• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım herşey düzeliyordu ki ben mahvettim

sanirim kelebek bunu fazla iyi niyetten teklif etmis hani karta yüklenecegine ben vereyim nasilsa artik gözüde acildi gercekleri gördü diye teklif etmis
Kart kullanmaya başlarsa devamı gelir ama benden alırsa hesabını bilir sonrada mecbur geri öder diye düşündüm. Kartı ödemezdi belki ama bana öder diye, korktum tekrar aynı şeyleri yasamak istemedim

Yabancı için şu an söylüyorum olabilirim ama ben aynı şeyleri yaşadım... bir de evlendim...
Daha ilk ay pencerelerini değiştirecek oldular biz düğün borcu yüzünden albümümüzü alamamıştık 5 bin lira pencere ve kapılar için, sonra onu verdikten sonra mutfak çıktı, sonra klozet bozuldu ama fayanslar kırılacağı için tüm banyo değişti... sonra benim nişanım için kredi çekmişler (takı takmadılar çeyiz yapmadılar beni istemeye gelirken yol parası üstlerine başlarına aldıklarının parası) ödemede zorlanıyorlarmış yardım ettim...
en son ne oldu biliyor musun verdim de verdim evin kirasını bile bir ay ödemedi de sonradan benim annem 4 günlüğüne evimize gelince evdeki parayı sakladı bana paramız nerde annen paramızı mı almış dedi... ben böyle şey görmedim duymadım biz onursuz insan değişiz boşa beni dedim meğer paşam beni ve annemi deniyormuş...
Sonuç boşanma...
Hamd olsun Allah'a uzak etti onu.
Şimdi yeniden prensesler gibi yuvamı kuruyorum ama ne çektim ben bilirim.
Hasta oldum da doktora gidemedim gece taksi çağırmamak için... o zaman 3 bin maaş alıyordum düşün sen rezilliği 3-4 sene öncesi...
Aşk sevgi tamam ama karın doyurmaz...
Belki ders olur yazdıklarım yabancı için mi diyormuşum şimdi...
Ah akılsız başım o zaman keşfetseydim kk nü ce bana da böyle akıl verenler olsaydı da çekmeseydim o çileyi keşke....
Çizi eski konularına bir bakayım dedim de sen neler atlatmışsın öyle...
Rabbim snei korumuş kurtarmış
Şİmdi anlıyorum bana neden bu kadar direndiğini , kendi yasadıklarını genç bir kızın yasamasını istemiyosun...
Ne diyeblirim ki çok teşekkür ederim ilgin alakan için
İnşallah ben hayatımda herseyi yoluna koycam ya onunla ya onsuz ama böyle muallakta bir evlilik düşünmüyorum.
Bu adam bu şekildeyken istemiyorum

Şİmdi anlıyorum bana neden bu kadar direndiğini , kendi yasadıklarını genç bir kızın yasamasını istemiyosun...
İnşallah ben hayatımda herseyi yoluna koycam ya onunla ya onsuz ama böyle muallakta bir evlilik düşünmüyorum.
O zaman neden zaman kaybesiyosun ki.. bu adama düzelmez sende bu şekilde kabul etmiyorsun.. lütfen aç şimdi ayrıl mümkünse. .

