Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah artık kendimi sıkı şekilde toplamam lazım kendim bir süzen kurmuştum ama iki ileri bir geri oda ne kadar fayda edersedısardan disipline edilmem gerek ki inşallah pes etmemCanımm inşallah iyi gelir sana grup :)
vay canına tebrikler:) nasl bir his naaıl değişiklikler oldu sende?
Hayırlı olsun takım canım. Kiloların en büyük özelliği inatçı olmaları. Sabredersen hedefine ulaşırsınİnşallah artık kendimi sıkı şekilde toplamam lazım kendim bir süzen kurmuştum ama iki ileri bir geri oda ne kadar fayda edersedısardan disipline edilmem gerek ki inşallah pes etmem
Kesinlikle canım baya da gark ediyor kendi kendine yapınca diyet bir şekilde kaçıyor ucu canım yaza fit girmem lazımHayırlı olsun takım canım. Kiloların en büyük özelliği inatçı olmaları. Sabredersen hedefine ulaşırsın
Hadi bakalim hayirli olsun canim :)
Yazalim hergün 1. gün 2. vs diye
Ben yarin basliycam bugün atistirdim biraz -.-
Boyun kaç acaba 47 kiloda pek fazla gelmedi ha şekeri hayatından çıkarmak sağlık açısından çok iyi gelecek daha rahat nefes alacaksın :)bende katılıyorum :) mevcut kilom 47 umarım 23 nisana kadar 40 olurum şu dakikadan itibaren tatlıyı tamamen çıkardım hayatımdan artık bağımlı hale gelmiştim.
yarın sabah yumurtamı peynirimi akşamda sadece ev yemeği yiyeceğim artık aralarda sürekli atıştırdığım kurabiyeler kekler olmayacak
Canım günlük tut. Çok yardımcı oluyor. Ne yemiş ne içmişsin ertesi gün kilo durumun ne olmuş.. insanın gözünü açıyor beslenme konusunda günlük bayaKesinlikle canım baya da gark ediyor kendi kendine yapınca diyet bir şekilde kaçıyor ucu canım yaza fit girmem lazım
Evet aslında çünkü görmeyince hatırlamıyor insan şimdi takımda olunca mecbur yazıyorsun oda iyi oluyor görüyorsun. Bir haftadan baya toparladı beni takım zar zor kilo verirken şimdi haftada bir kilo rahat verdim :) şükür altılı rakamlar götürüyorum :)))Canım günlük tut. Çok yardımcı oluyor. Ne yemiş ne içmişsin ertesi gün kilo durumun ne olmuş.. insanın gözünü açıyor beslenme konusunda günlük baya