- 3 Mart 2014
- 2.287
- 3.512
- 358
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Kelebek bırakamaz diyenleri utandıracak, güveniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle olmayacak diyor :)
Mahalle baskısı vol 127353e7e00![]()
bu da iyi taktik:))Kelebek bırakamaz diyenleri utandıracak, güveniyorum
Dilerim yapmaz...bu da iyi taktik:))
ya ayrılır ayrılmasına da.
üç beş gün sonra şunları şunları konuştuk barıştık tekrar diye gelir.
Helal olsun size...Valla kendine değer vermeyen ve sadece eşiyle var olan bir kadın gibi geldiniz bana kusura bakmayın da.
Buradaki adam kıza halasından bile az değer veriyor. Adamın önceliğinde yirminci sırada falan neden o fekakarlık yapıyor?
Neden kumar oynuyor geleceğiyle?
Benim doğumgünüm var biliyor ama halasının zıkkımına para yolayıp bana bir çiçek yollayamıyor ama ben onun için Cizreye gidip sefalet çekeceğim. Neden? Beni annem bir herifin poposunda gezip hep ödün vereyim diye mi doğurdu büyüttü emek verdi?
Benim için bir ilişkinin evliliğe gitmesi için o ilişkide öncelik olmalı. Yani annesi babası kardeşleri yeğenleri ve halasından falan sonra geliyorsam öncelikte ben fedakarlık yapmam. O ailenin bir numaralı enayisi diye ben neden ilişkinin bir numaralı enayisi olayım.
Ayrılınca çok daha düzgün değer verecek adam gibi sevecek birini bulma ihtimali de hala var mesela.
Ben iki ciddi ilişkiden çıktım. Ki geri dönme ihtimalim vardı affetmedim cesur davrandım. İyi ki davranmışım diyorum mesela çok daha sevdiğim çok daha seven çok daha ilgili çok daha sakin bir insanla evlendim.
Belki siz de cesur davransanız ve risk alabilseniz çok daha iyi bir evliliğiniz olacaktı bilemezsiniz değil mi?
Yani belkiyle ya olursayla yola çıkılmaz.
bu da iyi taktik:))
ya ayrılır ayrılmasına da.
üç beş gün sonra şunları şunları konuştuk barıştık tekrar diye gelir.
Çalışıyordum cevap atamadım kusura bakmayın hanımlar
Çizicim ben ayrılamadan o benden önce davrandı mesaj atmış whatsapp danDilerim yapmaz...
Yaparsa da kendi hayatına yapar, bu sefer mantıklı davranacağına inanıyorum.
Çalışıyordum cevap atamadım kusura bakmayın hanımlar
Ben bitirmeden o bitirmiş mesaj atmış bana
Demek ki sizinde dediğiniz gibi sevmiyormuş ve hala kendini haklı görüyo hayırlısı olsun artık benm için
Belki ben ayrılsaydım ilerde özlediğim zamanlarda acaba mı derdim artık oda yok.
Son yorumlara bak bi mesaj atmış o ayrıldı bendenTabi niye yapsın ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyor.Baş sorumsuz babası
Gayet de güzel bıraktı valla yazdıklarını okumadın mı umrumda değil yine beni hatalı gördü her zamanki gibihakinda hayirlisi olsun canim ama acikcasi ben bu erkegin senin pesini birakacagina inanmiyorum pek o yüzden güclü olman gerek
O benden ayrıldı erken davrandıBiliyorsun ben çabuk inanırım, inanmak da isterim. İyimser yanım yine ön planda bugün.
Bu sefer tamamen bitirip kurtulacak. Hepimizi şaşırtacak, utandıracak falan.
(Pek emin değilim ama gazlayayım dedim oldu mu)
Şaka bi yana sakın kelebek bu sefer bizi utandır vay be güçlü kızmış helal diyelim.
Yoksa başka hiç bir konunu okumayacağım artık bana da yazık sinir stres sahibi oldum
Hepinize tek tek yazıyorum o ayrıldııı tek bir mesajda sonrada engelledi![]()
bence gayet vurucu oldu
![]()
Ahanda şuraya yazıyorum ki geri gelecek, senin arayıp yalvarmanı bekliyor alıştığı üzere. Bu fırsat bir daha eline geçmez kurban olayım düşme artık bu tuzak laflara. Sen de onu engelle sakın arama sorma ne hali varsa görsün! Şu durumda bile seni kan emici ailesiyle aynı kefeye koymuş, bi yol olmaz bu dangozdan aç gözünüÇizicim ben ayrılamadan o benden önce davrandı mesaj atmış whatsapp dan
Ne kadarda düşünüyomuşsun beni ne kadar da sevip özlüyomuşsun o kadar belli oluyo ki
Ama istediğini yapıyosun aramızı iyi soğuttun be güzellik
Şu sattten sonra hersey çok zor belki pişmanlık duycaz ama bende artık çocuk değilim.
Arasan da nafile bu sattten sonra
Ama pardon sen haklıydın dimi her zamanki gibi tamam sen haklı ol farketmez
Beni bugünlerimde yalnız bırakanları ben istemiyorum iyi günümde ne ailemi ne seni..
Herkes ne hali varsa görsün şu sattten sonra
Ve bu defa son kez bu sözü söyledim bittii !!!
Böyle yazmış sonrada engellemiş söylenecek bişeyde kalmadı artık gördüğünüz üzere hanımlar
Olması gerekn oldu yine ben hatalı oldum ama iyi yaptı o ayrıldı hiç üzülmüyorum
Gayet de güzel bıraktı valla yazdıklarını okumadın mı umrumda değil yine beni hatalı gördü her zamanki gibi
Tesekkür ederim hayırlısı olur inşallah canım