- 18 Ekim 2014
- 7.506
- 34.098
- 748
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Bazı kadınlar affediyor.Ya bilmiyorum ne oldu sevgilim sana anlatmak istediğim çok şey var ama anlatamıyorum dedi kız kardeşi de abimle bizim aramızda sesi sormadım ama öyle dedi. Ama başka Kadın olsa annesi affetmez kabullenemez bide kız dedi ki anneme de bişey demiyorum babamın yaptıklarına sustuğu sürece hakediyor dedi
İşte artık gönderse de bana söyleyeceğini sanmıyorum bugüne kadar hep anlatırdı ben de kızardım sanırım bu son olmuştur inşallah göndermezNisanlinizin kendini göstermesi icin (yani degistigini) sadece 1 hakki kaldi..
Son maastan sonra tekrar para gonderirse uzatmayin bu isi ayrilin. ( bdv de ilk defa birine direkt ayrilin diyorum)
Bu kv, kp hayatinizi mahveder..
destek olmak icin neye destek oldugunu bilmek gerek. sizinki isin aslini ogrenmeden ortaya 6 yilini koymusBenim akıllı aileye destek olmak diyo bünün adına
Ikinizde çalışıyorsunuz galiba, nişan yapın bu arada zaman kazanırsınız.Her ayki maaşına bilezik alıp size versin böylece karışmaya hakkınız olur.Haklısınız tabi ama ben şu yüzden karışıyorum bana nişanı Geçtim evlenelim hemen diyor bende bu borçla nereye evleniyoruz evlenmek isteyen adam biraz da geleceği için uğraşır diye düşünüyorum
Ikinizde çalışıyorsunuz galiba, nişan yapın bu arada zaman kazanırsınız.Her ayki maaşına bilezik alıp size versin böylece karışmaya hakkınız olur
Öncelikli amacı borçları bitirmekmiş aylık kredi taksiti 2.000 TL o biraz daha fazla ödeyip erken bitirmek ve erkenden evlenmek istiyormuş ayrıca altına da zarar gözüyle bakıyor
Aylık 2.000 tl kredi ödemesi var onu daha fazla ödeyip erken bitirmek istiyormuş öncelikli amacı krediyi bitirip bian önce evlenmekmiş bu arada altına yapılan yatırıma zarar olarak bakıyorIkinizde çalışıyorsunuz galiba, nişan yapın bu arada zaman kazanırsınız.Her ayki maaşına bilezik alıp size versin böylece karışmaya hakkınız olur.
Zor dayanıyorum sonumuz bu olacak böyle giderseNiye çekiyorsun ayrıl gitsin! Aile sorunlu, kendi sorunlu. Nereye kadar idare edeceksin
Telefondan kaynaklanıyordur bence.ya ben ne zaman sizin mesajınıza denk gelsem yeni yerine Yen'i yazmanızdan çok rahatsız oluyorum.
Türkçe'de böyle bir kelime yok, neden böyle yazıyorsunuz, biraz özenli olun lütfen dilimize karşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?