Sanırım herşey düzeliyordu ki ben mahvettim

Şimdi melek olan bu kız kardesin düğününü de sevgili odemisti ama ailesi taki yok gelinlik ucuz olsun biz kızınızı evlendirirken bir şey istemedik diyordu.

Şimdi melek oldu.
Resmen danışıklı dovus.
Evet kız kardeşi evlenirken çeyiz borcunu sevglim ödemişti, kız kardeşine onu baban ödüyor abine demiş annesi, kız kardeşi de onuda mı yapmayacak diye düşündüm babam için ama örüyorum ki abime yıkmış herseyi dedi. Bna dedi ki kelebek senin herseyin olcak takı düğün ev eşya... Öyle bi dünya yok bende genç kızım aynı yollardan bende geçtim herkes elini cebine atacak dedi

İnanma ağzına bal sürüyor ufff napsak bilmiyorum.

gece bekçiliği yapsın iş yerlerinde,site gibi yerlerde çalışabilir,bahçıvan olarak,güvenlik olarak sigortası yatar maaşta alır.Ehliyeti varsa marketlerde servis şöförü olarak çalışabilir.

Kelebek senin sevgilinde böyle bir maas varken ailesi asla birakmaz onun yakasini.

Bu arada bizim ailenin enayiside babamda ama bizimkinin gözleri tam 25 sene sonra acildi. Allaha sükür yine herkezden cok daha iyi durumdayiz ama yedirmemis olsaydi suan cok daha fazla mal varligi olmasi gerekti.

Düzelmesine düzelirde olan sana olur. Zorlugu sen cekersin gencligin akip gider. Oglanin ailesinde is yok. Hadi babasina vermedi diyeylim. Yine annesine, kardesine, halasina, kuzenine falan verecek

gece bekçiliği yapsın iş yerlerinde,site gibi yerlerde çalışabilir,bahçıvan olarak,güvenlik olarak sigortası yatar maaşta alır.Ehliyeti varsa marketlerde servis şöförü olarak çalışabilir.
Aynılarını bende dedim ben simit satsın demiyorum sana ama insanlar öylede para kazanıyor ayakkabı boyuyor limon satıyor alnının akıyla kazanıyor dedim. Şoför olarak biyerlere başlasın dedim kolay mı o kadar artık bi sürü belge istiyorlar diyo

uzak yol yada otobüs şöförü olmayacak ki markette çalışacak arada sırada da servise çıkar geri kalanda da market işlerini yapar.

Doğru diyosun biraz önce bir arkadaşta yazmış evlerine haciz gelse babası borç yapsa ödemeyecek mi sanki diye, doğru ödeyecek en ufak sıkıntılarında yine sevglim yapacak herseyi ahh bi emin olabilsem elini ayağını çektiğinden

uzak yol yada otobüs şöförü olmayacak ki markette çalışacak arada sırada da servise çıkar geri kalanda da market işlerini yapar.
Hep bir bahane iş yok kolay mı markete girmek onlarn şoförü yok mu diyo yani daha önceden hep bir babasını savunma acındırma mekanizması vardı şimdi ne düşünüyo bilmiyorum

İşte benm bu durumun değiştiğini görmem lazım misal bana der ki kelebek bu ay altın aldım bilezik aldım yada bu ay biizmkiler istedi göndermedim onun yerine krediye daha fazla taksit yatırdım heh tamam bu adam olmuş derim ama bunları görmem lazım emin olmak istiyorum. Emin olmadan onunla ciddi tek bir adım atmam

ben de derim kelebek. kardeşimi başka kimse çekmeyecekse aman kaçmasın bu saf kız derim.
şuna hale inanıyorsun ya çok safsın

ben de derim kelebek. kardeşimi başka kimse çekmeyecekse aman kaçmasın bu saf kız derim.
şuna hale inanıyorsun ya çok safsın
Ama annesi babasıyla kavga etmiş kız sevglime telefonda neler yapmış o kadar borç ödüyosun diye, farklı bi amaç olsa yapar mı ? İzine de gelme kelebeği özlediysen başka şehirde buluşun yoksa burda da para harcarsın demiş hatta

Bence asla emin olma.
Bana bu aile seni nikah masasına oturtasna kadar dişini sıkacak gibi geliyor. Kendilerinin ve oğullarının farkındalar ve senden başka kim olsa oğullarının parasını yedirmez biliyorlar. Köprüyü geçene kadar biraz frene basacaklar şimdi.
Muhtemelen anlaştılar. Kardeş ortalığı toplayacak ve seni gayet güzel kafalayıp evlendirecekler.
Sonrasında kardeşinin kredi kartının son ödeme günü geçecek, annesi ekmek alacak para bulamayacak, halanın sigarası yine bitecek, babası "son" bir kez daha destek isteyecek yoksa annesi çok üzülecek falan.
Ve senin de çocuklarının da ömrü yedi sülaleye para yedirmekle geçecek.
O kardeşlerin çocukları da enayı amca/dayı dan okul harçlığı isteyecek, pahalı oyuncak isteyecek.
Sizden kısılacak onlara akacak.

Evlendikten sonra değişeceğini sanmıyorum babası arar oğlum borcum var odeyemiyorun acil para lazım der oğlu yine gönderir sen birsey desen babam ailem tabiki gönderecem sokağa mi atayım diycek

Kendimi bu durumda hayal dahi edemiyorum

Babasi ya kadinlarla para yedi yada kumar falan oynuyor yoksa kiz kardes niye bu kadar tepkili olsun? Eger böyle birsey varsa hani anneyle baba bosansa o zaman ailesine yine erkek arkadasin bakacak. Hadi diyelim akilandi ailesine para göndermiyecek o zamanda 3 yil kredi birde para gerek dugundu, ev düzmekti, takiydi. Ben sanmiyorumki ailesi ona yardimci olsun adamlar para biriktirmeye alisik degil zaten kendilerine zor yeterler o isteklerle söyle bir 5-6 yil evlenemezsiniz siz. Senide anliyorum gercekten seviyor ve hemen vazgecmek istemiyor olabilirsin ama erkek arkadasinin ailesine karsi bir zaafi var hayir diyemiyor ne yaparlarsa yapsinlar yine dayanamaz verir. Hani benim anlamadigim bu cocugun hicmi gücüne gitmiyor parasiz dolasmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…