Saç Rengi ve Saç Boyama sarı boya yapanlar buraya!!!

benim avatarda benziyor biraz ben geçmişte konu açmıştım ya ikinci sayfada yada 3te bir bak denisenin saç rengi diye ona benzedi bakta bana yaz sonra

bakmıştm cnm ona ben ozaman baya açılmış gerçkten istediin gibi olmuş yani.bnde bidahakine o renge boyayım

ya bende 3-4 yıldır palette kullanıyorum genelde kumral tonlar hep tutuyor herkes nerede boyattın diyor anlamıyolar benim boyadığımı çok güzel oluyordu sadece bi kez palette sarı ile boyadım baya açıldı ama koleston hiç açmadı sizinki nasıl oldu anlamadım :uhm:

ben zaten açık kumralın üstüne orielle açmıştım ya canım çünki palettenin açık kumralı çok koyu olmuştu bende açıncada rengi böyle açık kahve gibi oldu sarıyada boyayınca çok güzel tuttu açmaya bile gerek yokmuş bence kolestonun sarıları çok güzel tutuyormuş ben kesinlikle dipler tutuncu olur dedim benim dipler koyu kumral kendi saç rengim 2 cm çıkmıştı aşağılarda böyle kopkoyu sarı açık kahve gibiydi her yeri aynı oldu

bnm saç tonum böle oldu gerçi gece ışıkta çektimde.bide evde bakmsız hali düz fönlü halini bilmiorm daha

tamam canım bana haber verirsin ben hep 1 ay arayla boyuyorum her rengin tadını çıkara çıkara acele etme bence yıkandıkçada değişiyor palette açılır zamanla bekle bence

onun gibi bşi oldu açık kumral die biliorm.bn böle arada renkleri sevmiorm ya biras açık olcak yada tam koyu.belki boyarsam tutar gerçkten saol cnm

bende bugün boyamı tazeledim.. tabii koleston sarısıyla.. çok iyi oldu maşallah,saç çok önemli dimi..
güle güle kullan saçını arkadaşım,sevindim içine sinmesine:)

bende bugün boyamı tazeledim.. tabii koleston sarısıyla.. çok iyi oldu maşallah,saç çok önemli dimi..
güle güle kullan saçını arkadaşım,sevindim içine sinmesine:)
meg bişey sormak istiyorum kendi saçın ne renkti boyanın içerisine ayrıca açıcı karıştırdınmı hangi sarıya boyadın öğrenebilirmiyim ben boyadım olmadı

selam canım:)
benim saçım orta kahverengi..
kolestonun 9 uyla boyuyorum,bazen de 9.3 üyle boyuyorum..
açıcı hiç kullanmıyorum,maşallah sırf boyayla sapsarı benim saçlar..

selam canım:)
benim saçım orta kahverengi..
kolestonun 9 uyla boyuyorum,bazen de 9.3 üyle boyuyorum..
açıcı hiç kullanmıyorum,maşallah sırf boyayla sapsarı benim saçlar..
koleston küllü sarıya boyadım açık kumral gibi bişey oldu tekrar boyasam daha açılırmı acaba ne dersin??? turunculuk olur diye korkuyorum oksidasyon karıştırın diyolar ben hiç denemedim karıştırsammı acaba???

kutunun içindeki açıcıyla tüp boyasını karıştırıp sürüyosun.. benim saçlarım uzun olduğu için,2 kutu kullanıyorum,extra bişey yapmıyorum..
benim saçlarımı basbayaa sarı yapıyo bu şekilde uygulayınca tatlım..
bilemiyorum ne yapsan ki..

bende normalde öyle yapıyorum ama bazı arkadaşlar oksidasyondan bahsedince sende karıştırıyormusun diye merak ettim :) kumral tonları kullandım hep şimdi değiştirmek istiyorum ama dediğim gibi bi yaptım olmadı bi daha deneyim bakim ne olacak olmadı tekrar kumral boyarım:)

45 dakika kalsın boya saçında ve bolca sür bakalım bi dahaki sefere..
haber verirsin 2. boyadan sora tamam mı tatlım..
umarım istediğin tonda sarı olur saçların bu kez:)

kızlar
aranızda orta kumral saçını 12/1 çok açık küllü sarıya boyayan varmı:uhm:
saçlarım röfle normalde ama 6-7 parmak kadar diplerim geldi
kullanmayı düşünüyorum ama kararsız kaldımbilmiyorumkismile

45 dakika kalsın boya saçında ve bolca sür bakalım bi dahaki sefere..
haber verirsin 2. boyadan sora tamam mı tatlım..
umarım istediğin tonda sarı olur saçların bu kez:)
inş. bu kez olur boyayınca mutlaka haber veririm canım zaten yarın olmadı diğer gün boyarım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim görüşürüz iyi akşamlaryerimseniben

canım 11/1 boya sende bence açılır 9 açmayabilir saçını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…