- 16 Şubat 2016
- 235
- 539
- 53
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Haklısın dimdik durmam lazım arkamdan neler diyecekler...Kelebekcim ayrılırken çok hakarete uğrarsın paracı derler onu derler bunu derler hatta ailesi cık cık cık gördün mü el kızı bilmem ne diye de doldurur. O yüzden sinirlerin Çelik gibi sağlam olsun her seyi duymaya hazırlıklı ol. Dün gece tüm eski konularını okudum. Bu seferki duruşun dik olsun. Ne derse desin duymazdan gel cevap verme ve laf dalasina girme yoksa bu adam bi sekilde yine duygusal triplerle bahanelerle seni hatalı olduğuna inandıracak . Ona bu fırsatı verme. Ayaklarının üstünde durup adam gibi aile kurmayı evine bakmayı öğrensin.
Sana ayrıl ya da ayrılma diyemem aklını ve kalbini birlikte dinle ben de 2 sene polis okulu olmak üzere 6 yıldır emek veriyorum.Ama değişiklik var mi dersen eeehh isteee. O da boşanma davası kağıdını elinde görünce aklına biraz dank etti de oyle biraz biraz düzeldi.
Senin bunları yaşamana hiç gerek Yok. Çok gençsin yazdıklarından anladığım kadarıyla da anlayışlı bi kızsın bu duygularını Yok yere tüketmEni istemeyiz.
Çok doğru diyorsun gerçekten.
Beklenen evlilik ve yaşadığın evlilik en mükemmel ailede bile insanı zorluyor çünkü.
Mesela eşimin ailesi, tipik fedakar yurdum ailesi. Hani bir kuruş beklentileri olmamış. Aksine hep veren taraflar bize. Ama buna rağmen bazen sıkıldığım bunaldığım zaman oluyor. Bazen sadece kendi ailemle olmak istiyorum bayramda ama mümkün değil. Sadece adamla evlenemiyorsun hakikaten ailelerle evleniyorsun da. Kabul etsen de etmesen de o düzene girmek zorundasın.
Ve ayarı olmayan sürekli bir şeyler bekleyen buna alışmış bir aile evlenince bırakmaz ki. Sürekli varlıkları olacaklar. Sürekli talepleri de olacak.. En önemlisi hep bir şüphe olacak, para gönderdi mi borca girdi mi, hep bir denetleme hep bir sorgulamayla yaşayacaktı.
En doğru kararı verdi çok şükür.
Niyeyse yine bir şekilde kandırılıp kararından vazgeçeceğini ve devam edeceğini düşünüyorum
İnşallah kararından dönmezsin.
Sen uyusan diğerleri uyanık olur canım :)Ayrılık senin için zor olabilir sonuçta seni ona bağlayan duyguların
var.. Bizim için herhangi biri ama senin için değil.
Seni anlamadığımızı, çok düz baktığımızı düşünmemen için bunları
belirtmekte fayda var.
Ama bizler evliliğin duygulardan ibaret olmadığını bilen insanlarız.
Bunun için söylediklerimizin hepsi senin menfaatine olan şeyler.
Gece yattıgında sen belki ağlarken ben fosur fosur bilmem kaçıncı rüyamda olacağım :)
Bunların farkında olarak yine de şiddetle ayrıl dedik.
Aileler canımız, kanımız, olmazsa olmazlarımız.
Bunu inkar etmiyoruz yada onları tamamen yok saymıyoruz.
Aileler talep eden değil veren taraf olmalı.
Bu benim için böyle.
Para versinler değil söylediğim şey, huzur versinler.
Sevgilinin ailesi böyle bir aile değil.
Aşk dediğin şey huzur varken tat verir.
Huzur yoksa aşka sarılamazsın. Aşk da bir yerde lanet olsun der
bırakır gider.
Bu sebeple ayrılık kararının çok doğru olduğunu
gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum.
Umarım geri adım atmazsın.
Onuda yapacaktı da babası yanaşmadı, bi ay ben öderim bi ay siz dedi o yüzden beyimize cazip gelmediAslında en doğrusu o adamı bir şekilde emekli etmesi.Arabaya v.s borç ödeyeceğine babasını emekli etseydi yarın evlendiğinde baba emekli maaşın var evin var benden daha bir şey isteme diyebilirdi.Adamın doğrudürüst işi yok para kaynağı olmadıkça oğlunun sırtında olacak.