• Beğen
Reactions: anu
valla yazmayayım dedim ama dayanamadım, senin konularını az çok biliyorum kelebek, adam sana bir kere bile sen ne istiyorsun senin hayalin ne dememiş, şimdi sözüm ona babasına küsmüş ama hala son bir yardım edeyim bir daha etmem derdinde, diyorsun ya hani ailesiyle ilgili kız kardeşinden bir şey duymuş, gözü açıldı, gözü açılan adam bu saate kadar verdim bundan sonra beş kuruş vermem beni kullanmışlar der, ama o ne yapmış olayı teni öğrenmesine rağmen hala ailesini kayırarak son bir kez daha para göndereyim demiş, ve kendini düşünmeden tüm parasını neredeyse ailesine göndermiş, bu aynı sigara tiryakisinin son kez içiyorum bir daha içmem demesine benziyor, hem kapıyı da tam kapatmamış seninki , anneme veririm demeye dönmüş muhabbet, yarın olacakları söyleyeyim, annesi kardeşine şu lazım, bana bu lazım, evde fatura ödenmedi kesildi diye para isteyecek bu net, seninki de babam öyle ama annemin kardeşimin ne günahı var diye gönderecek yani para gene gidecek ama bu sefer annesine, boşuna kendini kandırma, bu adam sana istediğin düğünü eşyaları bir şekilde yapsa bile evlenince sizin tüm kavganız bu para mevzusu olur, sonrada sen gene paragöz olursun, ama kendi düşen ağlamaz, çünkü adam senin dediklerini kale almıyor, bu adam sen iki senedir söylemişsin dinlememiş kız kardeşi bir kere söyleyince güya gözü açılmış, bana sevdiğim insan bir şey söylese bu kadar zaman sürekli en azından onu önemsediğimden işin önünü arkasını öğrenmeye çalışırım, seninki seni kale bile almamış seni kusura bakma , takılmış bir asgari ücretle maaş alanlara onu söyleyip duruyor, ama ailesine aynı örneği verip idareli olun diyemiyor,
Ailesine kıyamaz, dediklerin de haklısın aslında ben önceden babana para gönderiyosun nereye gidiyo bu kadar para sana yazık değil mi biz evlenmek istiyoruz bize yazık değil mi diyince hemen savunmaya duygu sömürüsüne geçiyordu ve ben hatalı oluyıordum. Şimdi aynı konuşmaları babası için değil de annesi yada kardeşi için yapacak. Eve para gönderse bende surat düşecek anneme gönderiyorum diyecek o zaman yine bana söz hakkı düşmeyecek. Doğru yani olacaklar bunlar...
Hatta şimdi bile desem o zaman sadece babana değil kimseye para gönderme çok öenmli bir ihtiyaç olmadığı zaman dynce yine kızacak bana annesine kardeşine üzülecek. Beni suçlayacak offf
Ayrıca sende yazmışsın ben şuna anlam veremiyorum, hersey para mı diyen anne babasürekli oğullarından para istiyor parasız yapamıyorlar. Asg. ücret le geçinenler nasıl geçiniyor diyen sevglim 60 bin kredi ödüyor ailesi geçinemediği için üstelik kira yok bişey yok

Senin sevgilin ailesine kıyamaz, babası ne yapmış olursa olsun yarın birgün zordayım para gönder derse yine gönderir, yine kredi çeker.

Babasının istemeye yüzü olmazsa annesi ister, yine gönderir.

Eski konularınızda bahsetmiştiniz merak ediyorum babası maaş alamadığı bir işte neden çalışmaya devam ediyor? Çok saçma değil mi?

Bence sen sadece kendini kandırıyorsun Kelebek bu adam para konusunda değişemez.

"Her şey düzeliyordu" cümlesini okuyunca bir umutla, sevinçle konuya daldım ama...

Düzelen ne kuzum?????

Kart kullanmaya başlarsa devamı gelir ama benden alırsa hesabını bilir sonrada mecbur geri öder diye düşündüm. Kartı ödemezdi belki ama bana öder diye, korktum tekrar aynı şeyleri yasamak istemedim

ben senin iyi niyetle yaptigina eminim zaten. Ama erkek arkadasin bu davranisini su durumda hak ediyormu? Sen onu ikinizi geleceginizi düsünüyor olabilirsin, peki o düsünüyormu? Akili bir kizsin ama konu erkek arkadasin olunca fazla iyimsersin (gözden gelebiliyorsun diyelim). Hayatindaki insana maddi manevi destek olabilicek birisin belliki ama erkek arkadasin bunun kiymetini bilebilecek birimi orasina emin degilim. Zor ama yasadiklarina disarda bir gözle bakmayi dene. Seviyorsan tüm zayifliklari ve zaaflariyla seveceksin bu adam böyle. Degismesini bekleyebilirsin

