Kalp kalbe karşıymış canım bu sefer içimden senin rekor kıracağın geçiyorAa tesadüfe bak benim de 4. Günümm :))
Bence bir süre kendine hediye almayı bırakman kazım canım bir hafta sonrası alışıyorsunNe güzel ya ben arada kendime çiko hediye ediyorum
Tabi ki başladığında ismini listeye ekleyebilirsinBende katilabilir miyim? yarin basliyorum seker orucuna
Ayy inşallah canım beraber kıralım rekorları inşallahh :))Kalp kalbe karşıymış canım bu sefer içimden senin rekor kıracağın geçiyor
Hoşgeldin canımm :)[/QUOTE]
Ooo kimler gelmiş kimler
Tabiki hoşgeldin aramızaben de katılabilir miyim
Hoşgeldin canımm biz de seni çook özledik
Canim bende bebegimiz olmuyo diye birkac defa meryem suresine basladim hep regl olmamla birlikte sona erdi. Siz nasıl yapiyorsunuz ?Allah kolaylık versin kızlar iyi yapıyorsunuz
1 ayda 5 kilo mu verdin?Merhabalar arkadaslar ben de katılayıö aranıza zira bu sekersşzlik gun gun sayacak kadar bagımlı hale getirmiş biziben karatay diyeti yspıyorum sadece kurumeyve yiyoruz bşz o da sadece sabahları 3 tane en cok gun kurusu oyuzden baya katı kurallarıöız bugun 7.gunum bnm bazen basıma öyle agrı gırıyorki anlatamam (
Üç günde 1 sadece bir kişi için niyet ediyoruz aramızda 41 tamamlıyoruz konu dışı sohbet olmasın etiketliyorumCanim bende bebegimiz olmuyo diye birkac defa meryem suresine basladim hep regl olmamla birlikte sona erdi. Siz nasıl yapiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?