13 Nisanda canım cumaya geliyor biz Cumartesi yapacağız inşallahDoğum günü ne zaman kuzunun?
Teyzesi sevsin onu.13 Nisanda canım cumaya geliyor biz Cumartesi yapacağız inşallah
Evet canımTeyzesi sevsin onu.Bir yaşıyor değil mi?
İnşallah atlatırsın canım. Allah analı babalı büyütsünEvet canımKoskoca bir senedir hayatımızda Bu hafta sonunu hayırlısıyla atlatsam inşallah
Amin sağolasın canımİnşallah atlatırsın canım. Allah analı babalı büyütsün
Günaydın canım, minnoşun Doğum günü nasıl geçti? Nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah. Aydın bir çocuk olur inşallahAmin sağolasın canımsen nasılsın işleriniz hala yogun mu
Çok güzeldi yaa beklediğimden daha iyiydi ve en güzel yanı beni görenler şok oldu herkes çok zayıflamışsın deyince bende iyice tav oldumGünaydın canım, minnoşun Doğum günü nasıl geçti? Nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah. Aydın bir çocuk olur inşallah
Yaş baya iyi yapmışsın hobine Baya zaman ayırıyorsun bakıyorum ağırlık seni sisirmesin canım kas yaparken kiloda alıyorsunBenim işler aynı canım.zezeozge cuma günü hocayla ağırlık antrenmanı yapmaya başladım. İş haricinde bir hobim olsun diye. o günden beri bana ulaşılamıyor. Hamlama yorgunluk var. Vücûd şaşırdı tabi
Çok güzel canımÇok güzeldi yaa beklediğimden daha iyiydi ve en güzel yanı beni görenler şok oldu herkes çok zayıflamışsın deyince bende iyice tav oldum
İki kiloya yakın verdim bu haftaYaş baya iyi yapmışsın hobine Baya zaman ayırıyorsun bakıyorum ağırlık seni sisirmesin canım kas yaparken kiloda alıyorsun
bende işe başlayınca öyle olacak şimdi evde bomboş hareket ediyorum. Ama masa başınsıkıntı yaş en iyisini yapmışsın canım vücûd baya toparlarİki kiloya yakın verdim bu haftaçok mutluyum
Masa başı otur otur sırt ağrısı yapıyor canım. Daha dinç olmak için ağırlık egzersizi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?