Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

"Bana dönüp, "Evet doğru söylüyor, kızımın bacağına öyle aklına esince dokunamazsın!" diye bağırdı.
"Efendim?" dedim. "Öyle bacağına, kalçasına, göğüslerine, bilmemneresine dokunamazsın benim çocuğumun" dedi tekrar. "Deminden beri balkondan sizi izliyorum, az önce oynarken her yerine dokundun kızımın, kendini de ellettin, gördüm" dedi."

Bu yengen manyak gerçekten.Paronayak ruh hastalarına benziyor.Sizi sapık yerine koymuş.

Sanırım aynı ülkede hatta aynı dünyada yaşamıyoruz.
Benim mahallemde ki bir kreş (fulya park çocuk evi) kadın öğretmen 3-4 yaşında erkek çocuklarını taciz edip, videoya çekiyor, sınıfta herkesin ortasında çocuklara uygunsuz şeyler yaptırıyor diye kapandı.
İlkokula giderken, öz dayım tarafından tacize uğradım.
Bizim okulun karşısında olan tontik kırtasiyeci amca 4 erkek çocuğuna tecavüz ettiği ortaya çıktı.
şimdi bunlar amerikanın bir oyunu mu?
Anladığıniza emin misiniz ?
Size cevap vermeyecegim.
Evet amerikanin oyunu onun arkasında da İsrail var.

1984 tarzı bi durumdan bahsediyosun sanırım sen defnehan, insanları korkutarak kontrol altına alma sonrasında da kontrol altında tutma, yaptırımları sorgulamamalarını sağlama vs.

Mantıklı ve makul ama kurgu değil olanlarda, Türkiyede ciddi bi taciz tecavüz meselesi var, cok arttı son 10 yılda, bunda cezaların yetersizliği ataerkil toplumun her daim kadını suçlu çıkarmaya meyli falan sayılabilir, öyle böyle var yani

1984 tarzı bi durumdan bahsediyosun sanırım sen defnehan, insanları korkutarak kontrol altına alma sonrasında da kontrol altında tutma, yaptırımları sorgulamamalarını sağlama vs.

Mantıklı ve makul ama kurgu değil olanlarda, Türkiyede ciddi bi taciz tecavüz meselesi var, cok arttı son 10 yılda, bunda cezaların yetersizliği ataerkil toplumun her daim kadını suçlu çıkarmaya meyli falan sayılabilir, öyle böyle var yani

Kurgu demiyor ya.

Zaten yazmış mesajında da bunlar çevremizde olan şeyler yazmış, bak.

Ama diyor ki durduk durmadık insanlara sapık muamelesi yapıyorsak toplumsal bir histeriye kapılmışızdır diyor.

Aslında sayfalardır savunduğumuz şeyi söylüyor.

Ama nedense bizi toplumda yok mu bunlar tarzı bir anlaşılmamanın içine taşıdı insanlar biliyorsun :confused:

Kız var demiş yani daha ne desin, ben de dedim ama :confused:

Taciz , tecavüz, cinayet hepsi varolan şeyler .
Ama somut bir delilimiz yokken, sebep yokken herkesi sapık olarak görüyorsak , başkasının onuruna dil uzatilmasini anlayışla karsiliyorsak ads ye yakalanmisiz demektir .

Kurgu demiyor ya.

Ama diyor ki durduk durmadık insanlara sapık muamelesi yapıyorsak toplumsal bir histeriye kapılmışızdır diyor.

Ama nedense bizi toplumda yok mu bunlar tarzı bir anlaşılmamanın içine taşıdı insanlar biliyorsun :confused:

İlk yazdığı uzun yoruma istinaden yazdım gerçekte olan medyada gördüklerimizden daha az lafı üzerine, ben aksine medyada gördüklerimizin buzdaginın görünen yüzü olduğunu düşünüyorum, ama herşeye rağmen kimseye bi sapıktır kabulüyle yaklaşmam

arkadaş aslında doğru söylüyor evet taciz tecavüz var bütün toplumlarda var bunları göz ardı edip dünya bir gül bahçeci zaten demiyor ancak biz bunun vehametine kapılıp çevremizdeki herkesi taciz eden sapık durumunda görürsek işte orada psikolojik rahatsızlıklar devreye girer diyor.çok da haklı.bir baba kızına tecavüz etti diye ben eğer kızım ile babasını yalnız bırakamıyorsam bu benim çok da normal olmadığımı gösterir mesela.

bunun gibi bir durumdan bahsediyor toplumsal cinnetin sağlıksızlığı durumunu söylüyor sanırım.

