Biraz öyle oldu aslında bunu yaşam tarzı haline getirmek lazım bu şekilde baya alıştım eskiden diyorum ne kadar şekerli şey yiyormuşum tabii içimdenCanım erkenden dönmüşsün sahalara
Kendini listeye ekleyip güncelleyebilirsinBugün 6. gün de bitti.
Merhaba canım, beynin haz merkezi hakkında araştırmalar okudum. Bu merkezin dünyadaki en büyük ve kontrol edilmesi zor güçlerden olduğunu yazıyor araştırmalar.Biraz öyle oldu aslında bunu yaşam tarzı haline getirmek lazım bu şekilde baya alıştım eskiden diyorum ne kadar şekerli şey yiyormuşum tabii içimden)))
25 Aralık Pazartesi
@cranial
@asimeleksi
@cerulean 8. Gün
@mary jane 9. Gün[/QUOTE]
Aslında doğru diyorsun cipsler mesela bağımlılık yapıyor krakerler felan çocuklarda bence olabilir ki işlenmiş gıda olayı sıkıntı tabii ben bebeğe hazır gıda vermiyorum mesela engelleye bildiğim kadar engelleyeceğim inşallahMerhaba canım, beynin haz merkezi hakkında araştırmalar okudum. Bu merkezin dünyadaki en büyük ve kontrol edilmesi zor güçlerden olduğunu yazıyor araştırmalar.
Günümüz gıdalarının bu merkeze hitap etmek amaçlı üretildiğini. Un ve şekerin uyuşturucuyla benzerliklerinden bahsediyor. Sırf un değil tabi tuza ve yağa da değiniyor. Yağ ve tuz biraraya gelince beynin haz merkezinde biyokimyasal olarak şimşeklerin çaktığını söylüyor. (ben kavrulmuş tuzlanmış çerez yerken ki halim).
Devamından ve kendim yaptığım bir deneyden de bahsedeceğim inşallah.
Canım benimm çok sağol hep beraber nice mutlu sağlıklı yıllara inşallahh :))
Ben batafır yemiyorum yaa artık öyle aramıyorum vücudunu iyice alıştırmam gerek sekersizliğe
İyi geceler nasıslsın olur bu sefer ben balı da kesmem kazım her sabah bir dilim ekmeğe tereyağı ve bal sürüyorum v bunu çok seviyorumzezeozge canım devam ediyor musun beraber yapalım mı?
Aa tesadüfe bak benim de 4. Günümm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?