• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım herşey düzeliyordu ki ben mahvettim

İşte bende o yüzden umutlandım. Çünkü 2 yıldır oyle büyük kavlar ettik ki ayrıldık barıştık ama bana 1 kere bile tamam kelebek göndermem göndermicem demedi. Şimdi ağzından artık bitti diye duyunca umutlandım hele babasına telefon açıp benden artık para istemeyin düğün yapcam demesi beni dahada şaşırttı.
dedigim gibi biraz gözlemle bakalim düzelecekmi. eğer bu olanlara ragmen düzelmezse malesef ki yol yakınken ayril derim çünkü evlenince büyük sorun olur bunlar. insallah düzelir...

Su ailesine baglilik muhabbetini de gecin bayanlar.Ben de aileme bagliyim.Gecen sene onlar icin cektigim krediyi oduyorum.Gecen ay da arabasina tup icin 1500 lira verdim ki eksi bakiyedeydim zaten.Ama bunun yolu yordami ve sınırı var.Bu familyada boyle birsey yok.Sınır bilmiyorlar.Ne anasi ne babasi ne kelebegin sevgilisi.

:dua:
Bende zaten bundan korkuyorum korktuğum için ciddi bir adım atmak istemiyorum babana söyle söyle diyor onu bile yapmıyorum ne zamanki görürüm birşeyleri yoluna sokmaya çalışıyo o zaman belki birşeyler yoluna girer
Bana kızma kırılma ne olur sma boşuna bekliyorsun, boşuna ömründen tüketiyorsun.
Bir an önce gençken kendi yoluna bak...
Kısmetlerini şu an hayatında olan kişi yüzünden kaçırma.
Hayat cidden çok kısa... kimse için kendini üzmeye ve kendinden hayatından fedakarlık yapmaya değmez.
Sinir stres hastalık sahibi olursun bu adamla devam edersen.
Benim gibi acı tecrübelerle öğrenmemeni dikerim...

Valla fesatim ben sanırım.
Kardeşi en başından beri biliyordu bunları. Baktı sen kacacaksın kafesten iyi polis kötü polis yaptılar.
O kardeşi de bal gibi biliyordu her seyi senin gibi safini bulamazlar başka kimse cekmez biliyor ondan ayak çekiyorlar.
Ki seninkinde iş yok. O kardeşi değil miydi Adidas aldığı? Halasina sigara parası yollayan kimdi?
Sadece kredi cekmesi değil ki sorun. Kendini kandırmaya devam et sen.
Sorun adamın borçla yaşamayı sevmesi ve parayı saçması.
Babasına yollamaz ama annesine para yollar kardeşine yollar yeğenine yollar halasina teyzesine amcasına yollar. Dayısı sigara parası istr yollar amcasi rakı parası ister yollar.

Babasının ilişkisi var bence, sadece his belki de günahını alıyorum ama ne borcu diyince hık mık ediyolar, çalıştığın yerden bir ay iki ay hadi olsun 3 ay maaş alamazsın sonra mantıklı her insan ehhhh yeter be der çıkar, bence o bahane, ya kumar ya kadın senin süzmede finanse ediyo

Babasına kızsa ne olur ki... Halasına gönderir bıdısına gönderir... Sülalenin para göndericisi kendisi...
kuzenine mi yeğenine mi birine marka ayakkabı alıyordu parası olmadığı halde. ama sevgilisine ağlanıyordu parasız kaldım diye.

Artık sana bişi demiyorum Yalnizkelebek Yalnizkelebek sevgilinin gözü açılmışmış. Senin gözün ne zaman açılacak. .bu adam değişmez, gözüne sokmuş ben değişmem diye.. ee ne diyim madem destek olacaksın sende sevgiline kaç masraf olmasın. Çalış ailesinin borçlarını bir elden ödeyin..
Gözü açıldı diye şunun için diyorum 2 yıldır ben bunun çabasını veriyorum biliyorsunuz bana bir kere bile kelebek ben artık onlara para falan göndermem demedi yada babasına telefon açıp ne halin varsa görün modunda konuşmadı. İlk defa geçen gün yaptı bunu bende tamam dedim artık herseyi gördü yola geldi benim baktığım taraftan bakıyor.

Herşey düzeliyodu dediğin kısım hangi paragraf ben anlamadım düzelen ne? senin mahvettiğin ne? zaten buydu hala bu
Babasına ben artık size destek olamam düğün yacam para biriktircem borçlarmı kapatcam sizde kendinizi ona göre ayarlayın üstüne düşeni yaparsın artık demesi beni şaşırttı sanki hersey düzelecek gibi geldi. Ne kadar borcun varsa söyle göndereyim dahada benden 1 kuruş isteme demiş babasına ona istinaden göndermiş son görevimi yaptım benden bu kadar diyordu.

Babasına ben artık size destek olamam düğün yacam para biriktircem borçlarmı kapatcam sizde kendinizi ona göre ayarlayın üstüne düşeni yaparsın artık demesi beni şaşırttı sanki hersey düzelecek gibi geldi. Ne kadar borcun varsa söyle göndereyim dahada benden 1 kuruş isteme demiş babasına ona istinaden göndermiş son görevimi yaptım benden bu kadar diyordu.

