Sanırım herşey düzeliyordu ki ben mahvettim

Ben de inanmıyorum bayadır. Son konuda o doğumgünü fiyaskosuna rağmen devam edince ben de aman bana ne yaksın kendini dedim açıkçası. Düşün benim gibi bir pollyanayı bile bezdirdi
Kendi bilir valla.
Şimdi romantik geliyor da evlenince o aileyle de evleneceği dank etmedi
Artık zırt pırt anneciği babacığıyla gezer gider gelir, sermayeyi kediye değil direkt kayınpederine yedirir.
Kendi düşen ağlamaz valla buraya da daha çoook konu açacak. Görünen köy kılavuz istemez diyerek bir özlü söz daha yapıştırırım ben de içimdeki teyzeyi çıkarıyor kız ya

Ben bunlara gercekten inanamiyorum yaa
Allah sana da sabir versin.
Yalniz bankamatik basinda mosmor olusuna koptum burada helal sana :)

Bende uzuluyorum tabi ama
Yapacak birsey yok.
Eski konularindan birinde yazmistim galiba
Keske imkanimiz olsada
Yasayabileceklerini izletme sansimiz olsaydi diye :)
Sener sen gibi totosuna vura vura kacardi da iste yapamiyoruz

shapee Bir de en üzüldüğüm şey bu evlilikten sonra o kendini de kurtaramaz, geri de dönemez. Ömrü boyunca çeker ona üzülüyorum ben en çok.
Şimdi alt tarafı bir üç yıllık ilişkide ama emeklerim ama yıllarım diye geri adım atamayan bile bile lades diyen kadın evlendikten sonra hiiiç vazgeçemez.
Bu sefer çocuğu bahane eder, çocuğu yoksa ama elalem ne der diye ayrılamaz, annem babam ölür kahrolur der, evlilik kolay mı oluyor ben ne emek verdim der netice de hiç ama hiç ayrılamaz.
Ondan sonra elalemin ömür boyu kahrını çeker ama üstüne yokluk da çeker kırk kat el için.
Ama herkes de hak ettiği gibi yaşıyor işte. Göz göre göre uçuruma giden sonradan ağlamayacak.

Bu isin icinde baska bir is var bence kredi babasiyla ilgi degil ablanin da isin icinde olmasi bilemedin seni sanki boyle bir oyuna inandirmaya mi calisiyorlar bi r baba evladini niye borca soksun ustelik ne borcu oldugunu da bilmiyorsun tuhaf.

Amcası teyzesi kardeşi annesi babası hepsini geçin.

Bu adam sizi sevmiyor ki.

Yani ortada masum ama aile tarafından sömürülen bir adam yok.

Adam size en ufak kıymet verse, bundan önceki konularınızın yarısını açmazdınız. Bir çiçek görürdünüz en azından doğumgününüzde. Hakaret duyup duyup, azar işitmezdiniz. Canınız tehlikede, karnınız aç Şırnak'ta yaşamanız beklenmezdi.

Yani kendinizi kandırıyorsunuz babası şöyle, annesi böyle diyerek. Onlara gelene kadar bu adam sizi hiç sevmiyor ki. Orada sürekli konuşabileceği, sömürebileceği, canı sıkılınca azarlayabileceği biri varken sizi kaybetmek istemiyor sadece.

Adam değişse ne olur, bir anda sizi çok sevmeye mi başlayacak? Bu adam gerçekten birini bulup aşık olsa orada, ailesini aç bırakır aşık olduğu kişiye de ev alır. Bu ailesi uğruna eşini harcayan herkes için geçerli. Eşlerini doğru dürüst sevmiyorlar da o yüzden.

