Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Kızlar bir haftadır soğuk algınlığı var üzerimde. Raporluydum çalışmaya gitmedim. Düzelemedim de bugün 8. Gün doktorum antibiyotik yazmayı sevmiyor iltihaplanma olmadıktan sonra. Cumartesi bir coştum çikolata şeker sıkıntıdan. Günlerdir evden çıkamadım. Pazar şeker yemedim, bugün ama annemin Doğum gününü kutladık pastadan yedim. Yarın başlayayım da önünü alayım diyorum. Bir hafta daha evdeyim çünkü

Canım 2 kilosunu son 10 gunde verdim karataya basladım otomatikmem kestim seker ekmek hazır seyler cok etkiledi bol bol spor yapıyorum yuruyus bolgesel hareketler ip atlama gibi onlar etkildi heralde
baya faydası var aslında karatayım hazır Gıda yememek için iyi
Bugun evdekilere yas pasta var ben hanım hanım tarcınlı sütümü icicem kızlarr
çok iyi aynı şekilde devam yaptıklarının meyvelerini toplayacaksın

Ş
nasıl olduda böyle hastalandın canım bağışlıklığın mı zayıfladı da hasta oldun yoksa salgından nasibini mi aldın koş gelmeyince bu sene hastalıklar gitmedi sende evde bolbol dinlen ki geçsin yoksa atlatamasın canım Annene sağlıklı huzurlu seneler ailecek

Canım siz nasılsınız senin minnoş ne yapıyor. Yesin onu teyzesi
evdeyim canım kv bizde ay sonunda memlekete dönecekler bizimde ufaktan ayaklandı ellerimden tutunda gezeyim diyor teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…