- Konu Sahibi cottonheart
-
ya bende 3-4 yıldır palette kullanıyorum genelde kumral tonlar hep tutuyor herkes nerede boyattın diyor anlamıyolar benim boyadığımı çok güzel oluyordu sadece bi kez palette sarı ile boyadım baya açıldı ama koleston hiç açmadı sizinki nasıl oldu anlamadım :uhm:hayır canım hiç birşey katmadım bende şaşırdım bu kadar açtığına sana demiştimya palette açmıyor rengini sen palette boyamıştım dimi birde bana özelden attığın mesajlar çıkmıyor
ya bende 3-4 yıldır palette kullanıyorum genelde kumral tonlar hep tutuyor herkes nerede boyattın diyor anlamıyolar benim boyadığımı çok güzel oluyordu sadece bi kez palette sarı ile boyadım baya açıldı ama koleston hiç açmadı sizinki nasıl oldu anlamadım :uhm:
senin saç rengini ben kahve köpüğüne benzettim baya açık duruyor boyarsan tutar sanki :lepi:bnm saç tonum böle oldu gerçi gece ışıkta çektimde.bide evde bakmsız hali düz fönlü halini bilmiorm daha
ben zaten açık kumralın üstüne orielle açmıştım ya canım çünki palettenin açık kumralı çok koyu olmuştu bende açıncada rengi böyle açık kahve gibi oldu sarıyada boyayınca çok güzel tuttu açmaya bile gerek yokmuş bence kolestonun sarıları çok güzel tutuyormuş ben kesinlikle dipler tutuncu olur dedim benim dipler koyu kumral kendi saç rengim 2 cm çıkmıştı aşağılarda böyle kopkoyu sarı açık kahve gibiydi her yeri aynı oldu
meg bişey sormak istiyorum kendi saçın ne renkti boyanın içerisine ayrıca açıcı karıştırdınmı hangi sarıya boyadın öğrenebilirmiyim ben boyadım olmadıbende bugün boyamı tazeledim.. tabii koleston sarısıyla.. çok iyi oldu maşallah,saç çok önemli dimi..
güle güle kullan saçını arkadaşım,sevindim içine sinmesine:)
koleston küllü sarıya boyadım açık kumral gibi bişey oldu tekrar boyasam daha açılırmı acaba ne dersin??? turunculuk olur diye korkuyorum oksidasyon karıştırın diyolar ben hiç denemedim karıştırsammı acaba???selam canım:)
benim saçım orta kahverengi..
kolestonun 9 uyla boyuyorum,bazen de 9.3 üyle boyuyorum..
açıcı hiç kullanmıyorum,maşallah sırf boyayla sapsarı benim saçlar..
inş. bu kez olur boyayınca mutlaka haber veririm canım zaten yarın olmadı diğer gün boyarım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim görüşürüz iyi akşamlaryerimseniben45 dakika kalsın boya saçında ve bolca sür bakalım bi dahaki sefere..
haber verirsin 2. boyadan sora tamam mı tatlım..
umarım istediğin tonda sarı olur saçların bu kez:)
koleston küllü sarıya boyadım açık kumral gibi bişey oldu tekrar boyasam daha açılırmı acaba ne dersin??? turunculuk olur diye korkuyorum oksidasyon karıştırın diyolar ben hiç denemedim karıştırsammı acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?