Şuraya da kocaman bi duvar çizelim.Taş çatlasın 2-3 sene sonra yalnızkelebeğin kafasını vurmak isteyeceği bi duvar.
Arkadaşlar kendinizi yorup uzun yorumlar yazmayın konu sahibi anlamak istemiyor.

sen neden devam ediyorsun bu evliliğe?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ne-para-gondermesi-fikir-verin-lutfen.641225/ uzun sure oldu buraya yazmayali ama bu konuyu gorunce dayanamadim.yukaridaki bnm 3 sene önce actigim konu.kelebek seninle tamamen ayni seyleri yasadim.hatta konuda olmayan seyler de var ortak esim ozmn Hakkari'de gorev yapiodu ozmn yazmak istememistim niyeyse ama simdi bi sakinca gormuyorum ozel harekatci esim.seni iyi anliyorum demek bile az kaliyor sana tek soyleyecegim sakin ayril mutsuz olurdun vs diyenleri dinleme sadece kalbinin sesini dinle.su an(masallah) mutlu bi evliligim var.esim ozellikle evlendikten snra ortak bi hayatin verdigi sorumlulukla bana sormadan bi sakiz dahi almadi.gun geldi resti cekti ve o gün bugun ailesine para gondermedi.evet tum dugun esya vs biz yaptik ama elele verip alin terinle yaptigin daha kiymetli oluyo inan.kendimi cok anlatamadim ama seviyosan inaniyosan karsindaki insan buna degiyosa vazgecme o gunlerde hersey karanlikti benim icin belki risk aldim bilmiuorum askimin pesinden gittim cok sukur hic pisman olmadim.evlen evlenme demiyorum sadece bil istedim her zaman kotu bitmiyor.ve bisey daha sirnak'ta yasayalim fln demis sanirim.esimdrn cok ayri kaldim gerek sevgiliyken gerek evliyken inan onun oldugu yer cennet oluyor bana kizacaklar maval okuma diyecekler biliyorum desinler ama esim bana gel Hakkari'ye donelim oranin kirik dokuk polis lojmaninda kalalim sen isi birak bnm maasimla geciniriz sadece o istedigi icin yapardim.eger akillanirsa eger bundan snra sana geleceginize sahip cikarsa neden olmasin? Telden yaziyrm yazim yanlisi varsa ozur dilerim.butun sayfalari okuyamadim bilmeden yorum yaptiysam ozur dilerim.sadece ben o gunlerde vazgecmis olsaydim hayatimin hatasini yapmis olurdum.iyi dusun

Valla bin kez filan yazildi hepsi bunlarin.
Ben de yazdim keza.
Gerci artik cevap bile yazmiyor kendileri:))
Evlenecek kesin ve net.
Sonrasinda bdv ye devam aynen.

Yani sizi normal bir örnek gibi alırsa doğru olmaz.

Konularınıza baktım, hayatınızı eşiniz ile özdeşleştirmişsiniz. Adam uzağa gidince hasta oluyorsunuz, sürekli onunla ilgili histerik cümleleriniz var.

Yani hala para gönderse sorun olmazmış gibi geliyor bana. Veya başka bir şey yapsa.

Ya o konularin bazilarini benden habersiz ablam acmis saolsun o da ben gibi histerik tabi kocasina karsi.ama dogrudur gidince hasta oldugum fln:) ya ben sadece farkli bi ornek olsun istedim tabiki kendi dusunup karar vericek ama sonuc bu da olabilir neden olmasin

Neden olmasın? Çünkü olsa şu zamana kadar olurdu.

Sevgilisinin doğumgününde halasına sigara parası gönderdiği için bir çiçek yollamayan adam niçin affedilsin? Diyelim bundan sonra harika davranacak, bu rezaletin affedilme sebebi nedir?

İnsanlar geleceğe odaklanmaktan kafayı yedi artık. Ya ileride şöyle olursa, ya böyle olursa, ya ruh hastası adam çiçek böcek demeye başlarsa diye hayaller kuruyorlar. Geleceği bırakın, geçmişin hesabı ne olacak?

Mesela adam öldürdü biri. Ama bundan sonra melek gibi biri olacak. Hapisten çıkarır mısınız?

Ask varsa affedilir diyip susuyorum ben.kizmayin bu benim fikrim.aşıksa ama gercekten aşıksa kelebek bence affedilebilir her insan hata yapar bence bunlar adam öldurmek gibi affedilmeyecek hatalar degil.

