Sanırım herşey düzeliyordu ki ben mahvettim

Hersey değişecek hayatımda , inanın bana körü körüne evlenmcem onunla. Ya değişecek yada ayrılırım bu kadar netim artık .
Onu böyle kabullenirim kabulüm demiyorum

Merhametinde vicdanında önce kendine olsun.Yeri geldimi bencil ol.Bu tür olaylarda duygu sömürüsüyle karşılaşman çok olağan.Gözünü dört aç.

Hersey değişecek hayatımda , inanın bana körü körüne evlenmcem onunla. Ya değişecek yada ayrılırım bu kadar netim artık .
Onu böyle kabullenirim kabulüm demiyorum
daha neyi bekliyorsun? aldatmasını mı?

Bende diyorum ki adamın gözü sade lafta açılmış.. baktı sen elden gideceksin bi şeyler söylemesi gerekiyordu. Sana böyle söylüyor ve seni oyalıyor. Yoksa hala dalgasında.. o bu kez son diyerek devam edecek ve sende artık gözü açıldı diye inanacaksın..

Merhametinde vicdanında önce kendine olsun.Yeri geldimi bencil ol.Bu tür olaylarda duygu sömürüsüyle karşılaşman çok olağan.Gözünü dört aç.
Zaten hem duygu sömürüsü yaptı bana. Her konuda, bu paralar nereye gidiyo diyorum ailemin ihtiyacı var babamın işi yok o bizi nasıl okuttu yağmurlu günde ayağındaki ayakkıyı bana giydirdi benm babam, annem herseyn en güzelini hakediyosa kadın yıllardır eski evde yaşamış binbir eziyetle vs.
Konu bize geliyodu ben istemez miyim seni en iyi şekilde yaşatmak en güzellerini almak sen benm herseymsin ama yok işte be aşkım olsa sana canım feda ben sendne hiç bişey istemiyrum yüzün gülsün yeter diyodu bide masum masum bakıyodu suratıma o an gaddar olamıyodum

Tabi babaya 60bin ama senden bisey istemez. E ! Bir de maasini ona verseydin. Yüzün gülsünmüs. Adamin cepte var 200tl. Maasa 20gun var. evli oldugunu dusun. Ne yiceksiniz kizim siz? Hayal dunyasinda mi yasiyosun? Bakalim o zaman yuzun gulecek mi?

Ama o insanlar yeri geliyor sana acımıyor.Yarında öyle olacak.Şimdi yüzüne güldüklerine bakma.

Sevgilinde şimdiden ailesine laf söyletmiyor atarlanıyo.Sıkıştığında senden fedakarlık bekliyor.Yani evlenincede biz aileme kendimizi söğüşletelim sende sesini kes sefalete razı ol diyecek.

En fazla hem senin isteklerini hem onların isteklerini yapmak için borç üstüne borç ekleyecek.

Ama yine de çok farklı şeyler olacağını düşünme. O durum evlenince de değişmeyecek. Para gönderecek.. Babama değil anneme gönderdim diyecek. EN ufak tepkinde böyle kıyametler kopacak. Şimdiden görüyorum...

ben senden emin değilim :)
Biliyorum bir sürü konu açtım ve hep sonuç aynı. Ama herseyin farkındayım böyle olduğu sürece tek yaptığım şey erteleyerek zaman kazanmaya çalışıyorum. Yani sevglim böyle davrandığı sürece onunla evlenmeyi düşünmüyorum ciddi bir adım atmayı düşünmüyorum bu sebepten de hep erteliyorum ileriye atıyorum. Ama böyle bende zamanımdan çalıyorum hayatımdan çalıyorum. Onun değişmesini bekleyerek kendime yazık ediyoum. Ya değişmezse yıllarımı feda etmiş olacağım. O yüzden en kısa zamanda herseyi netliğe kavusturcam

Muhtemelen son seçenekte ki gbi olacaktı bugüne kadar böyle düşünüyodum.
Ama ben böyle bir durumu kabul tmiyorum artık olurda ararsa konuscam hepsini

Zaten neyine güvenip de evlenelim diye baskı yaptı bana bugüne kadar anlam veremiyorum.
Aklı selim adam ben doğudayım 4300 tl maaş alıyorum burda ev kirası vermiyorum devletin yurdunda kalıyorum yemek parası vermiyorum sigarada burda bulmak kolay ama yine ay sonunu getiremiyorum aileme para göndermekten, evlenmiş olsam kira var faturalar var zaten kalan maaşım bunlara yetmiyor diye düşünmez mi
Biizmki asg. ücret alanlar nasıl geçiniyo onlar adam değil mi diyodu hep bu lafın arkasına sığınıyodu

Doğru valla, daha dün akşam böyle dedi demekki anneme 100 tl harçlık göndersem soun yapcaksın diyo. Keşke sadece hersey bundan ibaret olsa keşke sadece kardeşine harçlık verse ihtiyaçları olduğunda 3-5 yardım etse sesimi bile çıkartmam. Bizimki koca bir ordu geçindiriyor

Muhtemelen son seçenekte ki gbi olacaktı bugüne kadar böyle düşünüyodum.
Ama ben böyle bir durumu kabul tmiyorum artık olurda ararsa konuscam hepsini

Son seçenekte sorumsuzluk oluyor canım.Bu adam para konularında güvenilecek bir insan değil kesinlikle.Har vurup harman saçıyor.

Bu adama güvenerek yarın birde çocuk yapmak isteyeceksin mal mülk isteyeceksin.Çoğu şey istediğin gibi olmayacak kursağında kalacak ya da bilmediğin bir sürü borç duyacaksın.

Evliliğin ne demek olduğunun farkında değil bence.Zaten seni Şırnağa çağırmasından herşeyi basitçe hallederiz demesinden anlamıştım.Olgun biri değil.

Ayakları yere basmıyor söyledikleri olacak şey değil.

Yok yok ben evlenmem onunla borç üstüne borç mu olurmuş. Böyle yaptığın sürece beni kaybedeceksin dedim dün gecede , aynen durum bu. Ailesinin gözüne girmeye çalışırken hayırlı evlat modundayken, benim kadar onu seven derdini dert bilen onu kendinden çok düşünen bi kızı kaybediyor farkında değil salak

Bak güzelim dün akşam yazmıştım sana. Bence sende biran önce kaç kurtul giden 1.5 yıl olsun bir ömür olacağına. Ki daha nişanlı bile değilsin sen ona üzülürsün ama o sana Üzülmez el oğlu böyledir benim annem adamı iki yıl okuttu ayrılırken bir helallik bile istemedi annemden. Bana ailesini yerden yere vururdu ama mezun olunca onların evini yeniletti para yedirdi bizde verdiklerimizi başımızın gözümüzün sadakasi saydik. Ben kendi kendime dedim yol yakınken dön ilerde çok geç olabilir diye ve çokda iyi yapmışım şimdi çok sevdiğim ve mutlu olduğum bir eşim var hamdolsun

Sizin adınıza çok sevindim ne güzel bir yuva kurmuşsunuz, ben de mutlu olmak istiyorum bu durumda evlenmiş olsam bliyorum ki evde sürekli olay çıkartırım susmam sonra ortada ne sevgi kalır ne saygı. Sevgilim böylesine sorumsuzken evlenmem onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…