Allah’a şükür canımEvet aslında çünkü görmeyince hatırlamıyor insan şimdi takımda olunca mecbur yazıyorsun oda iyi oluyor görüyorsun. Bir haftadan baya toparladı beni takım zar zor kilo verirken şimdi haftada bir kilo rahat verdim :) şükür altılı rakamlar götürüyorum :)))
Allah’a şükür canım. Bu yaz bizim yazımız olacak inşallah. Ben de daha fitim geçen seneye nazaran.
Çalışınca çok zor oluyor herşeye vakit bulmakKızlar bugün izinliyim çok şükür buraya rahat rahat girebiliyorum. Alışverişe çıktım bu sabah çok iyi geldi.
İnşallah hedefine ulaşırsın canım. Al benden de o kadar. Regl dönemi bir tane ya çıkıyor ya çıkmıyor. Beni mutlu edebilecek şeyler ev eşyası, çanak çömlek gibi şeylerÇalışınca çok zor oluyor herşeye vakit bulmak
Kafanı dağıtırsın hem bende dışarı cıkıcaktım güneşli benim en yakın dostumun Doğum günü var ne alayım bilmiyorum ama ona hediye bakacaktım. Fikrin varsa paylaşabilirsiniz benimle
YaZın kızımla aynı bikiniyi giyip denize girmek hedefiminşallah bana en büyük katkıyı su şekeri bırakma oldu artık saha dinç ve daha zindeyim yani eskisi gibi sürekli bişiler yemiyorum hayatım daha düzene girdi. Yüzüme parlaklık geldi valla eskiden sivilce eksik olmazdı şimdi regl dönemi bir tane çıkıyor
160 boyum ama sozumu tutamadim of cok zor tatli yemeden durmak yaBoyun kaç acaba 47 kiloda pek fazla gelmedi ha şekeri hayatından çıkarmak sağlık açısından çok iyi gelecek daha rahat nefes alacaksın :)
Kendini listeye ekleyip güncelleyebilirsin ve bize katılabilirsinkızlar bendeee katılmak istiyorumm....
Tamam bunlar aklımda bernardo da kahve fincanı görmüştüm çok hoşlandı onlardan alabilirim :)İnşallah hedefine ulaşırsın canım. Al benden de o kadar. Regl dönemi bir tane ya çıkıyor ya çıkmıyor. Beni mutlu edebilecek şeyler ev eşyası, çanak çömlek gibi şeyler, makyaj malzemesi (günlük kullandığım fondöteni alsa birisi çok sevinirim mesela ), sevdiğim bir giyim mağazasından hediye kartı.. arkadaşın neler sever?
zayıf değil misin boyuna göre kilon az değil mi160 boyum ama sozumu tutamadim of cok zor tatli yemeden durmak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?