Ayrıl gitsin. Gün geçtikçe yaşlanıyorsun kabul et yanlış adama yıllarını verdin. Bebeğin mama beklerken bile bu adam babasının kumar borçlarını ödemeye devam eder. Ayrıl gitsin çok bile dayanmissin.

Ask varsa affedilir diyip susuyorum ben.kizmayin bu benim fikrim.aşıksa ama gercekten aşıksa kelebek bence affedilebilir her insan hata yapar bence bunlar adam öldurmek gibi affedilmeyecek hatalar degil.

Valla kendine değer vermeyen ve sadece eşiyle var olan bir kadın gibi geldiniz bana kusura bakmayın da.
Buradaki adam kıza halasından bile az değer veriyor. Adamın önceliğinde yirminci sırada falan neden o fekakarlık yapıyor?
Neden kumar oynuyor geleceğiyle?
Benim doğumgünüm var biliyor ama halasının zıkkımına para yolayıp bana bir çiçek yollayamıyor ama ben onun için Cizreye gidip sefalet çekeceğim. Neden? Beni annem bir herifin poposunda gezip hep ödün vereyim diye mi doğurdu büyüttü emek verdi?
Benim için bir ilişkinin evliliğe gitmesi için o ilişkide öncelik olmalı. Yani annesi babası kardeşleri yeğenleri ve halasından falan sonra geliyorsam öncelikte ben fedakarlık yapmam. O ailenin bir numaralı enayisi diye ben neden ilişkinin bir numaralı enayisi olayım.
Ayrılınca çok daha düzgün değer verecek adam gibi sevecek birini bulma ihtimali de hala var mesela.
Ben iki ciddi ilişkiden çıktım. Ki geri dönme ihtimalim vardı affetmedim cesur davrandım. İyi ki davranmışım diyorum mesela çok daha sevdiğim çok daha seven çok daha ilgili çok daha sakin bir insanla evlendim.
Belki siz de cesur davransanız ve risk alabilseniz çok daha iyi bir evliliğiniz olacaktı bilemezsiniz değil mi?
Yani belkiyle ya olursayla yola çıkılmaz.

adamın hatası bir seferlik birşey değil ki.
bence sen konuyu tam anlamamışssın:))
kendinle özdeşleştirmişsin ama durum farklı burada.
inş. kelebek örnek almaz dediklerini:))
kız başını yakmasın diye uğraşıyor burada herkes.
ve dediğim gibi bu bir sefer yanlışlıkla yapılan birşey değil ki aşk varsa affet diyebilesin.
komple bütün hayatı ambargo altında adamın.
yarın evlendiklerinde kelebek te aynı çileyi çekecek onunla birlikte.
ve bence aşk herşeyi affetmemeli.sonuçlarını görüyoruz az çok.

Adamın zihniyeti borçla yaşamak çünkü böyle görmüş.
90 bin borca giren ama elinde mal mülk alınan bir şey yok. 90 bin uçmuş gitmiş çocuk iki sene daha ödeyecek kızı da ne olduğu belli olmayan borca ortak edecek aman ne romantik!
Bankaların kara listesine girmiş ona rağmen hala son parasını yesin diye ailesine gönderen bu adam evlenince rest çekecek, şimdi cizredeki oğlunu 200 lirayla bırakabilecek kadar vicdansız aile de yakasını bırakacak çünkü çok romantikler!
Yersen.
Adam kız arkadaşının doğumgününde halasına sigara parası yolladı ya. Sigara. Zıkkım iç hala benim param yok demedi son parayı yollayıp bir de üstüne kız sitem edince paragöz dedi.
Yedi sülalenin enayisi resmen.
Bu kadınların da başını yakan bir numaralı huyu düzeltme huyu. Nedense nerede yamuk yumuk işe yaramaz herif varsa onu adam etme hevesine kapılıyor bununla da böbürleniyor. Kendi ömrünü bir adamı düzeltme sevdasına yanıp gidiyor ama olsun ben düzelttim onu diye seviniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…