• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım herşey düzeliyordu ki ben mahvettim

Valla kendine değer vermeyen ve sadece eşiyle var olan bir kadın gibi geldiniz bana kusura bakmayın da.
Buradaki adam kıza halasından bile az değer veriyor. Adamın önceliğinde yirminci sırada falan neden o fekakarlık yapıyor?
Neden kumar oynuyor geleceğiyle?
Benim doğumgünüm var biliyor ama halasının zıkkımına para yolayıp bana bir çiçek yollayamıyor ama ben onun için Cizreye gidip sefalet çekeceğim. Neden? Beni annem bir herifin poposunda gezip hep ödün vereyim diye mi doğurdu büyüttü emek verdi?
Benim için bir ilişkinin evliliğe gitmesi için o ilişkide öncelik olmalı. Yani annesi babası kardeşleri yeğenleri ve halasından falan sonra geliyorsam öncelikte ben fedakarlık yapmam. O ailenin bir numaralı enayisi diye ben neden ilişkinin bir numaralı enayisi olayım.
Ayrılınca çok daha düzgün değer verecek adam gibi sevecek birini bulma ihtimali de hala var mesela.
Ben iki ciddi ilişkiden çıktım. Ki geri dönme ihtimalim vardı affetmedim cesur davrandım. İyi ki davranmışım diyorum mesela çok daha sevdiğim çok daha seven çok daha ilgili çok daha sakin bir insanla evlendim.
Belki siz de cesur davransanız ve risk alabilseniz çok daha iyi bir evliliğiniz olacaktı bilemezsiniz değil mi?
Yani belkiyle ya olursayla yola çıkılmaz.
Helal olsun size...
O optimize peki ya tam aksi olsaydı..ben şunu anlayamıyorum neden sorunlu bi ilişkiyi illa yürütme mücadelesine girilişir?
Neden bu kadar sorunlu bi erkek sevilir?
Elvan'a katılıyorum sizin hayatınız sadece eşinizmiş gibi hissettim..

Kelebek ben size daha önceki konunuza da yazmıştım.
Bu defa yorum yapmayacağım çünkü tekrar barışacaksın gibi...

Babasının gerçek yüzünü görüp 1500 tl atmışsa, gerçek yüzünü görmese bi 60 bin kredi daha çekecekti demek ki.

Bence de bu adam uslanmaz, 1 yıl sonra yine para isterler o da verir. Babasına kızıp hala neyse borcun kapatayım demek nedir ya? Cidden ben kafayı yiyeceğim senin nişanlından ötürü. Madem adamı böyle kabul ettin, bunun da kafası basmıyo bazı şeylere ve para idaresini beceremiyor bunca şeye rağmen bence 30 yıl sonra yine beceremeyecek ve siz de bu adamdan vazgeçmeyeceksiniz. Bu kadar şey yazıldı çizildi ama hala her şey aynıysa neden hala konu açıp farklı yorum bekliyorsunuz cidden anlayamıyorum.

Evlenip birlikte ödeyin KP borçlarını siz de rahat edin biz de.

bu tarz konular sımıden donmeye baslamıssa ayrıl gıtsın.
dert cekıcek duruma nıye sokuyosunuz kendınızı bu yaslarda anlamıyorum.bıraz hayatın tadını cıkarıcak ıslere bulasın

Evil değilsiniz, o adama da bir sorumluluğunuz yok. O adamın da annesi değilsiniz. Bu onun problemi. Problemi çözmek için kendi çaba harcamalı. Eğer ısrarla aynı şeyi yapıyorsa da bilin ki bu adam değişmez, değişmeyecek de. o aile de değişmez. Bu riske girmeye değer mi önce onu düşünün. Evlenince bunları engellerim sanıyorsanız da yanılıyorsunuz.

kelebek ayrılınca biz; :)

Yalnizkelebek Yalnizkelebek buraya
yumruk havaya
oleyyyy oleyyyy
En Büyük KK:halay::halay::rapci::KK55::KK19:
Çalışıyordum cevap atamadım kusura bakmayın hanımlar
Ben bitirmeden o bitirmiş mesaj atmış bana
Demek ki sizinde dediğiniz gibi sevmiyormuş ve hala kendini haklı görüyo hayırlısı olsun artık benm için
Belki ben ayrılsaydım ilerde özlediğim zamanlarda acaba mı derdim artık oda yok.

Dilerim yapmaz...
Yaparsa da kendi hayatına yapar, bu sefer mantıklı davranacağına inanıyorum.
Çizicim ben ayrılamadan o benden önce davrandı mesaj atmış whatsapp dan
Ne kadarda düşünüyomuşsun beni ne kadar da sevip özlüyomuşsun o kadar belli oluyo ki
Ama istediğini yapıyosun aramızı iyi soğuttun be güzellik
Şu sattten sonra hersey çok zor belki pişmanlık duycaz ama bende artık çocuk değilim.
Arasan da nafile bu sattten sonra
Ama pardon sen haklıydın dimi her zamanki gibi tamam sen haklı ol farketmez
Beni bugünlerimde yalnız bırakanları ben istemiyorum iyi günümde ne ailemi ne seni..
Herkes ne hali varsa görsün şu sattten sonra
Ve bu defa son kez bu sözü söyledim bittii !!!
Böyle yazmış sonrada engellemiş söylenecek bişeyde kalmadı artık gördüğünüz üzere hanımlar
Olması gerekn oldu yine ben hatalı oldum ama iyi yaptı o ayrıldı hiç üzülmüyorum

