- 25 Mart 2013
- 67
- 21
mide hareketini yavaşlattığı için gazlı içecek içince sıkıştırmıştır. gazlı içecek pek içmiyorum ama sarımsaklı yoğurt yiyince benide sıkıştırıyor bulantı hissi geliyor. sindiremezsem yürüyorum biraz. bu arada mide baya küçüldüğü için gaz yapacak şişkinlik yapacak şeyler rahatsızlık veriyor.Olumlu etkileri çok fazla. Ama bana olumsuz etkileri de oluyor. Dün pikniğe gittik ailemle gazoz içtim orda bugün işyerinden izin alıp acile gittim bulantı ve kusmayla. Göğüs kısmımda öyle bir yanıyorki kalple ilgili sıkıntım yok acaba reflü mü var böyle iç sıkıntısı gibi oluyor. Sizde de oldu mu hiç.
bende bu yönde bi etkisi olmadı aksine daha iyiyim. az yememe rağmen gergin değilim.Bir yerde depresyona neden olduğunu okumuştum iğnenin. Acaba bende de yaptı mı
1 iğne kaç gün kullanılıyor 600 mg da acaba ?herhangi bir sağlık sorunum yok kilo verme konusunda çok zorlanıyorum spor diyet zayıflama makinası tarzı şeyleri denedim ve sonuç alamadım. araştırmam üzerine ve 2 tanıdık eczacı önerisi ile eczaneden kendim temin ettim. 3900 tl fiyatı. içinde 3 iğne çıkıyor 1 tanesini videolu anlatım üzerine her gün aynı saatte göbek bölgesinden kendime uyguluyorum. 600 -800- 1200 gibi haftalık yada 10 günde bir dozu artırarak iğneye devam ediyorsunuz. ortalama 35-45 gün arası gidiyor sanırım iğne, dozu artırma zamanınıza göre değişiyor bu süre. ben kısa süre önce endokrinde tahlillerimi yaptırdım herhangi bir aksilik görülmedi ve buna istinaden kendim alıp kullanmaya başladım.
bende 2 güne yakın bulantı hissi oluştur. halsizlik ve başım ağrıyacakmış gibi bir his oluştu. bulantım geçti ama başım ağrıyacakmış gibi oluyor arada oda yeme isteğim olmadığı için az yediğim için ve yediklerime dikkat ettiğim için diye düşüyorum. iğne genel olarak insülini dengeleyip yeme ataklarını önlüyor bence ve midenin boşaltım süresini uzattığını düşünüyorum. ilk doz 600 ile başlanıyor. ben 10 gün kullanıp bir üst doza geçmeyi düşünüyorum...
BENCE BU SİZİN İŞTAHINIZIN AÇILMASIYLA DOĞRU ORANTILI. BEN 9 GÜN KADAR 0.6 KULLANDIM DİYE HATILIYORUM İŞTAHIMIN AÇILDIĞINI HİSSETTİĞİMDE BİR ÜST DOZA GEÇTİM. VÜCUT NE KADAR SÜREDE ALIŞIR VE ETKİ ETMEZSE ÖYLE Bİ ÜST DOZA GEÇMEK MANTIKLI ZATEN AÇIKTIĞINIZI HİSSEDİYORSUNUZ NORMALDE İĞNE VURUNUNCA ACIKMIYORSUNUZ :))1 iğne kaç gün kullanılıyor 600 mg da acaba ?
SİZİNKİ HARİKA BANA GÖRE GÜZEL VERMİŞSSİNİZ DEVAM ETMELİSİNİZ. HARET HİÇ YOKTU SANIRIM SİZDE BİRDE YÜRÜYÜŞ VS YAPSANZ 10 KİLOYU GÖRÜRDÜNÜZ SANIRIM. BEN NORMALDEDE ZOR VERİYORUM VE MAKSİMUM SUAN 7 KİLOM KALDI 65 VE 61 BENİM VUCUDUMUN DİRENDİĞİ KİLOLAR. BUNLARI KIRARSAM AŞAĞISINI GÖRMEK ZOR OLMUYOR. NE KADAR AZ VERECEK KİLONUZ VARSA O KADAR ZOR GİDİYOR MALESEF. AMA ŞUANKİ GÖRÜNÜMÜMDEN DE MEMNUNUM. YOLA DEVAM BAKALIM YAVAŞ YAVAŞ OLSUN AMA KALICI OLSUN İNŞALLAH.Bu sabah bende tartıldım 76.3 geldim. 1 ayda toplam 7 kilo vermiş oldum.
Soguk zincir urunu oldugu icin ayni ilde olsak olabilirdi... bende igne bitsin hapla devam edecegim eger ilerleme kaydedemezsem devamini alirim ignenin. Kadin dogum doktorumla iletisime gececegimSizde güzel veriyorsunuz umarım en kısa zamanda hedef kilonuzada ulaşırsınız. Elimde bir kutu var ama keşke ulaştırabilsem size...
Şuan kilonuz ne durumdaRecetesiz satiliyor ama yinede kan tahlili verip baslamanizi oneririm.
Evet seker ilaclari yumurtaligi calistiriyormus. Kadin dogum dr oyle dedi ama hamilelil durumum olmadi. Cocuk isatedigim halde nasip olmadi henuz.