Sanırım herşey düzeliyordu ki ben mahvettim

Unutma o dünyadaki tek erkek değil daha önüne niceleri çıkar. . İnşallah send emutlu olursun cnm ama iradeli ol ona yenilme

Maaşıyla iki ev geçindirecek.Daha bunun kirası var .Üstünüze ev falanda yok.

Bu adam evlenirseniz çalışırsan senin maaşını yer kendi maaşınıda sülalesine dağıtır çalışmazsanda bu sefer sen aç kalırsın.

Birdaha isteyemesinler diye göndermiş bundan sonraki borçlarınıza da ben karışmıyorum demiş
İnanma lütfen.. Bugün bence ona bu yaptıkların artık canıma tak etti ayrılıyorum Elveda desen.. bakalım peşinde koşacak mı? Kendine çeki düzen verecek mi? Yoksa zaten ayrılmak en iyisi...

Aferin sana...
Ay vallahi çatlatacağım.
Kendine acımıyorsun o belli.
En azından doğmamış evlatlarıma acı.
Çoluğunun çocuğunun rızkını babasının borcu halasının sigarası anasının derdi çatır çatır harcayacak. Senin kendi maaşınla bin bir eziyet zor gün diye biriktirdiğini yine bin bir bahaneyle isteyecek...
Bak güzelim, davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş, bizim söylediklerimiz de sana boş geliyor sanırım...
Şimdi sadece sevgilinin kazandığından giderken bu kadar gözüne batıyor, ileride anne olup çocuklarının rızkını gönderirken feryat edeceksin de duyan olmayacak. Üstelik geçimsiz huysuz sen olacaksın hakkını aradığın için.
Bu kadar insan aynı şeyi söylerken sen hala onu savunuyorsun bir bahane bulup...
Sevgi güzeldir aşk mükemmeldir ama faturalarını ödemez, dolabını doldurmaz çoçuğunun okul masrafını ödemez ya da ev araba almaz... gecenin bir vakti çocuğun hastalandığında cebinde para yokken kapında araba yokken ah çekersin

Bu gözü açılmış haliyse...
Sende bırak zor durumda kalsın anladın neden para vermeyi teklif ediyosun ki
Ben bir sonraki adımda onu da bekliyorum kelebekten...
O kadar iyi niyetli ki, adam hayatını göz göre göre katlederken hala adamı haklı görüyor.
Belki çok kızıyor bize ama onu da yapacak yakında.
Ah be yavrum yapma etme bırak bu adamı...

Bu gözü açılmış haliyse...
Sende bırak zor durumda kalsın anladın neden para vermeyi teklif ediyosun ki

sanirim kelebek bunu fazla iyi niyetten teklif etmis hani karta yüklenecegine ben vereyim nasilsa artik gözüde acildi gercekleri gördü diye teklif etmis

Evet ama bide buna alışırsa o zaman daha rahat elinde ne varsa ailesine verir bence

aynen öyle sirtini kelebege dayar babasina vermese annesine, halasina, kardesine vs vs liste uzar gider.
Kelebek babanin herkeze yalan söylediginden süpheleniyor gercegi ah bir bilsem diyor ögrenince ne yapacaksin?

Hayır kızmıyorum inanın bende sizinle aynı düşüncelerdeyim , hepiniz haklısınız.
Aramızda ki tek fark siz bi yabancı için konusuyosunuz ama benim en yakınım olmuş durumda sevdiğim için gördüklerimi görmezden bildiklerimi bilmezden gelmek istiyorum

aynen öyle sirtini kelebege dayar babasina vermese annesine, halasina, kardesine vs vs liste uzar gider.
Kelebek babanin herkeze yalan söylediginden süpheleniyor gercegi ah bir bilsem diyor ögrenince ne yapacaksin?
Valla konu ney bilmiyorum ama eminim ki öğrenmiş olsam çıldırırım konuyu bilmeden böyle öfkeliysem, bide ben sana demedim mi derim sevglime ordan bidaha kavga ederiz. Sizde diyorsunuz annesi babası atsa atamaz satsa satamaz onların sorumsuzluğunu sevglim çekiyor, gerçi benmkide uyanık olsaymış

