Merhaba bende bu iğneyi kullanmayı düşünüyorum geçen eczaneye gidip fiyatını sordum öncesinde doktora gidip danışma fikri daha akılcı geldi bayram sonrası için randevu alıp gideceğim Endokrinoloji'ye kan tahlilleri ne amaçla yapıldı peki?Birkaç gün önce Endokrinoloji bölümüne gittim. Kilo vermek istediğimi söyledim doktora. Bütün tahlillerim yapıldı çok şükür anormal bir şey çıkmadı. Saxenda iğne yazdı. Dün aldık ama yan etkisi olabilir diye ben yarın başlayacağım. Çok heyecanlıyım. Umarım kullanıp kilo verenler gibi bende istediğim kiloya düşebilirim.
Ben kilomdan dolayı sağlık problemleri yaşadığımı söyledim doktora. Bir çok tahlil yapıldı çok şükür önemli bir şey çıkmadı kanımda. Doktor kendi tavsiye edince iğneyi başladım dün itibariyle. Çok şükür yan etki yapmadı bana. Bakalım umarım faydasını görürüm bende.Merhaba bende bu iğneyi kullanmayı düşünüyorum geçen eczaneye gidip fiyatını sordum öncesinde doktora gidip danışma fikri daha akılcı geldi bayram sonrası için randevu alıp gideceğim Endokrinoloji'ye kan tahlilleri ne amaçla yapıldı peki?
KAÇ KİLO İLE BAŞLADINIZ VE 1 HAFTADA 4 KİLO GİTTİ ACABA? BOY VE KİLONUZ NEDİR MAHSURU YOKSABir hafta önce başlamıştım iğneye bugün tartıldım tam 4 kilo vermişim. Halsizlik ve biraz bulantı haricinde bir rahatsızlık yapmadı çok şükür.
harika umarım sağlıklıca hedefinize ulaşırsınız. ben dün daha iyiydim bulantım kalmadı ama yeme isteğimde yok. halsizliğimde yok. bugün 4. günüm daha iyi hissediyorum yememe isteği dışında kendimde sağlık yönünden bi farklılık görmüyorum.83 kiloyla başladım ben iğneye, boyum 158 cm. Bugün tartıldım 78 geldim. 12 günde 5 kilo vermişim.
herhangi bir sağlık sorunum yok kilo verme konusunda çok zorlanıyorum spor diyet zayıflama makinası tarzı şeyleri denedim ve sonuç alamadım. araştırmam üzerine ve 2 tanıdık eczacı önerisi ile eczaneden kendim temin ettim. 3900 tl fiyatı. içinde 3 iğne çıkıyor 1 tanesini videolu anlatım üzerine her gün aynı saatte göbek bölgesinden kendime uyguluyorum. 600 -800- 1200 gibi haftalık yada 10 günde bir dozu artırarak iğneye devam ediyorsunuz. ortalama 35-45 gün arası gidiyor sanırım iğne, dozu artırma zamanınıza göre değişiyor bu süre. ben kısa süre önce endokrinde tahlillerimi yaptırdım herhangi bir aksilik görülmedi ve buna istinaden kendim alıp kullanmaya başladım.Nasıl bir iğne bu biraz detay verir misiniz ?
bende 9 sene önce evlilik öncesi 50 kilo idim. sonrasında evlilik dış gebelik düşük doğum derken kilo aldım verdim. ama 9 senedir kilomla cebelleşiyorum. insanlarına birini görünce almışsın vermişsin olayına sinir oluyorum. boyum 158 benimde 68 kiloda iri duruyorum giydiklerimi yakıştıramıyorum. kilo göbek basen ve bacak da birikiyor, kilo takıntımda var maalesef. 60 kiloyu bile görsem yeterli diyeceğim ama 65 63 kilo benim sürekli takılıp başa sarmama sebep olan kilolar. ben normalde de şeker düşkünü değilim tatlı vs çok aramam. hamur işi ve porsiyon kontrolüm sıkıntılı idi doymama hissi, çabuk elimin ayağımın titremesi...İlk günlerde bende de herhangi bir etki olmadı bir hafta olunca başladı bulantılar ama onada bulantı ilacıyla çözüm buldum. Buşantım olmayınca halsizliğim de olmuyor. İğnenin bana en güzel etkisi çayı şekersiz içmemi sağladı. Hiçbir şekilde tatlı çikolata isteğim olmadığı gibi şekerli çayıda içemedim. Bakalım 20 gün olduğunda kontrole gidicem. Umarım değerlerimde sıkıntı çıkmazsa sağlıklı bir şekilde kısa sürede hedeflediğim kiloma inerim diye düşünüyorum.
Ben iğneden önce özgüveni olmayan psikolojisi bozuk insan içine çıkmayan biriydim, hatta bayramda bile herkesin ne kadar kilo almışsın diye soracağını bildiğimden kimselere gitmedim. Kilo herşeyle vücudu olumsuz etkiliyor. Herkes istediği kiloda sağlikli olur inşallah