Hic anlamiyorum boyle oglu asker polis doguda butun pisligiyle zorluklarla calisirken aldigi maas yuksek oldugu icin maasina goz diken analari babalari. Ayiptir ya. Polis asker nekadar yuksek alsa bile deger daha cok alsa keske. Tamam ailene arada bir yardimin olur ama bukadar cok beklentide olmayin ya ne demek 60.000 tl kredi ya. O cocuk evlenmemis daha dugunu var evi var icinin esyasi var.. daha onada kredi ceker diyen baba var utanmadan. Tabi nasil olsa dogunun sogugunda zorluklarla polis olan yuksek maasli oglu var ya. Yazik boyle ailelere. Zaten sinirlerim bozuluyor hergun sehit haberinden. Azicik anlayisli olun ey ana babalar azicik abartmayin biseyleri.

Kelebek, haklisin senin sevgilin anca kafa dank edince anlar. Oda zamanla sabirla olcak. Ha tavrini koy artik evliligi dusunuyorsaniz fazla beklemeyin ailesinin baska borclarina girmeden. Pasa pasa kendi dugununuzude yapin bosver calisin odeyin onlarda Buyuklerimiz olarak sadece Utansinlar!.

Kelebek kıyamadım kıyamadım diyorsun da o sana senin kadar hassas yaklaşıyor mu?
Senin gösterdiğin anlayışı merhameti sana gösterdi mi?
Önceliğinde kaçıncı sıradasın?
Halasından bile sonra geliyorsun bunu sana ispatladı daha neler yapması lazım senin bu ilişkiye verdiğin emeğin onda birini onun vermediğini anlaman için?
Farkında mısın bilmiyorum ama bu ilişki sadece senin çaban ve verdiğin fedakarlıklar yürüyor. Bir kere o fedakarlık yaptı mı?
Kardeşimin ayakkabısı beklesin iki gün kelebekle gezeceğim dedi mi? Hayır. Kardeşini tercih etti.
Kelebeğin doğumgünü yakın halam da zıkkım içsin dedi mi? Hayır, kelebek nasılsa buna da anlayış gösterir dedi.
Daha hala kıyamadım diyorsun. O sana hiç kıymasa ayda bir kıyıyor ama sen kıyamıyorsun.

Hep diyorum ya birtanem bile bile ateşe yürümeni istemiyorum.
Ben çektim yaşadım başka bir genç kız aşk uğruna kendini ateşe atmasın istiyorum.
Aşka saygım sonsuz ama hayat aşktan değil gerçeklerden ibaret

Sizinle konuşma dertleşmek iyi geliyor ne bileyim. Duymak istediğim özellikle bir şey yok teşekkür ederim
canım o manada demedim, dertleşmek iyi hoş ama çözüm gerek, bu ilişki daha evlenmeden bu kadar yıpratıcıysa evlilikten sonra 10 kat fazla yıpratıcı olacak, senin iyiliğin için

