- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 35
Evet1 ayda 5 kilo mu verdin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet1 ayda 5 kilo mu verdin?
Hatta 2 gune 6 kilo olacak inş
vay canına nası nası :)Hatta 2 gune 6 kilo olacak inş
Eğer doğal ise içine şeker katılmamışsa yiyebilirsinkızlar pekmez de yasak mı?
Canım 2 kilosunu son 10 gunde verdim karataya basladım otomatikmem kestim seker ekmek hazır seyler cok etkiledi bol bol spor yapıyorum yuruyus bolgesel hareketler ip atlama gibi onlar etkildi heraldevay canına nası nası :)
Aferin sana kuzumBugun evdekilere yas pasta var ben hanım hanım tarcınlı sütümü icicem kızlarr
Canım siz nasılsınız senin minnoş ne yapıyor. Yesin onu teyzesi
Ooo kimler gelmiş kimler nasılsın canım iyidir inşallah
Hoşgeldin canımm biz de seni çook özledik
baya faydası var aslında karatayım hazır Gıda yememek için iyiCanım 2 kilosunu son 10 gunde verdim karataya basladım otomatikmem kestim seker ekmek hazır seyler cok etkiledi bol bol spor yapıyorum yuruyus bolgesel hareketler ip atlama gibi onlar etkildi heralde
çok iyi aynı şekilde devam yaptıklarının meyvelerini toplayacaksınBugun evdekilere yas pasta var ben hanım hanım tarcınlı sütümü icicem kızlarr
nasıl olduda böyle hastalandın canım bağışlıklığın mı zayıfladı da hasta oldun yoksa salgından nasibini mi aldın koş gelmeyince bu sene hastalıklar gitmedi sende evde bolbol dinlen ki geçsin yoksa atlatamasın canım Annene sağlıklı huzurlu seneler ailecekKızlar bir haftadır soğuk algınlığı var üzerimde. Raporluydum çalışmaya gitmedim. Düzelemedim de bugün 8. Gün doktorum antibiyotik yazmayı sevmiyor iltihaplanma olmadıktan sonra. Cumartesi bir coştum çikolata şeker sıkıntıdan. Günlerdir evden çıkamadım. Pazar şeker yemedim, bugün ama annemin Doğum gününü kutladık pastadan yedim. Yarın başlayayım da önünü alayım diyorum. Bir hafta daha evdeyim çünkü
evdeyim canım kv bizde ay sonunda memlekete dönecekler bizimde ufaktan ayaklandı ellerimden tutunda gezeyim diyor teyzesiCanım siz nasılsınız senin minnoş ne yapıyor. Yesin onu teyzesi
Canım adını en son listeye ekleyip güncellebeni de yazar mısınız şekersiz 1.gün teşekkürler