- Konu Sahibi cottonheart
-
kızlar
aranızda orta kumral saçını 12/1 çok açık küllü sarıya boyayan varmı:uhm:
saçlarım röfle normalde ama 6-7 parmak kadar diplerim geldi
kullanmayı düşünüyorum ama kararsız kaldımbilmiyorumkismile
ben 11/1 küllü sarıya boyadım olmadı... benimkide kumral tonlarıydı ama çok iyi tuttu diyen arkadaşlar var bilemiyorum ne çok yardımcı oldum yaaa :uhm:kızlar
aranızda orta kumral saçını 12/1 çok açık küllü sarıya boyayan varmı:uhm:
saçlarım röfle normalde ama 6-7 parmak kadar diplerim geldi
kullanmayı düşünüyorum ama kararsız kaldımbilmiyorumkismile
saçın açık kumralsa turuncu olmaz herhalse canım benim koyu kumraldı 11/1 turuncu olmadı bence sende boyayabilirsin
ben 11/1 küllü sarıya boyadım olmadı... benimkide kumral tonlarıydı ama çok iyi tuttu diyen arkadaşlar var bilemiyorum ne çok yardımcı oldum yaaa :uhm:
ben de 12/0 boya ile açıyorum saç rengimi..ama 12/1 kullansam çok mu mat olur acaba bir de onu mu denesem diyorum :uhm:
tarçınım tatlım senin saç rengin süperdi amannn diyorum değişme bebemm:umursamaz:
hani sinamekiden sonra turuncu olmuştuuu yaa... 2 gün önce boyadıımm ve o turunculuklar boyamama rağmen diplerden gitmedi bak resim ekliyim de gör..akannehir
ohaoldumsmileohaoldumsmile
nazar değdi saçlarına canım
aslında küllü sarı alır turunculuğu amabilmiyorumkismile
önce alıp bi yerinde dene istersen
ben öyle yapıcam
ayy bilemedim bebem yaa..ben de uçlarımdaki rengi çok seviyorumm..normalde diplerde uçlar gibi açılırdı ama olmadı bu sefer(
12/1 benim kullandığım boyanın küllüsü.. onu mu denesem acaba nasıl olur bilmiyorumkismile
evet canım ya uçların çok güzel bende o renk istiyorumboshayallersmile
12/1 i dediğim gibi küçük biyerinde dene istersenbilmiyorumkismile
önümüzdeki hafta boyucam bebem dediğin gibi yaparımm ama olur gibime geliyor :1ninca:
ben paylaşırım yine resimle, bana bişey olmazsa sende yaparsın kaydirigubbakcemile3 attım kendimi ortaya guclubacismile
şeker senin saçların zaten açık benimkinden boshayallersmile gerçi bende küllümango'ya sordum,saçlarımı da gördü 12/1 olur ama önce küçük biyerinde dene dedi,bakalım yapıcam galiba:bbo: ya sinamekiye devam ediyorum,uzamaya devam ediyorlar şimdi gidip röfleye 100 lira bayılamıycam yanikaydirigubbakcemile3
deydey işte canım..sinamekiden sonra boyadımm her zamanki renge ama dipler halaa turuncuuuudün çektim resmi..bu arada saçlarım uzamaya devam ediyor sanırım :)
resmini ekleyemedim 100 mesaj olmadığından sanırım.....
saçlarının rengi tam istediğim gibi nasıl bu renk oldu kendinmi yaptın anlatırsan çok sevirim ben dün kuaföre gittim ve onca para verip balyaj attırdım yine istediğim gibi olmadı belkide yeni olduğu için gözüm alışmadı bilmiyorum üzerine sarı boyasam nasıl olur acaba saçım yanarmı???? senin saç rengin çok güzel görünüyor darısı bana:) bu arada sinameki konusunuda merak ettim:)))))
deydey işte canım..sinamekiden sonra boyadımm her zamanki renge ama dipler halaa turuncuuuudün çektim resmi..bu arada saçlarım uzamaya devam ediyor sanırım :)
resmini ekleyemedim 100 mesaj olmadığından sanırım.....
saçlarının rengi tam istediğim gibi nasıl bu renk oldu kendinmi yaptın anlatırsan çok sevirim ben dün kuaföre gittim ve onca para verip balyaj attırdım yine istediğim gibi olmadı belkide yeni olduğu için gözüm alışmadı bilmiyorum üzerine sarı boyasam nasıl olur acaba saçım yanarmı???? senin saç rengin çok güzel görünüyor darısı bana:) bu arada sinameki konusunuda merak ettim:)))))
canım ben boyuyorum saçımı..kuaförden yediğim kazıklar tak edince evde kendim boyamaya karar verdim..hattaa senin de dediğin gibii benim de saçımı istediğim gibi açamamışlardıı,turuncumsuu bişey yapıp bıraktılar bir de 70 tl para aldılarrr ve üstelik saçlarımın uzunluğu 4 cm bişeydiiii...bir de dediki pişkin pişkinn saçın bu kadar açılıyor,permadan sonra saçın yıpranmış zaten fazlasını da bekleme dedii..:mymeka: bir daha da gitmedim oraya boya için... tabi ben o turuncu kafayla durur muyum? gittim kolestonun 12/0 boyasını aldım evde boyadım..hafif turunculuğunu aldı...1 ay aradan sonra tekrar aynı boya ile boyadım ve platin sarısı oldu... sonra da aynı kuaföre fön çektirmeye gittiim kaydirigubbakcemile3 saçımın rengini görünce şok oldularr...oh olsunn... o günden beri de hep koleston 12/0 ile kendim evde boyarım..ama benim orjinal saç rengim de açık sayılır "açık küllü kumral" gibi bişeydir yani...o yüzden kolay açılıyor saç rengim..
Sinameki de saç uzatmak için bir formül..saç uzatma topiğinde bulabilirsiniz. fakat sinameki benim saç rengimi koyulttu işteturuncumsu oldu....
az önce tekrar boya yaptım 12/0 ile birazdan eklerim resmibayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?