Hayır orwellin distopyasi değil bahsetmek istediğim .
Bebeğin var diye biliyorum .
Sana ben bir süre sürekli dayisi tarafindan taciz edilen bebekleri izletsem bir süre sonra ister istemez için rahat olmamaya başlar .
Sürekli komsularinin tecavüzune uğrayan insanları göstersem komşuluk ilişkilerini kesersin.
Burada mesela çok duyduğumuz bir laf var.
"Bu bdv de o kadar çok aldatilma hikayesi gördüm ki erkeklere hiç güvenmiyorum "
Ben çok gördüm bu yorumu eminim sen de gormussundur.
Ads bu işte .
Burada sürekli aldatilan insanların hikayesine şahit oluyoruz ve guvenmemeye başlıyoruz.
Devletler bize şiddet iceren görüntüler seyrettiği için bu sendrom yok bu sendromun varlığıni bildikleri için bu yolu kullanıyor .
Devlet seni korkutmak için kullanır .
Yerel Medya bir mahalleyi karalamak için kullanır .
Ben kocan hakkında aklına şüphe düşsün diye kullanırım .

Bir şekilde seni korkuturum, sindiririm.

Ama aslında herkes o kadar kötü değildir .
Erkekler , kaynanalar bu bölümde okuduğumuz gibi değil hepsi.

Yahu burada " evlenmekten korkuyorum artık " yorumları bile dediğime kanıt .
Şiddete tanık oluyoruz ve korkuyoruz. Hayatımızda olan kötülük burada gördüğümüz kadar yoğun mu ? Değil . Bu işte özetle .
Ben size bunun ne kadar geçerli ve gerçek bir şey olduğunu anlatmak için devletler bile kullanıyor demek için onu anlattım .

Bu konuya neden sadece kız annelerı kendı cocuklarından ornek vererek yazdı ?
bende erkek annesıyım kendısınden 4-5 yas buyuk cocuklarla bızım eve geldıklerınde odasının kapısını kapatmıyorum ve yakınlarında oluyorum.
Ancak kendı aılemle ılgılı hıc bu tarz bır suphem yok , gonul rahatlıgıyla bırakabılırım fakat ege bırsey olsa bana soyleyebılecek bır cocuk oda ayrı mesela. Evet bızdede mahrem yerler var hatta sasırtıcıkı ben hıc ogretmeden 4 yaslarındayken ona sordugumda o poposunu , pipisini, memelerini göstermişti mahrem dıye

Kurgu demiyor ya.

Seni seni seni seviyorum :KK15: aynen öyle demek istedim

Ben internet kullanımının da taciz vakalarının artmasında etkili olduğunu düşünüyorum.Normal bir siteye girilse bile apaçık reklamlar burnunun ucuna geliyor.

Dün 9 aylık bebeğe tecavüz haberi okudum, annesinin sevgilisi tecavüz edip döverek öldürmüş, adamın profil mesajında seks manyağı olduğum için özür dilemicem yazıyo yahu

24 yaşında 4 çocuklu bekar bir anne, sevgili edinip bir de evine alıyo adamın geçmişinde taciz tecavüz olmasa da kapkaç hırsızlık falan var

Ben internet kullanımının da taciz vakalarının artmasında etkili olduğunu düşünüyorum.Normal bir siteye girilse bile apaçık reklamlar burnunun ucuna geliyor.
İnternet kullanımı şu şekilde arttirdi sosyal medya yokken herkesle iletişim kuramiyorduk. En fazla telefondan kafadan numara uydurursak o .
Ama şimdi herkese ulaşmak çok kolay .
Ben su an facebook veya benzeri bir siteden sana, çocuklarına veya eşine niyetime göre işte çok kolay ulasabilirim. Yüz yüze hakaret edemem kolay kolay ama internet üzerinden her türlü rahatsızlık verebilirim . İnternet kullanımı İşte bunun yolunu açtı. Sapık olmayan insanı sapık Yapmaz ama sapıklık yapabilmesi için kolaylik sağlar .

İnternet kullanımı şu şekilde arttirdi sosyal medya yokken herkesle iletişim kuramiyorduk. En fazla telefondan kafadan numara uydurursak o .
Ama şimdi herkese ulaşmak çok kolay .
Ben su an facebook veya benzeri bir siteden sana, çocuklarına veya eşine niyetime göre işte çok kolay ulasabilirim. Yüz yüze hakaret edemem kolay kolay ama internet üzerinden her türlü rahatsızlık verebilirim . İnternet kullanımı İşte bunun yolunu açtı. Sapık olmayan insanı sapık Yapmaz ama sapıklık yapabilmesi için kolaylik sağlar .
Okuyoruz ,oyun sitelerinde bile küçük çocuklarla yapılan iğrenç sohbetleri.Oyun sitesi diye güvendiğimiz siteler bile güvenilir değil artık.

Okuyoruz ,oyun sitelerinde bile küçük çocuklarla yapılan iğrenç sohbetleri.Oyun sitesi diye güvendiğimiz siteler bile güvenilir değil artık.
İşte demek istediğim bu . Normalde çocuklarınız 30 yaşında adamlarla oyun oynamaz ama internet o ikisini oyun arkadaşı yapıyor .
Ve kişi pedofiliyse kurtla kuzuyu aynı odaya koymuş gibi oluyor .
Ama kişinin içinde bu tarz düşünceler yoksa o çocuğa çocuk dışında hiçbir gözle bakmaz istediği kadar başbaşa kalsın çocuğa bir şey hissetmez .
İnternetle birlikte erişilebilirlik arttığı için yayginlasti haklısın .

Back