Saç Rengi ve Saç Boyama sarı boya yapanlar buraya!!!

ıslak halide çok güzel rengi bende çok beğendim canım bende 11/1 boyadım ama bu kadar açılmadı 12/o da nasıl turunculuk olmuyor anlamadım tam platin rengi olmuş güle güle kullan

tarcınlı kurabıye bu saca nasıl ulastın benım ana sac rengim koyu kumral bana bi kuafor arkadasım dediki ıgora 12.1 ıle 30 gunde bır dıp yapabilirsin dedi gittim boyayı aldım ama cesaret edıp yapamıyorum ama senınkıler harıka gorunuo benım sacımın tamamı senın bu renkten ama dıp sorunu malum heray acıcı kullanarak yakalayabılıyorum bu rengı. sende hıc turunculuk olmuyormu.

tarçınlı kurabiye;

saç rengine bayıldım.Bende bu renk yapmak istiyorum bana yardımcı olur musun? benim doğal saç rengim açık küllü kumral gibi bşy.sonra kuaförde röfle attırdım dipler çıkınca mecburen evde boyadım.lorealin çok açık sarı dore boyadım maalesef dipler turuncu gibi oldu senin boyadığın gibi koleston 12/0 ile boyarsam snce faydası olur mu? turunculuklar gider mi?senin saç rengin süper umarım bende böyle bir saç rengini elde edebilirim.yardımların için şimdiden teşekkürederim.

Bazen farklı markaların aynı numaraları beklediğiniz tonlardan daha garip sonuçlar çıkartabiliyor. Saçınıza uygun boyayı bulmak için biraz denemek gerekiyor açıkçası kızlar:)
Hani bazen en iyi marka işe yaramıyor, iyi sonuç almanıza.

kızlar bunun üstüne platin sarısı yapsam nasıl bi renk olur acil hadi gidip boya alcam hevesim kaçmadan Bebek sarısı gibi bi sarı istyrm bu arada?

kızlar 1 ay snra nişanım var saclarımı 9.3 altın srısına boyadım ama koyu olsun dıe 6 lık oksıdan kullandım kuaforum verdı bu numarayı ama bakır gıbı oldu baya altın sarısı oldu ustune ne renk boyarsam guzel bı sarı olur bıde altın sarısı akar mı

saç dibim kumral ve saçlarım balyajlı platin,açık sarı,bal sarısı :) saç dibimi nasıl koyu sarı haline getirebilirim??koleston sarı boyasam açar mı?turuncu olur mu ??

kızlar bende sarı istiyorum hollywood sarısına boyadım olmadı konu açmıştım resimlerde var bakıp fikir verirseniz sevinirim üzerine ben şimdi ne renk boyıycam hiç anlamıyorum boyalardan yardımcı olun lütfen

saç dibim kumral ve saçlarım balyajlı platin,açık sarı,bal sarısı :) saç dibimi nasıl koyu sarı haline getirebilirim??koleston sarı boyasam açar mı?turuncu olur mu ??

kesinlikle ben de bunu merak ediyorum canım..biri yardım edebilir mi lütfeeenn koleston turuncu yapmıyormuş doğru mu?????

ben de sarıya boyatmak istiyorum bazen. çünkü sarı en sıradan kadını bile çok sexy gösterebiliyor.ne var bu sarıda bilmiyorum ama direk sexy gösteriyor.ama bir yandan da işte çakma sarışın furyasından ve fabrikasyon kadın türü gibi olmak istemiyorum..karar veremediğim bir mevzudur bu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…