Çalışıyordum cevap atamadım kusura bakmayın hanımlar
Ben bitirmeden o bitirmiş mesaj atmış bana
Demek ki sizinde dediğiniz gibi sevmiyormuş ve hala kendini haklı görüyo hayırlısı olsun artık benm için
Belki ben ayrılsaydım ilerde özlediğim zamanlarda acaba mı derdim artık oda yok.

hakinda hayirlisi olsun canim ama acikcasi ben bu erkegin senin pesini birakacagina inanmiyorum pek o yüzden güclü olman gerek

hakinda hayirlisi olsun canim ama acikcasi ben bu erkegin senin pesini birakacagina inanmiyorum pek o yüzden güclü olman gerek
Gayet de güzel bıraktı valla yazdıklarını okumadın mı umrumda değil yine beni hatalı gördü her zamanki gibi
Tesekkür ederim hayırlısı olur inşallah canım

Biliyorsun ben çabuk inanırım, inanmak da isterim. İyimser yanım yine ön planda bugün.
Bu sefer tamamen bitirip kurtulacak. Hepimizi şaşırtacak, utandıracak falan.
(Pek emin değilim ama gazlayayım dedim oldu mu :KK70: )
Şaka bi yana sakın kelebek bu sefer bizi utandır vay be güçlü kızmış helal diyelim.
Yoksa başka hiç bir konunu okumayacağım artık bana da yazık sinir stres sahibi oldum
O benden ayrıldı erken davrandı

Çizicim ben ayrılamadan o benden önce davrandı mesaj atmış whatsapp dan
Ne kadarda düşünüyomuşsun beni ne kadar da sevip özlüyomuşsun o kadar belli oluyo ki
Ama istediğini yapıyosun aramızı iyi soğuttun be güzellik
Şu sattten sonra hersey çok zor belki pişmanlık duycaz ama bende artık çocuk değilim.
Arasan da nafile bu sattten sonra
Ama pardon sen haklıydın dimi her zamanki gibi tamam sen haklı ol farketmez
Beni bugünlerimde yalnız bırakanları ben istemiyorum iyi günümde ne ailemi ne seni..
Herkes ne hali varsa görsün şu sattten sonra
Ve bu defa son kez bu sözü söyledim bittii !!!
Böyle yazmış sonrada engellemiş söylenecek bişeyde kalmadı artık gördüğünüz üzere hanımlar
Olması gerekn oldu yine ben hatalı oldum ama iyi yaptı o ayrıldı hiç üzülmüyorum
Ahanda şuraya yazıyorum ki geri gelecek, senin arayıp yalvarmanı bekliyor alıştığı üzere. Bu fırsat bir daha eline geçmez kurban olayım düşme artık bu tuzak laflara. Sen de onu engelle sakın arama sorma ne hali varsa görsün! Şu durumda bile seni kan emici ailesiyle aynı kefeye koymuş, bi yol olmaz bu dangozdan aç gözünü

Konuyu takip ediyordum, ayrılma kararı vermene inanamamıştım, yumuşak naif bir insansın çünkü. Ama gör işte senin kıyamadığın adam sana son bi söz hakkı bile tanımadı.
Üzgünsün şuan yazdıklarından belli, haklısın da üzülmek de, ama gerçekleri görmen için iyi oldu Kelebek. Hayırlısı olsun artık senin için inşallah..

Gayet de güzel bıraktı valla yazdıklarını okumadın mı umrumda değil yine beni hatalı gördü her zamanki gibi
Tesekkür ederim hayırlısı olur inşallah canım

Bana yazdiklari hiiiiic mi hiiiic inandirici gelmedi onun arkansindan kosup ayrilllllmayalim diye yalvarman icin söylenmis o kelimeler inan bana. Yukarida bir baska üyede yazmis sende engelle heryerden yoksa 1 hafta olsun 10 gün olsun bu elbete seni arar bundan o kdar eminimki aklinca kaybetme korkusu yasatmak istemis bosversene sen

Yine hiç bi şeyin sorumluluğunu almadan her şeyi sana yıkmış iste bak.. bir de çocuk değilim diyor . Bal gibi çocuk daha bu çocuk hem de hiç buyumeyecek bir çocuk. İnsanın zor zamanı bir olur iki olur uç olur ama arada iyi zamanı da olur hep mi zor be güzelim hep mi zor anında bu adam.bir kere o dönsün önce kendi ailesine baksın o zorlukların içindeyken onu sadece canlı bir atm olarak gördükleri icin. Sen de engelle. Kendini ona inandırmak veya kanıtlamak zorunda değilsin.
Sen her seye rağmen onun yanındaydın ama o herkes icin seni erteledi ikinci plana attı. Şimdi de duygusal laflarla sana vicdan yaptıracak aklı sıra.
Gelme bu oyunlara.

Back
X