Sanırım herşey düzeliyordu ki ben mahvettim

Bazı kadınlar affediyor.

Nisanlinizin kendini göstermesi icin (yani degistigini) sadece 1 hakki kaldi..

Son maastan sonra tekrar para gonderirse uzatmayin bu isi ayrilin. ( bdv de ilk defa birine direkt ayrilin diyorum)

Bu kv, kp hayatinizi mahveder..
İşte artık gönderse de bana söyleyeceğini sanmıyorum bugüne kadar hep anlatırdı ben de kızardım sanırım bu son olmuştur inşallah göndermez

Ikinizde çalışıyorsunuz galiba, nişan yapın bu arada zaman kazanırsınız.Her ayki maaşına bilezik alıp size versin böylece karışmaya hakkınız olur.

Ikinizde çalışıyorsunuz galiba, nişan yapın bu arada zaman kazanırsınız.Her ayki maaşına bilezik alıp size versin böylece karışmaya hakkınız olur.
Aylık 2.000 tl kredi ödemesi var onu daha fazla ödeyip erken bitirmek istiyormuş öncelikli amacı krediyi bitirip bian önce evlenmekmiş bu arada altına yapılan yatırıma zarar olarak bakıyor

canım sen buraya konu açıp ne duymak istiyosun onu de bi hele? Kardan adam olur bundan olmaz, ailesinin ağzına bakıyo, 2. dakikadan yine para göndermiş, evlenirsen onlar gelin sen kuma olacaksın ötesi yok, evlilik yürütmek zor, düşüncelerdeki gibi değil, yandım dersin dediğinle kalırsın

ya ben ne zaman sizin mesajınıza denk gelsem yeni yerine Yen'i yazmanızdan çok rahatsız oluyorum.

Türkçe'de böyle bir kelime yok, neden böyle yazıyorsunuz, biraz özenli olun lütfen dilimize karşı.

30 bin ödemiş ödenecek 60 bin kalmış ama ne borcu olduğunu merak edip sormamış..
bir tuhaflık var senin sevgilinde insan bu kadar körü körüne dalmaz öyle.. 90 bin kredi ödeyecek aklı selim insan neye ödeyeceğini bilmek ister.. ha bu kadar bodozlama babasına güvenen adamda iki lafla fikrini kolay kolay değiştirmez.. şimdi sinirlidir öğrendiklerinden dolayı ama biraz zaman geçsin o adam yine kandırır onu. sanada dönüp yine gel burda evlenelim bekar evinde oturalım idare edelim der yine.. çocuk gibi senin sevgilin . hem ha deyince istediği olsun istiyor hemde hesabını bilmiyor..

Adamdan basli basina sorun akiyo didinin da didisi...nasi kaldiriyo kafan bunca seyi ailesiyle mi urasicaksin cocukla mi o kdr parayi napmis ailesi once bu bi muamma..dusunsun tasinsin kararini versin boyle evlensenizde siz mutlu olamazsiniz..

ya ben ne zaman sizin mesajınıza denk gelsem yeni yerine Yen'i yazmanızdan çok rahatsız oluyorum.

Türkçe'de böyle bir kelime yok, neden böyle yazıyorsunuz, biraz özenli olun lütfen dilimize karşı.
Telefondan kaynaklanıyordur bence.
Hani adam yazınca Ada'm diye yazıyor ya klavye onun gibi.

Ya Pardon da bu baba ne babası iskele babası mi ? tövbe yarabbim. işi gücü yok mu bu adamın Allah aşkına? ne bu böyle yahu? parazit gibi yaşatan ailelerdende illallah geldi..Bırak bu çocuğu allah aşkına sen çalışırsin o da ömrü boyunca ailesinin borcunu öder..enayi olma

Kaç kurtar kızım kendini...
Bir aile eğer erkek çocuğunu sömürmeye başlamışsa ve eğer o çocuk da buna çanak tutmaya bir kez alıştıysa geçmiş olsun...
Hep aynı şekilde devam ediyor...
Senelerce eski eşimin ailesi sömürdü bizi... ne zaman boşandık, huzur sahibi oldum mal mülk sahibi oldum.
Şimdi yeniden daha önce evlenmemiş biriyle evleniyorum.
Hayat her şeyin daha iyisini veriyor ayrıl bu basiretsiz adamdan Benim gibi bir de evlenip sülük aile çekme...

Aile cok onemli.. benim sevgilim beni tanimadan once hic para biriktirmezmis, cunku evlenmek istemiyormus.. beni tanidiktan sonra para biriktirmeye baslamis.. zamaninda annesi oglum para biriktir diye diye bir hal olmus.. ki sevgilim simdi yana yana para biriktirme derdinde evlenmek icin.. zaten bizde hemen olsun bitsine getirmek istemiyoruz olayi.. saglam adimlarla ilerliyoruz.. temeli saglam olsun istiyoruz.. ne bileyim ya boyle evlatlarinin uzerine yuklenen aileleride hic anlamam ben.. hata hem ailelerde hemde kendini kullandirmayi seven evlatlara.. evlendikten sonrada tartismalara ve sorunlara yol aciyor bu tip durumlar.. sevgilinizin ailesinde biseyler donuyor ama cozemedim ben.. hatta sonrasinda 1500 tl daha gondermis demekki akillanmamis..

Çok üstüne gitmişsin adam bunalmış kızmış sana anlatmış. "Bak ben demiştim" demek yerine başına geldiğinde sen ona yardım etseydin ve sonra da bak yine sen zor durumda kaldın deseysin şuan kavgalı olmazdınız. İlişkiye devam etmek niyetindeysen bu şekilde olmalı. Bende yaşadıö benzer şeyler. Şimdi çok şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…