Sanırım herşey düzeliyordu ki ben mahvettim

Kendimi bu durumda hayal dahi edemiyorum

Yaşayacağın şey tam olarak bu. Eksik olur ama fazla olmaz.
Hayal etmeye başla bence ki sonrasında yabancılık çekme.
Düzen öyle kolay kolay değişmez. Kimse de değişmez. Bu aile buna alışmış sen geldin diye komple değişmeyecekler.
Hala ve baba mesela rahatça para isteyebiliyorlar belli ki. Demek ki onların da ailesi böyleymiş ki normal geliyor.
Seninki de iki duygu sömürüsü bir iki ağlama gözünü bankada açar emin ol.

Sevgilim aslında bana anlatır da babasının mevzusunu işte benim gördün mü bak dememden çekiniyor tek dediği şey haklıymışsın... Gücüne gitmez mi giç illaki gidiyordur ama aileme feda olsun onların ihtiyacı var ben bir şeklde başımın çaresine bakarım modundaydı hep. Ayrıca ben niye bu kadar kötü kız oldum sanıyorsunuz sevglimden çok onu ben düşündüğüm için ondan fazla benim gücüme gidiyor sevgilimin parasız olması öyle dolaşması. Şu son konuda da öyle oldu ben ona bana para gönder demedim sadece 20 gün 200 tl sana nasıl yetecek dedim kii yetmezde sinir oldum kendisini düşünmeyip hepsini babasına göndermesne

Sevgilimi öyle içten seviyorum ki ailesine çok kızıyorum bizi bu durumlara düşürdüğü için. Sevglime de kızıyorum ama annesi babası işte zaafı var diyorum anne babası istemese düzenli bir işi olsa çalışsa maaşını alsa sevglim bu durumlara düşmezdi. Artık tek istediğim şey değiştiyse bian önce bana bunu göstermesi, baktım değişmiyor bu kez ciddiyim kesnlikle ayrılcam

Tatlım sakın arama. Haklısın. Bir suçun yok.

Maaşallah sevgilini boyuna sömürüyorlar. Korkarım evlenince ikinizi birden sömürmeye devam edecekler.

Ne kadar da gözleri açıldı desen de devam eder. Bak sen söyleyince suçlu oldun. Evlendikten sonra ağzını açsan kötü gelin olursun.

Bir de bu borçlar bitmez. 60.000 dile kolay. Kaç sene daha beklemen lazım.

Birde sevgilinin tavrını hiç beğenmedim.

Kendi kendini ateşe atacaksın biz ne dersek diyelim... bir kaç sene sonra dilerim pişmanlıklarını keşkelerini ve boşanmanı okumayız sen akıllanırsın da...
Hala o adamı gözünde temize çekmeye çalışıyorsun.
Biz ne dersek diyelim, hayat senin....

Çok iyi yaparsın..sakın acele etme.. bırak zamana düzelirse eyvallah duzelmezse yol ver gitsin..yoksa sana yazık olur

burda birisi yalan söylüyor ama kim ? annemi babamı kızkardeşmi

Sana Artuk yorum yazmamaya karar verdim... çok yazık valla kıyamıyorum kendine yaptıklarına... dilerim rabbim gözündeki perdeyi kaldırır evlenmeden...

Oğlan ailesine karşı çok saf

Bir ev parası kadar para harcamış nerdeyse bundan sonra babasına sana zırnık yok demiş ama babadanda annedende kurtulamazlar.

Birşey icat ederler gene isterler. İş yok güç yok alışmışlar oğlanın maaşıyla geçinmeye .O çocuk babasına acımasa annesine acır gene para yollar.

Kelebek evlendiği takdirde ömür boyu o aile sırtında olacak bilmesi lazım.Çalışmasa ve kendine para ayırmazsada aç kalır.Onuda söyleyim.

alışmış kudurmuştan beterdir
ailesine tapıyorsa er ya da geç ailesi yine kandıracaktır

bunun huyu bil de al adamı

son olarak adam zaten bu borcu da kapatayım daha göndermeyeceğim demiş kapatsın bakalım bir gör hemen en ufak şeye söylenme

ya başka kadın ya da kumar bende öyle hissettim

Yani bunun için bir sürü söz var,sizin konunuz ile ilgili ikisi aklıma geldi.

''HUylu huyundan vazgeçmez''
''Alışmış kudurmuştan beterdir''

Yani bu adam ne zaman para biriktirecek, ne zaman para vermekten vazgeçeecek bende de merak uyandırdı .
yok 30000 yok 60000 bu ne yahu taş olsa çatlar ....

hiç inandırıcı durmuyor:))
vazgeçmezssin sen bu adamdan.
evlenip görmek istiyorsun yaşamak istiyorsun çünküü.
bu sebeple seni uyarmak ta boşa aslında üzgünüm ama.

kelebek takılmış babaya.
adam sülalesine sebil, kelebek için pinti. bedavaya kız almanın derdinde. :)

En çokta doğruları söyleyince kelebeğe çemkirmesine sinir oluyorum. Her fedakarlığıda kelebekten bekliyor.Gücü ona yetiyor.Kıza çemkireceğine anana babana kardeşine dayına halana yok de.

Madem bu kadar cok seviyorsun bu adami oldugu gibi zayiflik ve zaaflariyla kabul edeceksin. Ama sende biliyorsunki babasi bitse annesi, kardesleri, halasi vs vs bitmez. SEvgilinde ailesine rest cekecek güc yok. Onun yaptigiyda destek vermek degil.
Madem artik vermeyecegim bundan sonra diyor bekle ve gör ama öyle süreklide laf etme

En çokta doğruları söyleyince kelebeğe çemkirmesine sinir oluyorum. Her fedakarlığıda kelebekten bekliyor.Gücü ona yetiyor.Kıza çemkireceğine anana babana kardeşine dayına halana yok de.
bulmuş saf kızı, stres topu yapmış kendisine. biriktirip kıza patlıyor.

saf kızımız da kendini ona sırdaş sanıyor.

Başın sağolsun

Enayilik sırtına binmişler inmeye niyetleri yok.Baba da öyle annede çanak tutuyor gördüğüm kadarıyla.Ne koparırsak kar hesabı inek gibi sağıyorlar.Bu insanlar genç değilmi neden doğrudüzgün işte çalışmıyorlar?

Bu şekilde devam edeceklerse beraber oturacakları gelin getirseler daha iyi.Öbür türlü bu çocuk hem baba evini hem kendi evini nasıl geçindirecek.Kaldıki para hesabınıda bilmiyor.Kolayı bulmuş borcu borçla kapatıyor.Evlense maaş hacize gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…