşumm, kız yakın mıyız yakın olsaydık sana da alırdım😂😂
Neden sil baştan stresi anlamadım beybi?

Eklentiler

• B214DAD0-AE63-450F-8A3D-6288C39EED45.jpeg
    B214DAD0-AE63-450F-8A3D-6288C39EED45.jpeg
    129,4 KB · Görüntüleme: 20
Günaydıınn

Ay evet bi kaç gündür acaip erken kalkıyrm, dün hele 6 da uyandım😂😂😂zorladım kendimi uyumuşumm, kız yakın mıyız yakın olsaydık sana da alırdım😂😂
Neden sil baştan stresi anlamadım beybi?

Çok thank youuu. Bugün dışarı çıkmak için bahanem oldu hem, sen detaylı yazınca ipe gerçekten heves ettim. :spor:
İşte hepsi rüyamda; çikolatayı da rüyamda yiyordum, ama aklımda burası var. Kızlara nasıl söyleyeceğim, şekersiz 2 günüm silinecek diye rüyamda stres yaptım. :D

Çok thank youuu. Bugün dışarı çıkmak için bahanem oldu hem, sen detaylı yazınca ipe gerçekten heves ettim. :spor:
İşte hepsi rüyamda; çikolatayı da rüyamda yiyordum, ama aklımda burası var. Kızlara nasıl söyleyeceğim, şekersiz 2 günüm silinecek diye rüyamda stres yaptım. :KK70:
Hahahhaha allaahh iyiliğini versinnn kahkaha atyım ya burda😂😂😂😂😂bilinçaltına işlemiş, ay bn de öyleymmm, bu akşam düğün var yemekli, diyorum pofu et ya da tavuk neyse gelirse ondan ye, meyve meze yasak neyseki alkol ve içecek konusunda sorunum yok soda içerm en olmadı su, kendimi riske atamam valla

Back