• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Biraz öyle oldu aslında bunu yaşam tarzı haline getirmek lazım bu şekilde baya alıştım eskiden diyorum ne kadar şekerli şey yiyormuşum tabii içimden :KK43:)))
Merhaba canım, beynin haz merkezi hakkında araştırmalar okudum. Bu merkezin dünyadaki en büyük ve kontrol edilmesi zor güçlerden olduğunu yazıyor araştırmalar.

Günümüz gıdalarının bu merkeze hitap etmek amaçlı üretildiğini. Un ve şekerin uyuşturucuyla benzerliklerinden bahsediyor. Sırf un değil tabi tuza ve yağa da değiniyor. Yağ ve tuz biraraya gelince beynin haz merkezinde biyokimyasal olarak şimşeklerin çaktığını söylüyor. (ben kavrulmuş tuzlanmış çerez yerken ki halim :KK70:).

Devamından ve kendim yaptığım bir deneyden de bahsedeceğim inşallah. :KK66:

Merhaba canım, beynin haz merkezi hakkında araştırmalar okudum. Bu merkezin dünyadaki en büyük ve kontrol edilmesi zor güçlerden olduğunu yazıyor araştırmalar.

Günümüz gıdalarının bu merkeze hitap etmek amaçlı üretildiğini. Un ve şekerin uyuşturucuyla benzerliklerinden bahsediyor. Sırf un değil tabi tuza ve yağa da değiniyor. Yağ ve tuz biraraya gelince beynin haz merkezinde biyokimyasal olarak şimşeklerin çaktığını söylüyor. (ben kavrulmuş tuzlanmış çerez yerken ki halim :KK70:).

Devamından ve kendim yaptığım bir deneyden de bahsedeceğim inşallah. :KK66:
Aslında doğru diyorsun cipsler mesela bağımlılık yapıyor krakerler felan çocuklarda bence olabilir ki işlenmiş gıda olayı sıkıntı tabii ben bebeğe hazır gıda vermiyorum mesela engelleye bildiğim kadar engelleyeceğim inşallah

Merhabalar arkadaslar ben de katılayıö aranıza zira bu sekersşzlik gun gun sayacak kadar bagımlı hale getirmiş bizi :KK11:ben karatay diyeti yspıyorum sadece kurumeyve yiyoruz bşz o da sadece sabahları 3 tane en cok gun kurusu oyuzden baya katı kurallarıöız bugun 7.gunum bnm bazen basıma öyle agrı gırıyorki anlatamam:((

Back