Saç Rengi ve Saç Boyama sarı boya yapanlar buraya!!!

kolestondan çok memnunum ben,aklında olsun,sarı serisi muhteşem..

kızlar sonnda rengini açtım hemen anlatayım nasıl yaptım:
iki şişe açıcı vardı evde palettenin boya oksidanı varya gittim kuaförümden biraz oriel istedim sağolsun verdi para bile almadı:) 1 tatlı kaşığı orielle 2 şişe 9luk oksidanı karıştırdım yumurta fırçasıyla bir güzel sürdüm tabi saaçlarım iyice yağlıydı diplerimede sürmedim geçen sefer palette boyadan yara olmuştu 10 dakika falan beklettim baktım rengi turuncumsu böyle bal rengi bir sarı oldu hemen yıkadım korktum fazla sarı olur diye altlarda benim röfleler vardı saçımda zaten açık kumral boyalıydı altlar daha fazla açıldı tabi üstlerde güzel bir sarı oldu yalnız dipleri boyamadığım için hala kendi saçım 1 cm koyu kumral çıkmış durumda onuda 1-2 hafta geçsin kolestonla dip yapıcam acaba saç rengim yıkandıkça daha açılırmı onuda burdan yazarım size foto koyardım ama telefon eşimin uyuduğu odada yatak odasında yani şimdi alırken uyanırsa kızar bide telefonu ne yapıcan bu saatte diye kusura bakmayın olurmu güzel oldu ama emin olun birkaç ton daha açıldı tam istediğim gibi oldu

Son düzenleme:
saçın kahverengi idiyse,ayrıca bi işlem yapamana gerek yoktu ki..
kolestonun içindeki kremi,tüpe boşaltıp karıştıryosun ve zaten açılıyo renk bu işlemle..
diğer extra yaptığın açıcı olayı yıpratır saçlarını bence..
benim saçlar orta kahve,ben böyle yapıyorum ve yetiyo sarı olmasına..

güle güle kullan saçlarını canım:)

Kızlar cok hossunuz ugrasıyosunuz ama cok rısklı kızıl olsun kahve olsun evde yapın ama sarı sac ıcın ugrasmayın cunku acıcıklar sart sarı ıcın buda cok rısklı sonuclar dogurabılırı sacınız acısından perhıdrol yakabılır sacınızı

canım aslında boya alıcaktm ama üstümde fazla para yoktu e birde saçım uzun 45 cm falan 2 kutu boya almam lazımdı oriel aldım bedavaya açıcımda vardı evde hem böyle renginide istediğim gibi ayarlamış oldum sonra dipler içinde koyu küllü sarı alıcam olur dimi dipler koyu kumral zaten açılır herhalde heryeri aynı olur 10 dakika tutuğum için öyle pek yıpranmada olmadı hemen saç kremide sürdüm yumuşacık oldu saçlarım biraz orielde kaldı onuda dip boyası yaparken boyaya katayımmı acaba yoksa direkt boyayımmı dipleri

hadi gözünaydın olsun cnm,
en kısa zamanda boyarsın,ama dinlensin saçın bi süre sonra boya,
istediin gibi olmasına sevindim bidanem...

yok canım fazla tutmadım kontrollü yaptım acaba aktıkça daha açılırmı rengi yoksa kötü bir sarımı olur 10 dakika tuttum zaten görünürde şimdilik bir yıpranmada yok ama çok dikkatli yapılması lazım hemen sürüp hızlı bir şeilde tarayıp eşit dağıtmak gerek çünki oriel olduğu için çok hızlı açılıyor rengi

benim saçım da uzun,2 kutu koleston kullanıyorum ben..
ayrıca açıcı kullanmana gerek yok,ööle güzel açıyo ki zaten boya,yıpranmasın saçların..
açıcı hiç önermiyorum ben ya kaldı ki dipler uçlardan biraz daha koyu olursa,daha doğal duruyo dimi..
ben de bayılıyorum valla sarı tonlarına ama ben küllü deil,altın tonlarını nedense daha yakıştırıyorum kendime,daha canlı geliyo bana..

bende platin tonlarını seviyorum ama eşimin korkusuna daha fazla açamadım valla fazlada tutmadım turuncu olur diye acaba daha fazla tutsaydım turuncumu olurdu daha açık bir sarımı canım birde yıkandıkça daha akarmı rengi eşim farketmedi bu arada

daha fazla tutsaydın açıcıyı,açık kızıla kaçardı tonu,iyi ki az tutmuşsun..
yıkadıkça açılır rengi derler hep ama bence açılmıyo pek..akmıyo da rengi,sabit kalıyo yani..
eşin farketmediyse,başarılı bi operasyon olmuş demektir,sen mutlu o mutlu,ne güsell:)

cnm bak ,bende meg arkadaşımız gibi sana koleston sarılarından kullan demiştim,
iyiki fazla tutmaşın açıcıyı zarar verebilirdi,boyada açabilir bu ihtimalide unutmaa...

eet koleston iyidir roşum:)
ben çok denedim herbi marka boyayı,en güzeli bu bence de..

evet canlarım demekki herkese sora sora uzman oldum artık hatta kuaför bile kendin yapabilecekmisin dedi bende tereddüt ettim bir anda çaktırmadım tabi sanki bir kaç defa yapmışım bu işlemi gibi yaparım yaparım merak etme dedim ama kendim meraktan çatlıcaktım nasıl olucak diye diplerim yara diyede sürmedim orieli

güle güle kullan yeni saçlarını tatlım:)

valla ben bal rengi tonlarıyla ilgilendiğim için,9lulardan kullanıyorum..
ama 10lu olanlarla komple,şampuanlarmış gibi saçını boyasan,istediğin sonucu alırsın gibime geliyo.. dip için,uçlar için ayrı uğraşma çünkü bir haftada diplerden kendi saçların görünmeye başlıyo zaten,haliyle daha koyu duruyo dipler ve tabii ki daha naturel:)
komple boya bence yani iki kutu al vede..

tamam canım 9lu alırım ozaman altlarrda dedimya bal sarısı oldu dipler birdenbire açık olmasın koleston iyi açıyor diyorlar zaten 9 işimi görür herhalde iyi geceler hepinize

tatlim bi fotonu ekleyebilir misin? ben de en son kuaforde sari balya attirdim aralara ve uclara ama tam istedigim renk olmadi. sacim nasilsa acildi simdi ne renk boyasam tutar gibi geliyor ama uygun tonu bulamiyorum. senin resmine baksam de fikir edinsem olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…