- 25 Mart 2013
- 67
- 21
1 günden bişey olmaz bence. dün akşam üzeri yine bulantım oldu. sadece yeme isteğimi bitirdi yürüyünce de buna bağlı halsizlik oluyor eskiden yediğimin şuan 3 te 1 ini yiyebiliyorum oda zorla... zaten iğneyi bırakırken direk bırakmak yanlış olur, bence yeme isteğini baskılamak adına dozu sırayla azaltarak sonlandırmak gerek... yürüyüşle devam ediyorum ben daha etkili kilo vermek ve iğneyi bırakınca hızlı kilo almamak için...Benimde adet günümde bi değişiklik olmadı. Yalnız dün ben vuramadım iğneyi işten eve geç gelmemden dolayı o yüzden iştahım açıktı bugün
Bu iğne sadece 1 aylık mı peki yanı 1tanemı yoksaMerhaba bende 23.06.2024 itibari ile sabah ilk dozumu 0.6 mg olarak vurundum. Umarim ise yarar. Bu surece gelmeden once detokslar diyetler ems zayiflama makinasi hic biri 63 den asagisini gormeme sebep olamadi. Yeri geldi iyi bir diyet iyi bir sporla 63 e kadar sonuc aldm ama gerisi gelmedi umarim igne ile sonuc alirim. Suan kilom 68.25 kg boyum 158 cm. Duzenli olarak yazmayi bilgi vermeyi dusunuyrm cogu konuda sureç yarida kalmis hep yazan bilgi veren olmamis.
Protein agirlikli beslenip gunluk yuruyebilcegim kadar yuruyus yapmayi planliyorum.
Ayrica igneyi kendim eczaneden 3900 tl kendim satin aldim.
Ne iğnesi bu ilk defa duydum biraz bilgi verir misinBen kilomdan dolayı sağlık problemleri yaşadığımı söyledim doktora. Bir çok tahlil yapıldı çok şükür önemli bir şey çıkmadı kanımda. Doktor kendi tavsiye edince iğneyi başladım dün itibariyle. Çok şükür yan etki yapmadı bana. Bakalım umarım faydasını görürüm bende.
benim hamilelikte bulantım oluyordu ve dayanışmazdı kıyaslamak gerekirse iğnenin verdiği bulantı 10 da 1 i kadar dayanabiliyorum bulantı olursa yemek esnasında oluyor yemeyi bırakıyorm. belki dozu artırınca bulantım şiddetlenebilir aklımda olsun tşklerBulantınız dayanılmayacak derecedeyse bulantı hapı var metpamid çok iyi geliyor.. Ben iğne öncesi aç karnıma içiyorum hiç bulantım olmuyor
Merhaba bugün bende ilk iğnemi yaptım :) sizin süreciniz nasıl işliyor kaç kilo verdiniz acabaKurunun içinde 3 adet var. Tam olarak kaç ay gider bilmiyorum. Benim başladığım iki hafta oldu 1.kalemin yarısını kullanmışım henüz.
HosgeldinizMerhaba bugün bende ilk iğnemi yaptım :) sizin süreciniz nasıl işliyor kaç kilo verdiniz acaba
AYNI FİKİRDEYİM. ORTALAMA AYNI ZAMANLARDA BAŞLADIK GÜZEL OLUR FİKİR ALIŞVERİŞİ. MESELA ARKADAŞLARIM BAYA GÖRÜNÜM OLARAK FARKETTİĞİM SÖYLÜYOR. AMA DOZU ARTIRIP PAZAR GÜNÜ NE DEĞİŞECEK TARTIDA ÇOK MERAK EDİYORUM. ŞUAN YİNE 3 KÖFTE 1 KAŞIK PİLAV 2 KAŞIK YOĞURT VE 3 KAYISI YEDİM BUNA RAĞMEN ÇOK TOK HİSSEDİYRM. EVDEDE KURU FASULYE YARIM PORSYON YER GÜNÜ KAPATIRIM GİBİ. HAYATIMDA HİÇ BUKADAR AZ YEDİĞİMİ HATIRLAMIYRM ÜSTÜNE AÇ DEĞİLİM...Bana haftada 1 ayda 4 kg vermeni bekliyoruz dedi 2. Günüm iyi gidiyor açlık yaşamıyorum şimdiliksüreci birbirimizle paylaşıp destek olalım