Rekorlar kırsaydık beraber :)Hello canlar
İş hayatı benş yuttu, çok yoğundum bu hafta. Geceleri uyku problemim de olunca, yoruldum baya. Şeker orucuna devam ediyorum, kahrolsun şeker. ama bu pazar bozmayı düşünüyorum. Tabii Pazartesi tekrar başlayacağım
Rekorlar sana yakışıyor bebeğimRekorlar kırsaydık beraber :)
Ay çok gaza getiriyorsunuz beni :))Rekorlar sana yakışıyor bebeğim
canım bende geçen hafta ilaç konusuna denk gelmiştim baya iyiydi hocalar felan yani herşeyi ilaç alarak ileşiyoru sanıyoruz Onur’a izlemeni tavsiye ederim canınKızlar dün CNN Türk Gündem Özel’de şeker konusunu tartıştı çok değerli hocalar. İnternete yüklenince linki buradan koyarım. Bu topikye olması gereken bir video bence
Tamam bebeğim. Gündem özel de miydi?canım bende geçen hafta ilaç konusuna denk gelmiştim baya iyiydi hocalar felan yani herşeyi ilaç alarak ileşiyoru sanıyoruz Onur’a izlemeni tavsiye ederim canın
Galiba bu canımTamam bebeğim. Gündem özel de miydi?
Bende yarın inşallah baştan başlayacağımRakamlar harika maşallahh :))
Bende regl oldum bugün yarın tekrar başlıyorum kozlar bu arada 10 zayıflama takımına katıldım bakalım adapte olacak mıyım :))
Canımm inşallah iyi gelir sana grup :)Bende regl oldum bugün yarın tekrar başlıyorum kozlar bu arada 10 zayıflama takımına katıldım bakalım adapte olacak mıyım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?