• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Canımm inşallah iyi gelir sana grup :)
İnşallah artık kendimi sıkı şekilde toplamam lazım kendim bir süzen kurmuştum ama iki ileri bir geri oda ne kadar fayda edersedısardan disipline edilmem gerek ki inşallah pes etmem

İnşallah artık kendimi sıkı şekilde toplamam lazım kendim bir süzen kurmuştum ama iki ileri bir geri oda ne kadar fayda edersedısardan disipline edilmem gerek ki inşallah pes etmem
Hayırlı olsun takım canım. Kiloların en büyük özelliği inatçı olmaları. Sabredersen hedefine ulaşırsın ;)

Hayırlı olsun takım canım. Kiloların en büyük özelliği inatçı olmaları. Sabredersen hedefine ulaşırsın :KK66:
Kesinlikle canım baya da gark ediyor kendi kendine yapınca diyet bir şekilde kaçıyor ucu canım yaza fit girmem lazım :KK60:

bende katılıyorum :) mevcut kilom 47 umarım 23 nisana kadar 40 olurum şu dakikadan itibaren tatlıyı tamamen çıkardım hayatımdan artık bağımlı hale gelmiştim.
yarın sabah yumurtamı peynirimi akşamda sadece ev yemeği yiyeceğim artık aralarda sürekli atıştırdığım kurabiyeler kekler olmayacak

Hadi bakalim hayirli olsun canim :)

Yazalim hergün 1. gün 2. vs diye

Ben yarin basliycam bugün atistirdim biraz -.-

bende katılıyorum :) mevcut kilom 47 umarım 23 nisana kadar 40 olurum şu dakikadan itibaren tatlıyı tamamen çıkardım hayatımdan artık bağımlı hale gelmiştim.
yarın sabah yumurtamı peynirimi akşamda sadece ev yemeği yiyeceğim artık aralarda sürekli atıştırdığım kurabiyeler kekler olmayacak
Boyun kaç acaba 47 kiloda pek fazla gelmedi ha şekeri hayatından çıkarmak sağlık açısından çok iyi gelecek daha rahat nefes alacaksın :)

Canım günlük tut. Çok yardımcı oluyor. Ne yemiş ne içmişsin ertesi gün kilo durumun ne olmuş.. insanın gözünü açıyor beslenme konusunda günlük baya :KK70:
Evet aslında çünkü görmeyince hatırlamıyor insan şimdi takımda olunca mecbur yazıyorsun oda iyi oluyor görüyorsun. Bir haftadan baya toparladı beni takım zar zor kilo verirken şimdi haftada bir kilo rahat verdim :) şükür altılı rakamlar götürüyorum :)))

Back