Şimdi söyleyeceklerimi umarım anlayışla karşılarsın;
Karı-koca biz de senin sevgilinle meslektaşız ve aynı yerdeyiz. Eve giren para insanların gözüne o kadar büyüyorki.Nasılsa bunlar şarktalar ne yapacaklar parayı nereye gideceklerki ne masrafları olurki vs düşünceleri benim kv ve kp de var. Buraya gelmeden de öyleydi ama malesef bunu bana evlenmeden önce pek hissettirmediler.ne zamanki eşimin kamuflaj çantasında bir kredi taksitlendirme detayı kağıdı buldum işin farkına ancak o zaman vardım.Ben farkına varmadan meğerse onların istediği paraları aylık 400-500 tl olacak şekilde taksitlendirerek kredi çekip gönderiyormuş meğerse.
o an yaşadığım hayal kırıklığını anlatmamın imkanı yok. Kp de emekli polis.emekli maaşı var,kendi evinde oturuyor.alt katındaki ev de kendinin ve kirada ayrıca bir tane de dükkanı var kirada aynı zamanda o dükkanda da çalışıyor,kv çocuk bakıyor en az 1500 civarı da o alıyor. tek masrafları üni de okuyan görümce olacak haspa. o da küçücük bi ilde hem de eve 1,5 saat mesafede ve her hafta sonu eve geliyor, taş çatlasın ayda 2000 tl yese yine ellerinde 2,5-3 bin civarı para kalıyor. ama nedense borç hiç bitmiyor ya teras yaptırılıyor ya otopark ya kombi peteği ya avize ya parke ... vs vs hiç bitmiyor anlayacağın.ben yıldım artık onlar ölene kadar bu böyle gidecek belliki.
Mesleğe çok küçük yaşlarda giriyoruz ve gördğüm kadarıyla özellikle erkeklerin ailelerinde şu düşünce var yaşı 20-21,ayda 4000 tl kazanıyor sapıtmasın vs gibi düşüncelerle daha girer girmez kendilerine para yollatmaya veya onun adına yatırım yapmaya başlıyorlar ve bu süreç o çocuklar evlenene kadar böyle gidiyor.Bunlar da bu duruma alışmış olduklarından onlara göndermek bi süre sonra görevmiş gibi geliyor.(Hele benimkiler gibi bir de duygu sömürüsü yapan kv-kp varsa o zaman s.çtın) Gönderme diyince sen kötü oluyosun,aç gözlü,paraya tamah eden vs oluyosun üstüne bi de bunun için kavga çıkıyor.

Ben de şöyle bi çözüm yolu buldum.Ev kirası ve faturaları tamamen ona bıraktım.Kendi kıyafet ihtiyaçlarını da kendi kartından alıyor.Bunlardan kalan parasını ailesine mi sıvar yola mı saçar ilgilenmiyorum artık.Ben de mutfak alışverişi kısmıyla ilgileniyorum kalanı kendim ne yapmak istersem onu yapıyorum.Zaman zaman şakayla karışık hesabımı kontrol etmek istiyor ama izin vermiyorum.Burdan batıya dönünce veya çocuk olursa neler olur bilmiyorum ama karşımda 55-60 yaşına gelmiş yüzsüz ve arsız hatta bir de duygu sömürücü tipler olunca ben de bunu yapıyorum.Tabi buralara gelene kadar neler çektim bi ben bi allah bilir.(Kp kredi kartı hesap özetinin hesabını sorması mı dersin,eşimizn gizlice maaş kartımı alması bunun üzerine benim de çalındı diye kartı iptal ettirip onun atm başında mosmor suratını izlemem mi dersin neler neler)

Sana tavsiyem eğer kendi maddi gücün yoksa kendini yok yere bu ateşe atma.Yazık edersin.Benimki de hep aynısını diyor ben gerçekleri gördüm,bu sefer farkına vardım bilmem ne.(Kaldıki kaynım ABD'de çalışıyor ve geliri iyi ama ondan kuruş istediklerini ne gördüm ne duydum) Anlık olarak sinirleniyorlar belki farkına varıyorlar evet ama dönüş yine onlara oluyor.Bir şekilde tekrar ikna oluyorlar,onlar ağzıyla açık açık istemese bile ima etmeleri,canı sıkkın tavırlara girmleri bu sefer neyiniz var eksik mi var diye seninkinin sormasına sebep olacak.

O yüzden çekmeye değer mi dön bir bak.Dersenki evet şu huyları güzel en azından bu idare edilebilir ,seviyorsan da çünkü ayrıl diyemem.Ama her şeyiyle değerlendir.İleride pişman olma.Ya da benim gibi kafayı kırma ;)

Cizi22 nin yaşadıkları ders benim anlattıklarım da kulağına küpe olsun.
Hakkında Rabbim hayırlısını versin her zaman...

