Saç Rengi ve Saç Boyama sarı boya yapanlar buraya!!!

burcu arkadaşım,kolay gelsin sana,rica ederim ne demek:)

saçın açık kumralsa turuncu olmaz herhalse canım benim koyu kumraldı 11/1 turuncu olmadı bence sende boyayabilirsin

ben 11/1 küllü sarıya boyadım olmadı... benimkide kumral tonlarıydı ama çok iyi tuttu diyen arkadaşlar var bilemiyorum ne çok yardımcı oldum yaaa :uhm:

saçın açık kumralsa turuncu olmaz herhalse canım benim koyu kumraldı 11/1 turuncu olmadı bence sende boyayabilirsin

canım sağol uçlar platin 11/1 koyu kalır 12/1 ancak açar gibime geliyor bilemedimbilmiyorumkismile

ben 11/1 küllü sarıya boyadım olmadı... benimkide kumral tonlarıydı ama çok iyi tuttu diyen arkadaşlar var bilemiyorum ne çok yardımcı oldum yaaa :uhm:

evet hatta çok eski bir konu vardı bulamadım 11/1 le çok tatlı ve platine yakın bir sarı elde etmişti arkadaş,ama 11/1 açmaz gibime geliyor benimde:uhm: 12/1 de tek uygulamada yetersiz olur sanırım...

deydey işte canım..sinamekiden sonra boyadımm her zamanki renge ama dipler halaa turuncuuuu dün çektim resmi..bu arada saçlarım uzamaya devam ediyor sanırım :)

eyvahedigeldismile:gitme:

hani sinamekiden sonra turuncu olmuştuuu yaa... 2 gün önce boyadıımm ve o turunculuklar boyamama rağmen diplerden gitmedi bak resim ekliyim de gör..akannehir

ohaoldumsmileohaoldumsmile
nazar değdi saçlarına canım
aslında küllü sarı alır turunculuğu amabilmiyorumkismile
önce alıp bi yerinde dene istersen
ben öyle yapıcam

canım evet uzamış saçların belli
çok hafif turunculuğun var o da 12/1 le gider gibime geliyor
dediğim gibi alıp görünmeyen alt kısımlarda bi dene istersen

ohaoldumsmileohaoldumsmile
nazar değdi saçlarına canım
aslında küllü sarı alır turunculuğu amabilmiyorumkismile
önce alıp bi yerinde dene istersen
ben öyle yapıcam

ayy bilemedim bebem yaa..ben de uçlarımdaki rengi çok seviyorumm..normalde diplerde uçlar gibi açılırdı ama olmadı bu sefer (
12/1 benim kullandığım boyanın küllüsü.. onu mu denesem acaba nasıl olur bilmiyorumkismile

evet canım ya uçların çok güzel bende o renk istiyorumboshayallersmile
12/1 i dediğim gibi küçük biyerinde dene istersenbilmiyorumkismile

evet canım ya uçların çok güzel bende o renk istiyorumboshayallersmile
12/1 i dediğim gibi küçük biyerinde dene istersenbilmiyorumkismile

önümüzdeki hafta boyucam bebem dediğin gibi yaparımm ama olur gibime geliyor :1ninca:
ben paylaşırım yine resimle, bana bişey olmazsa sende yaparsın kaydirigubbakcemile3 attım kendimi ortaya guclubacismile

önümüzdeki hafta boyucam bebem dediğin gibi yaparımm ama olur gibime geliyor :1ninca:
ben paylaşırım yine resimle, bana bişey olmazsa sende yaparsın kaydirigubbakcemile3 attım kendimi ortaya guclubacismile

şeker senin saçların zaten açık benimkinden boshayallersmile gerçi bende küllümango'ya sordum,saçlarımı da gördü 12/1 olur ama önce küçük biyerinde dene dedi,bakalım yapıcam galiba:bbo: ya sinamekiye devam ediyorum,uzamaya devam ediyorlar şimdi gidip röfleye 100 lira bayılamıycam yanikaydirigubbakcemile3

ben de sinamekiye uzunca bir ara vermeyi düşündüm..gitti güzelim saç rengim eyvahedigeldismile
ama 3-4 cm uzamış olduu herşeyde bi hayır vardır diyorumm..ama boyadıktan sonra bir süre yapmam kuşum

bende koleston 11'1 küllü açık sarı kullanıyorum turunculuk vermiyor 12'1 rengi bende merak ediyorum deneyen arkadaşları bekliyorummmbuyrunnnnnnnnn

iştee az önce boyadığım saçlarım..koleston 12/1 i çok merak ettim onu kullanacaktım ama hiçbir yerde bulamadım maleseff.. bende 12/0 ile boyadım her zamanki gibi...

bu ıslakken:

bunlarda kuruttuktan sonra:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…