Saç Rengi ve Saç Boyama sarı boya yapanlar buraya!!!

canım resim eklesem eşimin bilgisayarı nereye girsem anında çıkıyor birde bu yüzden papaz olmak istemiyorum zaten kızıyor dedimya boyamama karşı biraz birde aklınızda olsun googlede görsellerde çıkıyor yinede koyan arkadaşlara çok saygı duyuyorum benim saçlar uçları çok güzel bir sarı oldu ama önceden uçlarda röfleler vardı üsütne kumral ve sonrada açık kumral boyamıştım şimdide orielle açınca uçlar güzel bir sarı diplerde yani 10 cmlik kısım hafif turuncumsu bir sarı oldu birdahaki aya koleston küllü sarı boyucam ya 10/1 yada 11/1 numara

buradaki yorumlara bakarak koleston aldım saçlarım kumraldı küllü sarıya boyadım ve ancak açık kumral olabildi daha önce palette ile boyamıştım baya açılmıştı koleston bi işe yaramadı tavsiye etmiyorum...

burcu selam
bende aynı hataya düştüm alakasız bir renk oldu,boya ile sarı olmak sanırım imkansız,olup olacağı bal köpüğü sadece

boya ile olmaz kızlar bi arkadaş önermişti eğer saçlar orta tonlardaysa boyamak istediğin renge 40 volumluk oksidasyon ve 1 yemek kaşığı oriel ekliosun baya bi açılıo ama kutudaki oksidasyonun yarısını kullanıosun.bnde sarı istiorm sanırım bu yönetmi kullanıcam karar aşamasındaym

evet banada bu şekilde yap demişlerdi bende açıcıyla çtıktan sonra böyle açık kahverengi gibi oldu saçlarım kızıllık yok şu anda bir hafta içindede koleston açık küllü sarı boyucam yine yazarım size

mutlaka hbr ver cnm bn çok kararsı<zm belki bugün boyarm ay taktm mı kafama yapmadan rahat etmiormkaydirigubbakcemile3 umarm güzel olur ya foto olarak eklicem son durumu önceki renk snraki renk die hele bi yapaymohaoldumsmile

muhtemelen sen benden önce yaparsın canım benim küçük bebek var o yüzden bu havada çıkamıyorum eltime dedim o ne zaman çıkıp alırsa boyucam ama mutlaka koymak istersen ekle fotonu özeldende yazabilirsin bana ekledim seni kendime ok

burcu selam
bende aynı hataya düştüm alakasız bir renk oldu,boya ile sarı olmak sanırım imkansız,olup olacağı bal köpüğü sadece
haklısın arkadaşım.. ben uzun zamandır düşünüyorum evde yapsam sarı olsa bile dip nasıl olacak turuncu gibi bi renk olursa çok kötü olur ben kararımı verdim bu hafta sonu gidip kuaförde yaptıracam evde olmaz bu iş :1no2: sonuçta saç bu ucuza mal edeyim derken zarar görmesini istemiyorum benim için çok değerli...

ben kesinlikle koleston almıcam bi daha hep koyu tutuyor palette-garnier-loreal bi de bunları denicem

palettede çok koyu oluyor üstelik bende saç diplerimde yara yaptı birdaha boyamıcam tamam renkleri güzel ama amonyak fazla galiba bende koleston denicem bakalım o nasıl aslında bu boya iyidir diye birşey yok herkesin saç rengi ve yapısı farklı sonuçta herkesde farklı sonuçlar veriyor onun için dediğin gibi kendimiz deneyip memnun kalmamız lazım

haklısın cnm snden önce boyadm ama sonuç hüsran fotomu çekip koycam inş kısa zamanda.umarm senin istediin gibi olur cnm sen ne renkte karar verdin

eltim getirdi bu sabah bebişi yatırdım şimdi boyucam ben açık küllü sarı dedim 11/1 almış koleston boyucam akşama yada yarın yazarım sonucu

bn de garnier çok çok açık doğal sarı alıcam.koleston 11/1 de kullandım ben ama turuncu yaptı ve içinde oryel olduğu için acayip koptu saçlarım dökülmeyi geçtim...

kızlar boyadım sonunda ve sonuç:
SÜPER oldu tam istediğim koyu sarı diplerde turuncu olmadı boyanın hepsini diplerden saçımın yarısına kadar sürdüm saçım uzun hepsine 1 tüp yetmezdi çünki altlarada sonradan tarakla yaydırdım 35 dakika bekledim rengi tam istediğim gibi koyu ama doğal bir sarı oldu resim koyamıyorum maalesef eşim yüzünden görmenizi çok isterdim oysa

cnm çok merak ettm gerçkten benzeyen bi tonda başka foto koyabilrmisin peki.içine başka bşi kattınmı oriel falan

nihayet boyadın canım memmun olmana çok sevindim aynı boya ile 5 defa boya sonrası tam rengini elde edersin kaydirigubbakcemile5

cnm çok merak ettm gerçkten benzeyen bi tonda başka foto koyabilrmisin peki.içine başka bşi kattınmı oriel falan

hayır canım hiç birşey katmadım bende şaşırdım bu kadar açtığına sana demiştimya palette açmıyor rengini sen palette boyamıştım dimi birde bana özelden attığın mesajlar çıkmıyor

cnm çok sevndm istediin gibi olduuna evet bn paletteyle yaptm ama 9 numara normal sarısına boyadm zaten açtığım konuda foto koydm son halini.istediim gibi olmadı.bnde fotonu merak etmiştim özelden falan foto yollanmıomu yada benzer bi rengin fotosunu buraya koyabilrmisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…