Ailesine kıyamaz, dediklerin de haklısın aslında ben önceden babana para gönderiyosun nereye gidiyo bu kadar para sana yazık değil mi biz evlenmek istiyoruz bize yazık değil mi diyince hemen savunmaya duygu sömürüsüne geçiyordu ve ben hatalı oluyıordum. Şimdi aynı konuşmaları babası için değil de annesi yada kardeşi için yapacak. Eve para gönderse bende surat düşecek anneme gönderiyorum diyecek o zaman yine bana söz hakkı düşmeyecek. Doğru yani olacaklar bunlar...
Hatta şimdi bile desem o zaman sadece babana değil kimseye para gönderme çok öenmli bir ihtiyaç olmadığı zaman dynce yine kızacak bana annesine kardeşine üzülecek. Beni suçlayacak offf
Ayrıca sende yazmışsın ben şuna anlam veremiyorum, hersey para mı diyen anne babasürekli oğullarından para istiyor parasız yapamıyorlar. Asg. ücret le geçinenler nasıl geçiniyor diyen sevglim 60 bin kredi ödüyor ailesi geçinemediği için üstelik kira yok bişey yok
Işte kelebek ailesine en iyisini isteyen sevgilin sana gelince para yok idare et,düğün isteme eşya isteme diyip kendi kız kardeşine a'den z'ye çeyiz duzuyor kız kardeşinin hevesi var da senin yok mu, adamın kafası bu kadar onun adam olması için tüm ailesinin ona bir atmisbin kazık atması lazım ki ancak düzelsin onda bile hala babasına son kez para gönderme derdinde bence sen suna karar ver bu adamı bu haliyle kabul ediyorsan et yoksa bırak adamda ilerde der sana ben bekarkende boyleydim diye gene sen üzülürsun kimse değişmez kolay hem seninkinde öyle caba da yok babam olmaz annem olur kafası var hala

Kelebek kıyamadım kıyamadım diyorsun da o sana senin kadar hassas yaklaşıyor mu?
Senin gösterdiğin anlayışı merhameti sana gösterdi mi?
Önceliğinde kaçıncı sıradasın?
Halasından bile sonra geliyorsun bunu sana ispatladı daha neler yapması lazım senin bu ilişkiye verdiğin emeğin onda birini onun vermediğini anlaman için?
Farkında mısın bilmiyorum ama bu ilişki sadece senin çaban ve verdiğin fedakarlıklar yürüyor. Bir kere o fedakarlık yaptı mı?
Kardeşimin ayakkabısı beklesin iki gün kelebekle gezeceğim dedi mi? Hayır. Kardeşini tercih etti.
Kelebeğin doğumgünü yakın halam da zıkkım içsin dedi mi? Hayır, kelebek nasılsa buna da anlayış gösterir dedi.
Daha hala kıyamadım diyorsun. O sana hiç kıymasa ayda bir kıyıyor ama sen kıyamıyorsun.

Ya birde boyle bir adam icin hemsiri harcadi yaa ahhaa :d

Şimdi söyleyeceklerimi umarım anlayışla karşılarsın;
Karı-koca biz de senin sevgilinle meslektaşız ve aynı yerdeyiz. Eve giren para insanların gözüne o kadar büyüyorki.Nasılsa bunlar şarktalar ne yapacaklar parayı nereye gideceklerki ne masrafları olurki vs düşünceleri benim kv ve kp de var. Buraya gelmeden de öyleydi ama malesef bunu bana evlenmeden önce pek hissettirmediler.ne zamanki eşimin kamuflaj çantasında bir kredi taksitlendirme detayı kağıdı buldum işin farkına ancak o zaman vardım.Ben farkına varmadan meğerse onların istediği paraları aylık 400-500 tl olacak şekilde taksitlendirerek kredi çekip gönderiyormuş meğerse.
o an yaşadığım hayal kırıklığını anlatmamın imkanı yok. Kp de emekli polis.emekli maaşı var,kendi evinde oturuyor.alt katındaki ev de kendinin ve kirada ayrıca bir tane de dükkanı var kirada aynı zamanda o dükkanda da çalışıyor,kv çocuk bakıyor en az 1500 civarı da o alıyor. tek masrafları üni de okuyan görümce olacak haspa. o da küçücük bi ilde hem de eve 1,5 saat mesafede ve her hafta sonu eve geliyor, taş çatlasın ayda 2000 tl yese yine ellerinde 2,5-3 bin civarı para kalıyor. ama nedense borç hiç bitmiyor ya teras yaptırılıyor ya otopark ya kombi peteği ya avize ya parke ... vs vs hiç bitmiyor anlayacağın.ben yıldım artık onlar ölene kadar bu böyle gidecek belliki.
Mesleğe çok küçük yaşlarda giriyoruz ve gördğüm kadarıyla özellikle erkeklerin ailelerinde şu düşünce var yaşı 20-21,ayda 4000 tl kazanıyor sapıtmasın vs gibi düşüncelerle daha girer girmez kendilerine para yollatmaya veya onun adına yatırım yapmaya başlıyorlar ve bu süreç o çocuklar evlenene kadar böyle gidiyor.Bunlar da bu duruma alışmış olduklarından onlara göndermek bi süre sonra görevmiş gibi geliyor.(Hele benimkiler gibi bir de duygu sömürüsü yapan kv-kp varsa o zaman s.çtın) Gönderme diyince sen kötü oluyosun,aç gözlü,paraya tamah eden vs oluyosun üstüne bi de bunun için kavga çıkıyor.

