bende merak ediyordum sizi. neden dozu yükselti acaba? ilk hafta 5 kilo dışında 2. hafta hiç veremedinzmi? benim 2 gündür yine bulantım var hava sıcak çok terle soğu oldum üşüttüm mü iğneden mi bilemedim... şuan 1.2 kullanıyorum 7 gündür 1 hafta daha sanırım bu dozda gider. bu arada 1. iğnem yarıdan biraz azaldı. 9 gün 0.6 lık doz kullandım 7 gündür de 1.2 yapıyorum. kullanmamış 2 iğnem var. iğne bitinminde kadın doğum doktorum çocuk için şeker hapı verecek onunla devam edeceğim. 2. bebeği istiyoruz ve sıkıntı yaşadık sonuç alamadık doktor tavsiyesiyle onu kullanacağım.Ne güzel. Ben cumartesi kontrole gittim 5 kilo verince çok şaşırdı doktor. Biraz yükseltti dozu 1.5 yapıcam bundan sonra iğnede görünmüyor aslında bu doz ama 1.2 den sonra 5.çıt sesi 1.5 oluyormuş. Bu dozuda 10 gün kullan iştahın açık olursa en son 1.8 e çıkarırsın dedi. Sporda yapmak istiyorum ama işten ve çocuklardan vakit bulamadım bir türlü. 10 Ağustos'a kadar 70 e düşebilsem çok iyi olacak, düğünler var ☺
iğne bitince kadın doğum doktorunun önerisi ile başlayacağım. iğne bitsin kan bağışı yap dedi ve 1 hafta sonra kan tahlili ver değerlerine bakalım dedi ona göre iğne yerine hapla devam ederiz dedi. ben iğneyi almıştım kullanabilrisin boşa gitmesin dedi. 2 gündür üşüttümmü iğnedenmi bilmyrm baya baya bulantım var baş ağrısı halsizlik...doz hala hiç iştaşım yok hatta yemek düşününce vs de midem bulanıyor yemek istemiyorum,1,2 de iştahım açılana kadar bu dozda kullanırım sonra 1.5 geçerim sizin gibi.İştahım arttı biraz dedim doktora o yüzden dozunu artıralım dedi o da fayda etmezse 1.8 kullanın dedi. 5 kiloda kaldım. Umarım ilk günlerdeki gibi yine iştahım azalırda vermeye devam ederim. Sizde şeker hapına geçecekmişsiniz hakkınızda hayırlısı olur inşallah
hayır karşılamıyor diye biliyorum direk eczanden aldım. genel olarak ara ara tahlil yaptırım ve 3 ay evvel endokrine görünmüştüm sağlık sorun olmadıgı için alıp kendim kullandım. en azından aile hekimine yada endokrine görünüp tahlil verip başlayacaksanz öyle başlamanızı öneririmSsk karşılıyorum ilaç i acaba nekdra aldiniz
bende 3 kiloda kaldım sanırım hafta sonu 2 gün kullanamayacağım iğneyi şehir dışına çıkacağım. ama incelmem harika oldu gören zayıflamışsın diyor. tartıya çok takılmıyorum hatta bu hafta tartılmayacağım görünümüm baya iyileşti farkedilir derecede.Ben ilk hafta 2.5 kg verdim 2. Hafta ne verdim ne de aldımdozu yükseltecek sanırım doktor yarın göreceğiz ama kilo verememek üzdü
Merhaba gobekten vuruluyorsunuz dimi birde ilk dozunuz nasildi bende kullanmayı düşünüyorumBUGÜN 2. GÜNÜM İŞE GELDİĞİM İÇİN İĞNEYİ EVDE UNUTMUŞUM VE ÖĞLEN 1 DE EŞİM GETİRDİ UYGULADIM. SABAH KALKTIĞIMDA HAFİF MİDE BULANTIM VARDI NORMALDE 2 ÖĞÜN YEDİĞİM İÇİN SAAT 1 E KADAR ZOR DAYANIRDIM AÇLIKTAN BUGÜN HİÇ AÇLIK HİSSETMEDİM. YEMESEMDE OLURDU DİYEBİLİRİM. AMA HALSİZ KALMAMAK ADINA BULANTIM YOKKEN YEDİM. HERGÜN 11 DE UYGULAMAYI DÜŞÜNÜYORUM İĞNEYİ.
İĞNEYİ UYGULARKEN 600 MG A GETİRİP İĞNEYİ SAPLAYIP DOZ KISMINA BASINCA 0 A KADAR GELENE KADAR BEKLİYORMUYUZ ARKADAŞLAR BİLEN VARMI ACABA? BASIP ÇEKTİĞİMDE DOZ SIFIRLANMADI TEKRAR BASIP BEKLEDİĞİMDE SIFIRI GÖRDÜM İĞNEDE SANIRIM 0 I GÖRENE KADAR BASILI TUTUCAZ DEĞİLMİ
Ben gobegime yumruk gibi yapip elimi cevresine vuruyorum. Ust kol kismina bacagin etli kismina vuruluyor ama gobek en kolayi bisey hissetmiyorsnz zaten.Merhaba gobekten vuruluyorsunuz dimi birde ilk dozunuz nasildi bende kullanmayı düşünüyorum