Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlı mı başka birşey mi koyuyorsuniçine canımŞu an en sevdiğim tatlı günlük sütten kestirdiğim lor peynir, yok böyle bir tat
Günaydın kızlarTatlı mı başka birşey mi koyuyorsuniçine canım
Hımm acaba kendin yapıyorsun diye farklı bir tat olmasın nasıl yapıyorsun bakalım bende deneyim ben markwtten alıyorumŞu an en sevdiğim tatlı günlük sütten kestirdiğim lor peynir, yok böyle bir tat
Ne oldu bırakıyormusun yoksaBidahaki şeker orucunda görüşmek üzere bebeklerim :)
Bence devam etmelisin ce ufak bir kaşık bile olsa olmamalı that sugar diye bir belgesel var onu izlemeni tavsiye ederim. Neden vucut istiyor cok güzel anlatmışSelam kızlar ben de 4. Günümdeyim şimdiye kadar hiç zorlanmadım aşırı tatlı düşkünü değilim zaten ama şöyle bir şey var ki hatır gönül için bi kaşık alsam vücudum “daha fazlaa” diye bağırıyordu.
İlk hedefim 21 sıkı şekilde.
Sonra hafif dondurma kaçamakları olarak tüm ramazan ve tüm yaz ..
İzledim evet o belgeseli. Küçük bir kaçamak asla küçük kalmıyor bunun farkındayım.Bence devam etmelisin ce ufak bir kaşık bile olsa olmamalı that sugar diye bir belgesel var onu izlemeni tavsiye ederim. Neden vucut istiyor cok güzel anlatmış
Bir litre sütü iki YK yoğurtla kesiyorum. Süt ama market sütü olmasın canımHımm acaba kendin yapıyorsun diye farklı bir tat olmasın nasıl yapıyorsun bakalım bende deneyim ben markwtten alıyorum
Yok normalde yogurdu mu kendim yapıyorum canım bu sefer deneyeceğimBir litre sütü iki YK yoğurtla kesiyorum. Süt ama market sütü olmasın canım
İnşallah beğenirsin canım limonla da oluyor ama yoğurtla daha bir güzel oluyor.Yok normalde yogurdu mu kendim yapıyorum canım bu sefer deneyeceğim
Yeni yoğurdu mayaladım bu sefer süt alınca deneyeceğim kahvaltıda ben lor eksik etmem en sağlıklı şeylerdenİnşallah beğenirsin canım limonla da oluyor ama yoğurtla daha bir güzel oluyor.