Sanırım herşey düzeliyordu ki ben mahvettim

Gözleri açılsa ne olur ki? Düşünsene mesela babası kredi kartına borç yapsa eve haciz gelecek olsa odemeyecek mi? Ailede iş yok

Aynen öyle cimcime ben onu düşündüğüm den yoksa bana gönderecek hali Yok parasını, bu sondu diyorum hala konusuyosun diyo bende acaba üstüne mi gittim tam yola gelmişken dedim

Neden karışmasın ki?
Çocuk bilinmez bir yer için kredi çekiyor.
Hani ihtiyaç sağlık sorunu vs yok ortada.
Birlikte bir gelecek düşünüyorlarsa karışmaya hakkı var.
Ha çocuk bu gidişle çok para yedirir bunu göze alıyorsa devam etsin tabi.

Ya bilmiyorum işte sevgilimi hiç böyle görmemiştim ben bu konuları açınca sana yazıklar olsun onlar benim annem babam diyordu şimdi herkes kendi başının çaresine baksın diyor bu benim için şok gelişme

Şimdilik öyle diyor kızgınlıkla... Huy değişmez Can'ım ya

Kız kardeşi bu konuları bilmiyormuş böyle babasına kredi çektiğini ödediğini falan tesadüfen öğrenmiş o yüzden hiç bu konulara dahil olmadı bide daha önceden biz swvgilimle bu konular yüzünden kavga ettik ayrıldık o zaman kız kardeşi de beni sosyal medyadan falan silmişti sevgilim bi anlık sinirle ona anlatmış her neyse kız beni her yerden silince bende buda abisi gibi düşünüyo demek ki dedim sonra aramız kendiliğinden düzeldi daha dün öğrendim meğerse sevgilim o zaman kelebek beni çok darlıyo bunaltıyo falan diye anlatmış ayrıldık demiş kız da abisinden taraf tabi beni silince bende sandım ki annesi babası için dediklerimi öğrendi ondan sildi o yüzden de bu konulara hiç onunla girmedim şimdi keşke daha önce anlatsaydın diyo

Kendisi kendini kullandırdıkdan sonra, kardeşi ona hiç bir şey yapamaz. Size de her konu açtığınızda bu işin olmayacağını, olsada sizin çok üzüleceğiniz defalarca herkez tarafından söylendi. Ama siz kulaklarınızı tıkayıp devam ediyorsunuz. Boşona yorum yapılıyor size. Ateşe doğru yürümeye devam edin.

Zamanında benim annem dul kadın emekli maasiyla eski nisanlimi polis okulunda okuttu kendi annesi paraları saklarken benim annem disinden tirnagindan arttirip okuttu kendi ailesinden nefret ettiğini söylüyordu ama mezun olmasına on gün kala ne ailesinin yanına gitti ve biranda tamamen değişti bana annemi istemedigini ve onunla evlenmek istiyorsam annemi silip Mezuniyetine tek gitmemi ve ordan direk nikah islemlerimizi baslatacagini söyledi bende olmaz dedim ve ayrıldım iyi yapmışım hiç pişman değilim yoksa ailesi hep yakamizda olacaktı annesi diyordu oğlumun parasini yiyemeden evlenecek diye hep Akbaba gibi basimizda olacaklardi

Ortada nişan bile yok sen kim oluyosunda karışıyosun derse, insan ailesine bile karışamıyor yeri geliyor.Adam göndermek isterse kendi parası yani çalışıp kazanıyor.Ama evlilik olunca eşler birbirine tabiki danışmalı.

Nisanlinizin kendini göstermesi icin (yani degistigini) sadece 1 hakki kaldi..

Son maastan sonra tekrar para gonderirse uzatmayin bu isi ayrilin. ( bdv de ilk defa birine direkt ayrilin diyorum)

Bu kv, kp hayatinizi mahveder..

Bu bahsi geçen kız kardeş, evden kaçan ve çeyizi vs için sevgilinizin ödeme yaptığı kız kardeş ise, ve siz de onu ciddiye alıp inanıp güvendiyseniz bravo derim. Bu kadar atıp tutmadan önce kendi yol açtığı borcun bir kısmını abisine geri ödesin.

Başka bir kız kardeş ise yukarıdaki yorumum görmezden gelinebilir.

Durum ne olursa olsun, şu KK platformdaki üye olduğumdan beri konularınızı okuyorum ve bir türlü bitmedi, bitmediği gibi çeşit çeşit yenileri eklendi sorunlarınıza.

Haticeye değil neticeye bakarsak; babaya gene neredeyse sizin bir aylık maaşınız olan 1500 gitmiş, paparayı, azarı yemek size düşmüş. Neden? Çünkü siz onun dert ortağısınız, size düşen hep fedakarlık, hep ezilmek.

Siz başınıza gelecek her şeyi hak ediyorsunuz darılmaca gücenmece yok.

Evet o kız kardeş ama sanırım benim bilmediğim bişeyler dönüyo ortada kız dedi ki abimin sadece ben kaçtığım zaman kredi çektiğini biliyordum o zaman da bana annem baban ödüyor abine her ay dedi bana hiç bişeyden haberim Yok herkes beni aşk tan meşkten kaçtı sanıyor ama onu da anlattım abime ben koca derdi yanmadım abi böyle böyle oldu diye anlattım herşeyin sorumlusu babam abim yoktu hiç bişeyi görmedi tabi dedi.
Evet neticeye bakarsak benim 1 maaşım babaya gitmiş haklısınız ama ilk önce kulağım bunu duymadı bile ben artık değiştim herşey bizim için diyince sonra 200 TL bırakmış kendine, o kadarcık parası kaldığını duyunca yine şok hadi babana son defa dedin gönderdin 300 daha az gönder onu da o tamamlasın madem borç ödeyecek dimi ama kendini niye bu kadar sıkıntıya sokuyosun.
Biliyorum kızıyorsunuz bana ama ben hep bugünü bekledim şimdi sadece uygulamaya geçmesini istiyorum ya bana herşeyin en güzelini hakediyorsun hepsini Alcam yeter ki sen mutlu ol yüzün gülsün sesi ben daha me isteyebilirim ki bu adamdan o böyle olduğu sürece ben zaten kendim sıkıntıya sokmam ki onu elimden geldiğince destek olur fedakarlık yaparım

Sen tam zamanında kurtulmuşsun

Sen bir şeyi mahvetmemişsin. Sevgilin sinir anında babasına saydırmış ama senin laf söylemen ağırına gitmiş.
İşte bende onu diyorum ya madem anladın artık neyin ne olduğunu neden 1500 değilde 1200 göndermiyorsun kendine bidaha ki maaşına yetecek kadar para ayırmıyosun üstünü de baban tamamlasın işte dimi ben yine onu düşündüğüm için ama o destek beklemiş konuşmak istemiyormuş bu konuları ben sürekli açıyormuşum

Haklısınız tabi ama ben şu yüzden karışıyorum bana nişanı Geçtim evlenelim hemen diyor bende bu borçla nereye evleniyoruz evlenmek isteyen adam biraz da geleceği için uğraşır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…