• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Selam kızlar ben de 4. Günümdeyim şimdiye kadar hiç zorlanmadım aşırı tatlı düşkünü değilim zaten ama şöyle bir şey var ki hatır gönül için bi kaşık alsam vücudum “daha fazlaa” diye bağırıyordu.
İlk hedefim 21 sıkı şekilde.
Sonra hafif dondurma kaçamakları olarak tüm ramazan ve tüm yaz ..

Şu an en sevdiğim tatlı günlük sütten kestirdiğim lor peynir, yok böyle bir tat :KK66:
Hımm acaba kendin yapıyorsun diye farklı bir tat olmasın nasıl yapıyorsun bakalım bende deneyim ben markwtten alıyorum

Selam kızlar ben de 4. Günümdeyim şimdiye kadar hiç zorlanmadım aşırı tatlı düşkünü değilim zaten ama şöyle bir şey var ki hatır gönül için bi kaşık alsam vücudum “daha fazlaa” diye bağırıyordu.
İlk hedefim 21 sıkı şekilde.
Sonra hafif dondurma kaçamakları olarak tüm ramazan ve tüm yaz ..
Bence devam etmelisin ce ufak bir kaşık bile olsa olmamalı that sugar diye bir belgesel var onu izlemeni tavsiye ederim. Neden vucut istiyor cok güzel anlatmış

İnşallah beğenirsin canım :KK200: limonla da oluyor ama yoğurtla daha bir güzel oluyor.
:KK19:Yeni yoğurdu mayaladım bu sefer süt alınca deneyeceğim:KK200: kahvaltıda ben lor eksik etmem en sağlıklı şeylerden :21:

Back