Kalan borcu sen öde mi dedi yani

kelebek takılmış babaya.
adam sülalesine sebil, kelebek için pinti. bedavaya kız almanın derdinde. :)

Şimdi melek olan bu kız kardesin düğününü de sevgili odemisti ama ailesi taki yok gelinlik ucuz olsun biz kızınızı evlendirirken bir şey istemedik diyordu.

Şimdi melek oldu.
Resmen danışıklı dovus.

adam her fırsatta seni suçluyor.
anasına kızıyor, babasına kızıyor ama hep sana patlıyor. şamar oğlanı olmuşsun bu saçma ilişkide.
son kez gönderdim demiş ya, yalan. ailesi hiçbir şey olmasa her ay hastalık icat eder. yine yer o paraları.

illa seveceksen hobi olarak sev. evlilik düşünme.
Artık gönderse de bana söylemez zaten ama şuanda konuşmuyoruz olurda beni ararsa çatır çatır ağzıma geleni söylycem bunları bunları istiyorum yapmıyosan da ayrılalım ben çekemiyorum artık katlanamıyorum diye. Zaten onada dedim sende bi dğeişim görmediğim sürece evliliği geçtim babama bile söylemem bahsetmem dedim merak etme hepsini görceksin dedi. Kız kardeşi de 1 hafta takip t kelebek konuşmalarından bile anlıcaksın benm anlattıklarımdan sonra hepsinden uzaklaşmak isteyecek dedi

Ya arkadaş bu kıza daha yaa diyorum yok olmuyor illa Çekicek diyor illa kadere inatlasiyor yahu siz ayrılınca da demedimi bu adam beni kimse düşünmüyor Muş senden başka bende kendimi düşüncem istediğin gibi biri olucam diye eee onca zaman ne yok katedildi de bu söylemler sizi adam aydınlanmis gibi Sevindirdi anlamış değilim :KK43: bildiğin burdan bakınca aynı Mall adam yani sizde samaroglani :KK43: allahım kızlarımıza akıl fikir ver 2 tanede ben de var iyi insanlarla karsilassinlar inş. Büyüyünce. çok korkuyorum gencecik kızların akıl tutulması yaşamasına Milyon kk bayani yanılıyor olamaz az biraz dinle be çocuk :KK43:
Babasının olayını cidden merak ettim bana sanki başka bir kadın olayı gibi geldi anasının kumasına gidiyormuş para gibime geliyor
Evet dedi haklısınız ama bu sefer başka. Bu sefer ailemle ilgili söylediğin herseyde haklıymışsın diyor bana dün gecede mesaj atmış sen her zaman yanımda oldun sana içimi döktüm burda psikolojim alt üst oldu ailemle aramda problemlerim var sana son kez yaptığım birşeyi anlattım onu bile sorun olarak önüme sürdün benim geçmiş gitmiş şey işte aynı şeyleri konuş konuş sıkılmıyorsun ben sadece derdimi anlatıp beni dinleyecek bi insan istedim sen derdimi dinleyip yaa bak gördün mü diyorsun yazmış bide ben ona bi süre ikimizde birbirimizden uzak kalalım en iyisi bu çnkü ben çok yoruldum oturup düşünelim daha fazla birbirimizi kırmadan, kırılmadan yazmıştım aramıza soğukluk girmesini istiyosun bunlarıda bahane ettin sen blirsin iyi geleceler yazmış . Bende cevap atmadım.
Babasına gelince ya kadın meselesi yada içki kumar falan oynadı kesin. Kız kardeşi öyle net konuştu ki

Adamın daha 3 yıl borcu yok mu? Nasıl birikecek? Evliliği 10 sene sonra mı düşünüyosunız?

Günaydın Kelebek.
Barışırsınız,merak etme.
Çünkü o adam senden başkasıyla yapamaz.
Çünkü o adamdan biliyor ki kendisine ve ailesine senden başka hiç kimse tahammül edemez.
Günaydın lale , benim artk kesin ve net kurallarım var onada bi süre ikimizde uzak kalalım birbirimizden ben yoruldum seni düşünüp düşünüp sonunda yine azar işitmekten artık senin karsında o kelebek yok yazdım, oda seni düşünüyorum adına üstüme geliyosun olanları yüzlüyosun yazmış.

Artık gönderse de bana söylemez zaten ama şuanda konuşmuyoruz olurda beni ararsa çatır çatır ağzıma geleni söylycem bunları bunları istiyorum yapmıyosan da ayrılalım ben çekemiyorum artık katlanamıyorum diye. Zaten onada dedim sende bi dğeişim görmediğim sürece evliliği geçtim babama bile söylemem bahsetmem dedim merak etme hepsini görceksin dedi. Kız kardeşi de 1 hafta takip t kelebek konuşmalarından bile anlıcaksın benm anlattıklarımdan sonra hepsinden uzaklaşmak isteyecek dedi
hangi insan bir haftada değişir?

Back
X