- Konu Sahibi cottonheart
-
tatlim bi fotonu ekleyebilir misin? ben de en son kuaforde sari balya attirdim aralara ve uclara ama tam istedigim renk olmadi. sacim nasilsa acildi simdi ne renk boyasam tutar gibi geliyor ama uygun tonu bulamiyorum. senin resmine baksam de fikir edinsem olur mu?
boya ile olmaz kızlar bi arkadaş önermişti eğer saçlar orta tonlardaysa boyamak istediğin renge 40 volumluk oksidasyon ve 1 yemek kaşığı oriel ekliosun baya bi açılıo ama kutudaki oksidasyonun yarısını kullanıosun.bnde sarı istiorm sanırım bu yönetmi kullanıcam karar aşamasındaym
haklısın arkadaşım.. ben uzun zamandır düşünüyorum evde yapsam sarı olsa bile dip nasıl olacak turuncu gibi bi renk olursa çok kötü olur ben kararımı verdim bu hafta sonu gidip kuaförde yaptıracam evde olmaz bu iş :1no2: sonuçta saç bu ucuza mal edeyim derken zarar görmesini istemiyorum benim için çok değerli...burcu selam
bende aynı hataya düştüm alakasız bir renk oldu,boya ile sarı olmak sanırım imkansız,olup olacağı bal köpüğü sadece
kızlar boyadım sonunda ve sonuç:
SÜPER oldu tam istediğim koyu sarı diplerde turuncu olmadı boyanın hepsini diplerden saçımın yarısına kadar sürdüm saçım uzun hepsine 1 tüp yetmezdi çünki altlarada sonradan tarakla yaydırdım 35 dakika bekledim rengi tam istediğim gibi koyu ama doğal bir sarı oldu resim koyamıyorum maalesef eşim yüzünden görmenizi çok isterdim oysa
nihayet boyadın canım memmun olmana çok sevindim aynı boya ile 5 defa boya sonrası tam rengini elde edersin kaydirigubbakcemile5
cnm çok merak ettm gerçkten benzeyen bi tonda başka foto koyabilrmisin peki.içine başka bşi kattınmı oriel falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?