Sanırım herşey düzeliyordu ki ben mahvettim

Ayyy evlenince sende babasina para gonderirsin

Artık sana bişi demiyorum Yalnizkelebek sevgilinin gözü açılmışmış. Senin gözün ne zaman açılacak. .bu adam değişmez, gözüne sokmuş ben değişmem diye.. ee ne diyim madem destek olacaksın sende sevgiline kaç masraf olmasın. Çalış ailesinin borçlarını bir elden ödeyin..

adam her fırsatta seni suçluyor.
anasına kızıyor, babasına kızıyor ama hep sana patlıyor. şamar oğlanı olmuşsun bu saçma ilişkide.
son kez gönderdim demiş ya, yalan. ailesi hiçbir şey olmasa her ay hastalık icat eder. yine yer o paraları.

illa seveceksen hobi olarak sev. evlilik düşünme.

ya ben ne zaman sizin mesajınıza denk gelsem yeni yerine Yen'i yazmanızdan çok rahatsız oluyorum.

Türkçe'de böyle bir kelime yok, neden böyle yazıyorsunuz, biraz özenli olun lütfen dilimize karşı.
Iphone kullanıyorum ve yazdığım birçok kelimeyi kendiliğinden düzeltiyor kasıtlı yapmıyorum yeni yazılması gerektiğini bende bliyorum yoksa ki.

Ya arkadaş bu kıza daha yaa diyorum yok olmuyor illa Çekicek diyor illa kadere inatlasiyor yahu siz ayrılınca da demedimi bu adam beni kimse düşünmüyor Muş senden başka bende kendimi düşüncem istediğin gibi biri olucam diye eee onca zaman ne yok katedildi de bu söylemler sizi adam aydınlanmis gibi Sevindirdi anlamış değilim bildiğin burdan bakınca aynı Mall adam yani sizde samaroglani allahım kızlarımıza akıl fikir ver 2 tanede ben de var iyi insanlarla karsilassinlar inş. Büyüyünce. çok korkuyorum gencecik kızların akıl tutulması yaşamasına Milyon kk bayani yanılıyor olamaz az biraz dinle be çocuk
Babasının olayını cidden merak ettim bana sanki başka bir kadın olayı gibi geldi anasının kumasına gidiyormuş para gibime geliyor

Sizinle konuşma dertleşmek iyi geliyor ne bileyim. Duymak istediğim özellikle bir şey yok teşekkür ederim

bu adamin ailesiyle iliskilerinin degistigini görmeden sakin evlenme. sanki degismeye meyil etmis gibi. sonucta bu son gönderdiğim paraydi diyor. biraz zaman ver gözlemle bakalim neler olcak

Sormamış derken şöyle ki mesela ben soruyorum sevgilime ya hiç mi üzülmüyosun nerden baksan bir daire parası ödüyorsun altında ne araba var ne bir şey. Neye kredi çekip ödediğin bile belli değil diyince bana kızıyordu boşuna gitmedi ya bu para ailemin ihtiyacı vardı çektim ödüyorum babam doğru düzgün maaş mı alabliyo zaten yarıdan fazlası faiz o kredinin yarası da kendi borcum boşuna gitmedi yani diyo. Yarısı benm borcum dediği de babasının kredilerini ödeyemedikçe kredi kartlarını maaş kartını patlattı onları kapatmak için tekrar kredi çekti .

Aynen öyle valla, benimki babasına laf ettirmezdi hiç o bizi ne zorlujlarla okuttu büyüttü adam çalışıyo maaş alamıyo o ne yapsın elinden geleni yapıyo vs... Ama kız kardeşiyle konuşuyorum ben babama sadece saygı duyuyorum sevgi anlamında pek bişey ifade etmiyor çnkü abimin bilmediği çok sey var o uzakta olduğu için dünyadan bi haber yasadı dedi.
Ben zaten sevglime de dedim sende bi ışık göçrmem lazım biizm için çabaladığını görmediğim sürece resmiyete dair tek bir adım atmam babama bahsetmem dedim

Bende zaten bundan korkuyorum korktuğum için ciddi bir adım atmak istemiyorum babana söyle söyle diyor onu bile yapmıyorum ne zamanki görürüm birşeyleri yoluna sokmaya çalışıyo o zaman belki birşeyler yoluna girer

Ahanda eski sevgilim. Ailesinin harcını borcunu ödemekten 35 yaşında hala bekar. Seninki de bu kafayla giderse son aynı gibi.
Bu gidişle benmki de öyle olacak. Zaten onu benden başkası da almaz, polisim işim gücüm var diyo ama asg. ücret maaş alan adamdan farkı yok maddi anlamda. Manevi anlamda da hiçbir kız böyle ailesine bağlı bi adamı istemez

Helal olsun valla size maşallah..1500 son gönderdiği paraymış , ben anlayışsızmışım sana son diyorum hala laf ediyosun kelebek yapma artık sana birşeyler anlatmak istiyorum ama yüzüme vurcaksın diye anlatamıyorum bile dedi

bu adamin ailesiyle iliskilerinin degistigini görmeden sakin evlenme. sanki degismeye meyil etmis gibi. sonucta bu son gönderdiğim paraydi diyor. biraz zaman ver gözlemle bakalim neler olcak
İşte bende o yüzden umutlandım. Çünkü 2 yıldır oyle büyük kavlar ettik ki ayrıldık barıştık ama bana 1 kere bile tamam kelebek göndermem göndermicem demedi. Şimdi ağzından artık bitti diye duyunca umutlandım hele babasına telefon açıp benden artık para istemeyin düğün yapcam demesi beni dahada şaşırttı.

Ailesine baglilikla alakasi yok.Asgari ucretle 3 cocuk buyutup ev borcuna giren var.Isin özü basirette.Sevgilin basiretsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…