Ben de şöyle bi çözüm yolu buldum.Ev kirası ve faturaları tamamen ona bıraktım.Kendi kıyafet ihtiyaçlarını da kendi kartından alıyor.Bunlardan kalan parasını ailesine mi sıvar yola mı saçar ilgilenmiyorum artık.Ben de mutfak alışverişi kısmıyla ilgileniyorum kalanı kendim ne yapmak istersem onu yapıyorum.Zaman zaman şakayla karışık hesabımı kontrol etmek istiyor ama izin vermiyorum.Burdan batıya dönünce veya çocuk olursa neler olur bilmiyorum ama karşımda 55-60 yaşına gelmiş yüzsüz ve arsız hatta bir de duygu sömürücü tipler olunca ben de bunu yapıyorum.Tabi buralara gelene kadar neler çektim bi ben bi allah bilir.(Kp kredi kartı hesap özetinin hesabını sorması mı dersin,eşimizn gizlice maaş kartımı alması bunun üzerine benim de çalındı diye kartı iptal ettirip onun atm başında mosmor suratını izlemem mi dersin neler neler)

Sana tavsiyem eğer kendi maddi gücün yoksa kendini yok yere bu ateşe atma.Yazık edersin.Benimki de hep aynısını diyor ben gerçekleri gördüm,bu sefer farkına vardım bilmem ne.(Kaldıki kaynım ABD'de çalışıyor ve geliri iyi ama ondan kuruş istediklerini ne gördüm ne duydum) Anlık olarak sinirleniyorlar belki farkına varıyorlar evet ama dönüş yine onlara oluyor.Bir şekilde tekrar ikna oluyorlar,onlar ağzıyla açık açık istemese bile ima etmeleri,canı sıkkın tavırlara girmleri bu sefer neyiniz var eksik mi var diye seninkinin sormasına sebep olacak.

O yüzden çekmeye değer mi dön bir bak.Dersenki evet şu huyları güzel en azından bu idare edilebilir ,seviyorsan da çünkü ayrıl diyemem.Ama her şeyiyle değerlendir.İleride pişman olma.Ya da benim gibi kafayı kırma :KK66:

Cizi22 nin yaşadıkları ders benim anlattıklarım da kulağına küpe olsun.
Hakkında Rabbim hayırlısını versin her zaman...

Sizin eşiniz sadece anne babasına yolluyor ne hale gelmişsiniz, sinir kalmamış haklı olarak.
Konu sahibinin sevgilisi halasına sigara parası yollayan sonra 100 lirayla gezen bankaların kara listesinde olan bir tip.
Anası babası merhamete gelse bu sefer sülalesi yiyecek.
Sizin eşinizin beş katı bir insan yani.

