- 26 Temmuz 2009
- 439
- 14
- 118
- Konu Sahibi cottonheart
-
cnm yıprandı mı çok peki???
cevabın için çok teşekkür ederim saçların harika olmuş güle güle kullancanım ben boyuyorum saçımı..kuaförden yediğim kazıklar tak edince evde kendim boyamaya karar verdim..hattaa senin de dediğin gibii benim de saçımı istediğim gibi açamamışlardıı,turuncumsuu bişey yapıp bıraktılar bir de 70 tl para aldılarrr ve üstelik saçlarımın uzunluğu 4 cm bişeydiiii...bir de dediki pişkin pişkinn saçın bu kadar açılıyor,permadan sonra saçın yıpranmış zaten fazlasını da bekleme dedii..:mymeka: bir daha da gitmedim oraya boya için... tabi ben o turuncu kafayla durur muyum? gittim kolestonun 12/0 boyasını aldım evde boyadım..hafif turunculuğunu aldı...1 ay aradan sonra tekrar aynı boya ile boyadım ve platin sarısı oldu... sonra da aynı kuaföre fön çektirmeye gittiim kaydirigubbakcemile3 saçımın rengini görünce şok oldularr...oh olsunn... o günden beri de hep koleston 12/0 ile kendim evde boyarım..ama benim orjinal saç rengim de açık sayılır "açık küllü kumral" gibi bişeydir yani...o yüzden kolay açılıyor saç rengim..
Sinameki de saç uzatmak için bir formül..saç uzatma topiğinde bulabilirsiniz. fakat sinameki benim saç rengimi koyulttu işteturuncumsu oldu....
az önce tekrar boya yaptım 12/0 ile birazdan eklerim resmibayanssulusmilebenim bajyajında rengi git gide oturuyor hergün yıkıyorum:)))) benim normalde saç rengim seninkinden koyu kuaför kestane dedi ama o kadar koyu değil herhalde yaaaaa:1no2: bi süre kullansam sonra üzerine boyasam saçım yanarmı acaba çünkü renk baya açıldı platine yakın onu merak ediyorum sence ne kadar beklemeliyim bi fikrin varmı????
iştee az önce boyadığım saçlarım..koleston 12/1 i çok merak ettim onu kullanacaktım ama hiçbir yerde bulamadım maleseff.. bende 12/0 ile boyadım her zamanki gibi...
bu ıslakken:
bunlarda kuruttuktan sonra:
canım bir süre kullan saçını bu haliyle..saçın dinlensin...oreal açıcı falan kullanmadığın sürece bir sorun olacağını sanmıyorum..koleston 12/0 ya da 12/1 alıp kullanabilirsin daha sonra..ben her boyamada 45 dk.ya yakın tutuyorum saçımda..sen de yarım saat-45 dk arası tutabilirsin bence...oreal değil sonuçta.saçını yakacağını sanmamcevabın için çok teşekkür ederim saçların harika olmuş güle güle kullanbenim bajyajında rengi git gide oturuyor hergün yıkıyorum:)))) benim normalde saç rengim seninkinden koyu kuaför kestane dedi ama o kadar koyu değil herhalde yaaaaa:1no2: bi süre kullansam sonra üzerine boyasam saçım yanarmı acaba çünkü renk baya açıldı platine yakın onu merak ediyorum sence ne kadar beklemeliyim bi fikrin varmı????
ıslak halide çok güzel rengi bende çok beğendim canım bende 11/1 boyadım ama bu kadar açılmadı 12/o da nasıl turunculuk olmuyor anlamadım tam platin rengi olmuş güle güle kullan
teşekkür ederim cnm. 12/0 bende hiç turunculuk bırakmıyor ama dediğim gibi kendi saç rengimde açık renk.. ama 12/1 in turunculuğu daha iyi kapattığını duydum.
bende koleston 11'1 küllü açık sarı kullanıyorum turunculuk vermiyor 12'1 rengi bende merak ediyorum deneyen arkadaşları bekliyorummmbuyrunnnnnnnnn
saçın açık kumralsa turuncu olmaz herhalse canım benim koyu kumraldı 11/1 turuncu olmadı bence sende boyayabilirsin
ben 11/1 küllü sarıya boyadım olmadı... benimkide kumral tonlarıydı ama çok iyi tuttu diyen arkadaşlar var bilemiyorum ne çok yardımcı oldum yaaa :uhm:
saç dibim kumral ve saçlarım balyajlı platin,açık sarı,bal sarısı :) saç dibimi nasıl koyu sarı haline getirebilirim??koleston sarı boyasam açar mı?turuncu olur mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?