Yok yaa çıkmazdayım sanki kendime yazık etmek istemiyorum daha fazlaNiyeyse yine bir şekilde kandırılıp kararından vazgeçeceğini ve devam edeceğini düşünüyorum
İnşallah kararından dönmezsin.
Sen uyusan diğerleri uyanık olur canım :)
İlla ki ayakta birilerini bulurum , hepiniz sağolun hakkınızı helal edin
Çok uğraştırdım sizi
Ağlamaz ki hakaret edecek o hakaret ettikçe ben daha da uzaklaşcam ondan.Ben hala emin değilim yaaaa kelebeğe güvenmiyorum
Bir telefonla 2 aglamasıyla kıyamayacak gibi geliyor
sevdiceğine hahah
HahahhaaaBak ekran görüntüsünü alıyorum bu yazdıklarının
ona göre başka bir konuyla çıkarsan
yok ağladı bilmem ne şak diye yapıştırıcam oraya
Baktın tam affedecek gibisin aklına gelsin
bunlar vazgeç hahaha
Susuzluk hiç bir şey imaj her şey
Çizerim
Bu saatten sonra seni hiç ilgilendirmesin onun ne dediği ne söylediği...Ağlamaz ki hakaret edecek o hakaret ettikçe ben daha da uzaklaşcam ondan.
Ayrılmak için bu bi sebep değil başka bişey var diyecek
Zaten arkadaşlarım doğuya gidince en fazla 3 ay sürüyo sonra kızlar ayrılıyo demişti sende öyleymişsin diyecek.
Ben tam sneinle hayatımı yoluma koymak için uğrasıyodum sen beni yarı yolda bıraktın yazıklar olsun diyecek
Ama ben açıklama yapma gereği bile duymcam çünkü adam olan adam bugüne kadar anlardı.
Aklı nerdeydi geçtiiii...
Ben hala emin değilim yaaaa kelebeğe güvenmiyorum
sevdiceğine hahah
Zaten konuşmaya devam edersem bitiremem ki o yüzden bende muatap olmayı düşünmüyorum kesinlikleBu saatten sonra seni hiç ilgilendirmesin onun ne dediği ne söylediği...
Şakın ama şakın bir kere bitti de ve asla sonrasında konuşma...
Ayrılıktan sonra konuşmak hem sana iyi gelmezmiş hem onu ümitlendirir...
Biz yanındayız, merak etme...
İnşallah öyle olacak bi sürü konu açıcam ama hiç biri bu adama olan aşkımla ilgili olmayacak en fazla eski sevgilim diye konuscam onun hakkındaBiliyorsun ben çabuk inanırım, inanmak da isterim. İyimser yanım yine ön planda bugün.
Bu sefer tamamen bitirip kurtulacak. Hepimizi şaşırtacak, utandıracak falan.
(Pek emin değilim ama gazlayayım dedim oldu mu)
Şaka bi yana sakın kelebek bu sefer bizi utandır vay be güçlü kızmış helal diyelim.
Yoksa başka hiç bir konunu okumayacağım artık bana da yazık sinir stres sahibi oldum
Onuda yapacaktı da babası yanaşmadı, bi ay ben öderim bi ay siz dedi o yüzden beyimize cazip gelmedi
Ayrılmadan bide babasının neler karıştırdığını öğrenebilseydim çok merak ediyorum vallahiTabi niye yapsın ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyor.Baş sorumsuz babası
Biliyorsun ben çabuk inanırım, inanmak da isterim. İyimser yanım yine ön planda bugün.
Bu sefer tamamen bitirip kurtulacak. Hepimizi şaşırtacak, utandıracak falan.
(Pek emin değilim ama gazlayayım dedim oldu mu)
Şaka bi yana sakın kelebek bu sefer bizi utandır vay be güçlü kızmış helal diyelim.
Yoksa başka hiç bir konunu okumayacağım artık bana da yazık sinir stres sahibi oldum
evet öyle olacak.Ben hala emin değilim yaaaa kelebeğe güvenmiyorum
sevdiceğine hahah
Zaten konuşmaya devam edersem bitiremem ki o yüzden bende muatap olmayı düşünmüyorum kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?