- 27 Temmuz 2015
- 158
- 173
- 23
- 36
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Unutma o dünyadaki tek erkek değil daha önüne niceleri çıkar. . İnşallah send emutlu olursun cnm ama iradeli ol ona yenilmeSizin adınıza çok sevindim ne güzel bir yuva kurmuşsunuz, ben de mutlu olmak istiyorum bu durumda evlenmiş olsam bliyorum ki evde sürekli olay çıkartırım susmam sonra ortada ne sevgi kalır ne saygı. Sevgilim böylesine sorumsuzken evlenmem onunla
Ya adam zaten göndermicem dediği halde zaten bu ayda göndermiş.. daha ne bekliyor bu kelebek? ?O zaman gözünüzü acik tutun gonderirse anlarsiniz diye düşünüyorum...
Iste o zaman gercekten yollarinizi ayirin derim...
Çok teşekkür ederim amin inşallahUnutma o dünyadaki tek erkek değil daha önüne niceleri çıkar. . İnşallah send emutlu olursun cnm ama iradeli ol ona yenilme
Birdaha isteyemesinler diye göndermiş bundan sonraki borçlarınıza da ben karışmıyorum demişYa adam zaten göndermicem dediği halde zaten bu ayda göndermiş.. daha ne bekliyor bu kelebek? ?
Güzelim hala onu savunma bitti ben çok yoruldum de kestirip at ananin ektigi babanın bictigi değil daha nasıl anlatayımBirdaha isteyemesinler diye göndermiş bundan sonraki borçlarınıza da ben karışmıyorum demiş
Zaten neyine güvenip de evlenelim diye baskı yaptı bana bugüne kadar anlam veremiyorum.
Aklı selim adam ben doğudayım 4300 tl maaş alıyorum burda ev kirası vermiyorum devletin yurdunda kalıyorum yemek parası vermiyorum sigarada burda bulmak kolay ama yine ay sonunu getiremiyorum aileme para göndermekten, evlenmiş olsam kira var faturalar var zaten kalan maaşım bunlara yetmiyor diye düşünmez mi
Biizmki asg. ücret alanlar nasıl geçiniyo onlar adam değil mi diyodu hep bu lafın arkasına sığınıyodu
İnanma lütfen.. Bugün bence ona bu yaptıkların artık canıma tak etti ayrılıyorum Elveda desen.. bakalım peşinde koşacak mı? Kendine çeki düzen verecek mi? Yoksa zaten ayrılmak en iyisi...Birdaha isteyemesinler diye göndermiş bundan sonraki borçlarınıza da ben karışmıyorum demiş
Aferin sana...Zaten hem duygu sömürüsü yaptı bana. Her konuda, bu paralar nereye gidiyo diyorum ailemin ihtiyacı var babamın işi yok o bizi nasıl okuttu yağmurlu günde ayağındaki ayakkıyı bana giydirdi benm babam, annem herseyn en güzelini hakediyosa kadın yıllardır eski evde yaşamış binbir eziyetle vs.
Konu bize geliyodu ben istemez miyim seni en iyi şekilde yaşatmak en güzellerini almak sen benm herseymsin ama yok işte be aşkım olsa sana canım feda ben sendne hiç bişey istemiyrum yüzün gülsün yeter diyodu bide masum masum bakıyodu suratıma o an gaddar olamıyodum
Ben açıklamasını yapmıs diye öyle söyledim..Ya adam zaten göndermicem dediği halde zaten bu ayda göndermiş.. daha ne bekliyor bu kelebek? ?
Ben bir sonraki adımda onu da bekliyorum kelebekten...Bu gözü açılmış haliyse...
Sende bırak zor durumda kalsın anladın neden para vermeyi teklif ediyosun ki
İşte dedim ya ben kıyamıyorum ki ona, benim kıyamadığım adama gözümün önünde ailesi kıydı .Bu gözü açılmış haliyse...
Bu gözü açılmış haliyse...
Kıyamadıkların gün gelecek sana kıyacak evlatlarına kıyacak da o zaman ah edeceksin...İşte dedim ya ben kıyamıyorum ki ona, benim kıyamadığım adama gözümün önünde ailesi kıydı .
Evet ama bide buna alışırsa o zaman daha rahat elinde ne varsa ailesine verir bencesanirim kelebek bunu fazla iyi niyetten teklif etmis hani karta yüklenecegine ben vereyim nasilsa artik gözüde acildi gercekleri gördü diye teklif etmis
Evet ama bide buna alışırsa o zaman daha rahat elinde ne varsa ailesine verir bence
Hayır kızmıyorum inanın bende sizinle aynı düşüncelerdeyim , hepiniz haklısınız.Ben bir sonraki adımda onu da bekliyorum kelebekten...
O kadar iyi niyetli ki, adam hayatını göz göre göre katlederken hala adamı haklı görüyor.
Belki çok kızıyor bize ama onu da yapacak yakında.
Ah be yavrum yapma etme bırak bu adamı...
Valla konu ney bilmiyorum ama eminim ki öğrenmiş olsam çıldırırım konuyu bilmeden böyle öfkeliysem, bide ben sana demedim mi derim sevglime ordan bidaha kavga ederiz. Sizde diyorsunuz annesi babası atsa atamaz satsa satamaz onların sorumsuzluğunu sevglim çekiyor, gerçi benmkide uyanık olsaymışaynen öyle sirtini kelebege dayar babasina vermese annesine, halasina, kardesine vs vs liste uzar gider.
Kelebek babanin herkeze yalan söylediginden süpheleniyor gercegi ah bir bilsem diyor ögrenince ne yapacaksin?
Yabancı için şu an söylüyorum olabilirim ama ben aynı şeyleri yaşadım... bir de evlendim...Hayır kızmıyorum inanın bende sizinle aynı düşüncelerdeyim , hepiniz haklısınız.
Aramızda ki tek fark siz bi yabancı için konusuyosunuz ama benim en yakınım olmuş durumda sevdiğim için gördüklerimi görmezden bildiklerimi bilmezden gelmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?