Ya birde boyle bir adam icin hemsiri harcadi yaa ahhaa :d

Ya millette sabır var shapes valla. Hemşire gelene kadar ben kimseyle evlenmeyeceğimi bilsem yine evlenmem bunla. Düşünsene adam seni halasından bile daha geriye atmış, sallamıyor resmen seni. Ailenin bir numaralı enayisiyle evlenip sinir hastası olacağıma bekar yaşar prenses gibi yaşarım valla.
Tek çocuğum ya ona bağlıyorum bu kadar tahammülsüz oluşumu.
Yani kelebeğin yerinde olsam ben bundan on kere kesin ayrılmıştım.
Kıskançlık bunda, kıskanınca aldatıldığını ima edecek kadar edepsizleşiyor mesela.
Anasına babasına ağzını açamıyor kelebeğe paragöz diyor mesela.
Halasına hele sigara parası yollaması tam dayaklık sebep ya.
Ay ne bileyim bu çocuk valla Johnny Depp olsa çekilmez daha neyini çekiyor anlamıyorum ya.

Benimki de almanyada bi tane halası var onun memlekette köydeki tarlasına tohum falan alınacağı zaman babasına halası için gönderiyor halası ben hasat zamanı veririm falan ama hikaye hep yani bende de daha detay var ama oralara girsem çıkamam :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ya benim gibi sinirleri laçka olacak işte öyle böyle bi şekilde devam edecek (ki tavsiye etmem) ya da yoluna devam edecek. Bir musibet bin nasihattan iyidir derler ama biz musibetleri nasihat ediyoruz inşallah o da aklı selim bir yol bulur :) elvanelvan88 elvanelvan88 :KK24:

Benimki de almanyada bi tane halası var onun memlekette köydeki tarlasına tohum falan alınacağı zaman babasına halası için gönderiyor halası ben hasat zamanı veririm falan ama hikaye hep yani bende de daha detay var ama oralara girsem çıkamam :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ya benim gibi sinirleri laçka olacak işte öyle böyle bi şekilde devam edecek (ki tavsiye etmem) ya da yoluna devam edecek. Bir musibet bin nasihattan iyidir derler ama biz musibetleri nasihat ediyoruz inşallah o da aklı selim bir yol bulur :) elvanelvan88 elvanelvan88 :KK24:

Yok nerede.
Benim umudum yok.
O illa hayatını yakacak yani.
Evlenecek bu sefer babasına annesine kardeşlerine yeğenlerine halasına amcasına sponsor olacak beyi. Bizimki de garibim borçlarla çocuk büyütmeye çalışacak, bir kuaföre tatile gidemeyecek on kişiyi beslemek kolay mı?

Ya millette sabır var shapes valla. Hemşire gelene kadar ben kimseyle evlenmeyeceğimi bilsem yine evlenmem bunla. Düşünsene adam seni halasından bile daha geriye atmış, sallamıyor resmen seni. Ailenin bir numaralı enayisiyle evlenip sinir hastası olacağıma bekar yaşar prenses gibi yaşarım valla.
Tek çocuğum ya ona bağlıyorum bu kadar tahammülsüz oluşumu.
Yani kelebeğin yerinde olsam ben bundan on kere kesin ayrılmıştım.
Kıskançlık bunda, kıskanınca aldatıldığını ima edecek kadar edepsizleşiyor mesela.
Anasına babasına ağzını açamıyor kelebeğe paragöz diyor mesela.
Halasına hele sigara parası yollaması tam dayaklık sebep ya.
Ay ne bileyim bu çocuk valla Johnny Depp olsa çekilmez daha neyini çekiyor anlamıyorum ya.

Hemsir isin espirisi tabi ki haklisin.
Da iste kelebek icin davulun sesi uzakta suan. Aslinda farkinda o da yasadiklarinin yada yasayacaklarinin.
Inanmak istiyor sevgilisine.
Umut ediyor.
Bu sebeple ben ikna etmekten coktan vazgectim :)
Iste gidip gelip takiliyorum boyle.

Cunku durum su
Suya dusmus kizimiz, cirpinip duruyor
Attik can simidini
Tutmuyor..
Simdi bu kiz icin suya atlanir mi :)
Kafasindan tutup al sana diye
Daha da batirasim geliyor benim :d

Back
X