Saç Rengi ve Saç Boyama sarı boya yapanlar buraya!!!

Kizlar cok cok acil yardima ihtiyacim var. bakin simdi. Saclarim ombre aslinda 3 aydir bu saci kullaniyorum cokta memnunum. Ama kuaforum artik beni ciddi anlamda soymaya basladi. Saclarimin ust kisimlari suan acik kahve saclarimin onleri ve kulagimin assagisi sari. Ama saclarimda oyle isilti kizariklik falan yok. Surekli kullu cila gectiriyodum zaten. Suan istedigim sacimi kutu boya alip komple boyamak. Tek renk kullu sari olsun istiyorum sacimi. Ama hic kimse ombrenin ustune nasil olucagini soylememis sizce kahve kisimlari farkli sarilarim farklimi olur yani kotumu olur ?

canım kendi saç renginle boyalı kısımlar arasında farklılık olur ve bu yıkadıkca daha da ortaya çıkar

kesinlikle ben de bunu merak ediyorum canım..biri yardım edebilir mi lütfeeenn koleston turuncu yapmıyormuş doğru mu?????

arkadaslar sari ,guzel ,kaliteli saci tutturmak cok zor ve maaliyetli bir islemdir ..yillarca kuaforlere dip boyasi icin bile paralar döktügüm icin iyi biliyorum ..öncelikle loreal , hollywood sarisi tarzinda parfümeri markalarini sakin kullanmayin cunku kuaforler bu marklri kullanirken farkli oksidan veya oreal ve kulluluk icin yesil yada kirmizi boyalar karistirip boyanin aciciligini güclendiriyor ben koyu renkli dibime bir parfümeri boyasi uyguladigimda eminem sarisi diplere ve acik sari bal kopugu platin uclara sahip olmustum anliycaginiz dehsetti

colleston bir kuafor ürünüdür kesinlikle tavsiye ederim ben diplerimi 8.1 kullu 12 % oksidant la aciyorum satin alirken turuncu bir görünüm istemiyorsaniz katologran küllü sari renglerine bakin size 9numara oksidant yeterli diye dusunuyorum cok bekletmemek sartiyla olduki turunculuk var yine kollestonun kul rengi diye bir boya tarzi bir urunu vardi kiz arkadasim kullanip kirmisti cirtlakligini ama sizde boyle birsey yasanicagini sanmiyorum dip boyasi cok kolay bi islemdir korkmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…