- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 35
Evet1 ayda 5 kilo mu verdin?
Hatta 2 gune 6 kilo olacak inş
vay canına nası nası :)Hatta 2 gune 6 kilo olacak inş
Eğer doğal ise içine şeker katılmamışsa yiyebilirsinkızlar pekmez de yasak mı?
Canım 2 kilosunu son 10 gunde verdim karataya basladım otomatikmem kestim seker ekmek hazır seyler cok etkiledi bol bol spor yapıyorum yuruyus bolgesel hareketler ip atlama gibi onlar etkildi heraldevay canına nası nası :)
Aferin sana kuzumBugun evdekilere yas pasta var ben hanım hanım tarcınlı sütümü icicem kızlarr
Canım siz nasılsınız
Ooo kimler gelmiş kimlernasılsın canım iyidir inşallah
baya faydası var aslında karatayım hazır Gıda yememek için iyiCanım 2 kilosunu son 10 gunde verdim karataya basladım otomatikmem kestim seker ekmek hazır seyler cok etkiledi bol bol spor yapıyorum yuruyus bolgesel hareketler ip atlama gibi onlar etkildi heralde
Bugun evdekilere yas pasta var ben hanım hanım tarcınlı sütümü icicem kızlarr
nasıl olduda böyle hastalandın canımKızlar bir haftadır soğuk algınlığı var üzerimde. Raporluydum çalışmaya gitmedim. Düzelemedim de bugün 8. Gündoktorum antibiyotik yazmayı sevmiyor iltihaplanma olmadıktan sonra. Cumartesi bir coştum çikolata şeker sıkıntıdan. Günlerdir evden çıkamadım. Pazar şeker yemedim, bugün ama annemin Doğum gününü kutladık pastadan yedim. Yarın başlayayım da önünü alayım diyorum. Bir hafta daha evdeyim çünkü
evdeyim canım kv bizde ay sonunda memlekete dönecekler bizimde ufaktan ayaklandı ellerimden tutunda gezeyim diyor teyzesiCanım siz nasılsınızsenin minnoş ne yapıyor. Yesin onu teyzesi
Canım adını en son listeye ekleyip güncellebeni de yazar mısınız şekersiz 1.gün teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?