valla yazmayayım dedim ama dayanamadım, senin konularını az çok biliyorum kelebek, adam sana bir kere bile sen ne istiyorsun senin hayalin ne dememiş, şimdi sözüm ona babasına küsmüş ama hala son bir yardım edeyim bir daha etmem derdinde, diyorsun ya hani ailesiyle ilgili kız kardeşinden bir şey duymuş, gözü açıldı, gözü açılan adam bu saate kadar verdim bundan sonra beş kuruş vermem beni kullanmışlar der, ama o ne yapmış olayı teni öğrenmesine rağmen hala ailesini kayırarak son bir kez daha para göndereyim demiş, ve kendini düşünmeden tüm parasını neredeyse ailesine göndermiş, bu aynı sigara tiryakisinin son kez içiyorum bir daha içmem demesine benziyor, hem kapıyı da tam kapatmamış seninki , anneme veririm demeye dönmüş muhabbet, yarın olacakları söyleyeyim, annesi kardeşine şu lazım, bana bu lazım, evde fatura ödenmedi kesildi diye para isteyecek bu net, seninki de babam öyle ama annemin kardeşimin ne günahı var diye gönderecek yani para gene gidecek ama bu sefer annesine, boşuna kendini kandırma, bu adam sana istediğin düğünü eşyaları bir şekilde yapsa bile evlenince sizin tüm kavganız bu para mevzusu olur, sonrada sen gene paragöz olursun, ama kendi düşen ağlamaz, çünkü adam senin dediklerini kale almıyor, bu adam sen iki senedir söylemişsin dinlememiş kız kardeşi bir kere söyleyince güya gözü açılmış, bana sevdiğim insan bir şey söylese bu kadar zaman sürekli en azından onu önemsediğimden işin önünü arkasını öğrenmeye çalışırım, seninki seni kale bile almamış seni kusura bakma , takılmış bir asgari ücretle maaş alanlara onu söyleyip duruyor, ama ailesine aynı örneği verip idareli olun diyemiyor,