Yabancı için şu an söylüyorum olabilirim ama ben aynı şeyleri yaşadım... bir de evlendim...
Daha ilk ay pencerelerini değiştirecek oldular biz düğün borcu yüzünden albümümüzü alamamıştık 5 bin lira pencere ve kapılar için, sonra onu verdikten sonra mutfak çıktı, sonra klozet bozuldu ama fayanslar kırılacağı için tüm banyo değişti... sonra benim nişanım için kredi çekmişler (takı takmadılar çeyiz yapmadılar beni istemeye gelirken yol parası üstlerine başlarına aldıklarının parası) ödemede zorlanıyorlarmış yardım ettim...
en son ne oldu biliyor musun verdim de verdim evin kirasını bile bir ay ödemedi de sonradan benim annem 4 günlüğüne evimize gelince evdeki parayı sakladı bana paramız nerde annen paramızı mı almış dedi... ben böyle şey görmedim duymadım biz onursuz insan değişiz boşa beni dedim meğer paşam beni ve annemi deniyormuş...
Sonuç boşanma...
Hamd olsun Allah'a uzak etti onu.
Şimdi yeniden prensesler gibi yuvamı kuruyorum ama ne çektim ben bilirim.
Hasta oldum da doktora gidemedim gece taksi çağırmamak için... o zaman 3 bin maaş alıyordum düşün sen rezilliği 3-4 sene öncesi...
Aşk sevgi tamam ama karın doyurmaz...
Belki ders olur yazdıklarım yabancı için mi diyormuşum şimdi...
Ah akılsız başım o zaman keşfetseydim kk nü ce bana da böyle akıl verenler olsaydı da çekmeseydim o çileyi keşke....

valla yazmayayım dedim ama dayanamadım, senin konularını az çok biliyorum kelebek, adam sana bir kere bile sen ne istiyorsun senin hayalin ne dememiş, şimdi sözüm ona babasına küsmüş ama hala son bir yardım edeyim bir daha etmem derdinde, diyorsun ya hani ailesiyle ilgili kız kardeşinden bir şey duymuş, gözü açıldı, gözü açılan adam bu saate kadar verdim bundan sonra beş kuruş vermem beni kullanmışlar der, ama o ne yapmış olayı teni öğrenmesine rağmen hala ailesini kayırarak son bir kez daha para göndereyim demiş, ve kendini düşünmeden tüm parasını neredeyse ailesine göndermiş, bu aynı sigara tiryakisinin son kez içiyorum bir daha içmem demesine benziyor, hem kapıyı da tam kapatmamış seninki , anneme veririm demeye dönmüş muhabbet, yarın olacakları söyleyeyim, annesi kardeşine şu lazım, bana bu lazım, evde fatura ödenmedi kesildi diye para isteyecek bu net, seninki de babam öyle ama annemin kardeşimin ne günahı var diye gönderecek yani para gene gidecek ama bu sefer annesine, boşuna kendini kandırma, bu adam sana istediğin düğünü eşyaları bir şekilde yapsa bile evlenince sizin tüm kavganız bu para mevzusu olur, sonrada sen gene paragöz olursun, ama kendi düşen ağlamaz, çünkü adam senin dediklerini kale almıyor, bu adam sen iki senedir söylemişsin dinlememiş kız kardeşi bir kere söyleyince güya gözü açılmış, bana sevdiğim insan bir şey söylese bu kadar zaman sürekli en azından onu önemsediğimden işin önünü arkasını öğrenmeye çalışırım, seninki seni kale bile almamış seni kusura bakma , takılmış bir asgari ücretle maaş alanlara onu söyleyip duruyor, ama ailesine aynı örneği verip idareli olun diyemiyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…