Sanırım herşey düzeliyordu ki ben mahvettim

sana ders veriyor aklınca.
yakında arar ama sen sakın muhatap olma. şimdiden her yerden engelle ki aklını karıştırmasın.

Yalnizkelebek noldu ki o seni bıraktı? Kaçırdım orayı

Bu arada oleyy oleyy oleyyy
Aslında hiç bişey olmadı zek sadece en son tartıştık demiştim ya pazar akşamından beri konuşmuyoruz aramıyorum sormuyorum oda ayrılık mesajı atmış 1-2 sayfa öncesinde yazdım bak istersen bi oraya
Kendine yakışanı yaptı diyecek pek bişey kalmadı zaten

sana ders veriyor aklınca.
yakında arar ama sen sakın muhatap olma. şimdiden her yerden engelle ki aklını karıştırmasın.
Engelledim zaten telefondan ama o faceden instagram dan falan silmiş engellemiş galiba yada döndürdü bilmiyorum ama umrumda değil

Banada öyle geliyor en geç 3 güne mesaj atar sevseydin bi mesaj atardın itiraz ederdin vs. Diyecek
Hiç bi şekilde onunla Muatap olmak istemiyorum o beni mesaj atar atma whatsapp dan engellemiş bende onu tel den engelledim sosyal medyadan da engellemiş yada dondurmuş keyfi bilir
Bende eve gidince fotolarımızı silcem hemen instagram dan falan

Aynen öyle pamuk umrumda değil ya ne yaparsa yapsın

güclü olman gerek kelebek gelipte daha cok seni suclamaya basliyacak. Belki cirkinlesecek belki seninde o zaman icin sogur kim bilir. Yanliz ben erkek arkadasinin o "ben cocuk degilim" kelimesine cok güldüm.

Kesinlikle kendimi kanıtlamaya ihtiyacım Yok ne oldu da biz bu duruma geldik diye düşüneceğine 2 gündür onu aramıyorum diye ayrılıyor onu düşünmüyormuşum bıdıbıdı...
Onun ayrılmasına da daha çok sevindim şimdi hiç mi hiç vicdan azabı çekmem
O çok düşünceli ailesi yanında olsun biraz da

güclü olman gerek kelebek gelipte daha cok seni suclamaya basliyacak. Belki cirkinlesecek belki seninde o zaman icin sogur kim bilir. Yanliz ben erkek arkadasinin o "ben cocuk degilim" kelimesine cok güldüm.
İstediği kadar suçlasın kendimi ona izah etme gereği dahi duymuyorum benim içim çok rahat elimden geleni fazla fazla yaptım herseye rağmen
Kendi yaptıklarının sorumluluğunu alamayıp bana yıkmaya çalışan koca bir çocuk hemde

O benden ayrıldı erken davrandı

Çok güzel olmuş.
En azından pişman olup geri dönmeye kalkmazsın.
Bak Kelebekçim üzülüyorsun çok normal ama daha güzel oldu seni bir yükten kurtardı böyle bakmaya gayret et.
Bir de pişman olup sana adım atacak. Yavlaracak belki çiçek miçek alacak ama kanma olur mu?
Güçlü dur. Bırak ne hali varsa görsün ama nolur geri dönme

gaf yapmışsın sadece, eğer barışırsanız boşuna düğüne masraf etme sade nikah yap bence...

Yakınımda olsan sana kocaman bir bardak çay ve pasta ısmarlar kutlama yapardım.
Hala egosundan ödün vermemeye çalışıyor... salla bebeğim güzel günler seni bekler. Sonradan arayacak emin ol, şakın cevap verme ama...
asıl o başını dağlara taşlara vursun.

Dediğim gibi sen ayrılmadığın halde beni bu durumda yalnız bıraktın demiş.Vicdanına oynuyor.Hele birde sen ayrılalım demiş olsaydın neler yapardı kimbilir.Adamın işi gücü suçlamak.Öyle yapsanda sen suçlusun böyle yapsanda sen suçlusun.

Boşver şimdi canın yanacak üzüleceksin yeri gelecek özleyeceksin ama sonunda geçecek bir şekilde. Ömür boyu sürünmekten kurtuldun.

Biz burda sayfalarca ayrıl dememize rağmen adamın ayrılması. .
Ay boşver belki kelebeği rahatsız etmez.
Pislik herif... kelebeğe diyor ama asıl ilk fırsatta duygu sömürüsü sponsorluğunda terkeden o..
Bu adamdan ne koca olur be baba...
O babasının borçlarını halasının sigarasın kardeşinin çeyizini ödesin bundan sonra.
Kelebeğin çok güzel bir hayatı olacak, belki bir süre üzülecek ama sonrasında onu el üstünde tutan bir eşe bir aileye sahip olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…